bu gece bir sözünü edeyim bakim... ama onun içinde farketmz sanırım...
geçen hafya kuzenim kaldıya bende... ama nasılda özlemişim koçişi.. ilk defa akşam evde... ertesi günde kayınvalidemde kalcaz ve zaten regl olcam... yani son şansımız... ben yanaştım.. buu ee kuzen muzen derken... baktım oda niyetliymiş.. iş olup bitmişş:))
ayy saol canm benmm
valla nasıl canım çekti anlatamamm
dün de midem bulanıyordu yoksa bebiş mi gelio))))
ayy benm kocacm mı izin verecekk
ayy gülsünn töbe vermezz
sizi bilmiyo zaten bilse eminim çoookk tartışırızz
tanımadığın insanlarla mı konuşuyorsun seenn diye bi başlar :))))
robotcum o halde seninki de 3.maddesiz olur :)))
gulsuncum hala yoğun bakımda,az önce görümceyi aradım nasılsın falan diye....hemen hemen her gün arıyorum onu da kayınpederi de...
ayy bende geldimm
bende bizim kızlar nerde diyordumm :)
yarın tam 2 aylık evli bir bayan olacağımdır :)
taze seni kaydirigubbakcemile
ay bı vergı daıresıne gıttım geldım kac sayfa dolmus okuyamadım valla. yenı gelenlere selam .
kek yapmaya o kadar şartlandırmışım ki kendimi....öteki muhabbete dahil olamadım ama söyleyeyim ben de...
dün gece 1 aydır ilk kez ben yanaştım kocişe....adam bir afalladı,tabi hep o yanaşırdı ya,bu sefer de film falan izlenmiş olmuş saat gecenin 02:00 si eee adam kalkacak sabahın 07:00 sinde....uykusu da gelmiş döndü arkasını yattı....ben de durmadım,duramadım,durduramadım nedense kendimi kaydirigubbakcemile3......sonuç,sabah 1 çift şiş göz beni uyandırmaya çalışıyordu,ben se kendimde olanları hiç açamıyordum kaydirigubbakcemile3
taze seni kaydirigubbakcemile
ay bı vergı daıresıne gıttım geldım kac sayfa dolmus okuyamadım valla. yenı gelenlere selam .
ee robotun çenesi düştü.... baktık toparlanmıyor bari bizde onun hızına yetişelim dedik:))
ee robotun çenesi düştü.... baktık toparlanmıyor bari bizde onun hızına yetişelim dedik:))
kek yapmaya o kadar şartlandırmışım ki kendimi....öteki muhabbete dahil olamadım ama söyleyeyim ben de...
dün gece 1 aydır ilk kez ben yanaştım kocişe....adam bir afalladı,tabi hep o yanaşırdı ya,bu sefer de film falan izlenmiş olmuş saat gecenin 02:00 si eee adam kalkacak sabahın 07:00 sinde....uykusu da gelmiş döndü arkasını yattı....ben de durmadım,duramadım,durduramadım nedense kendimi kaydirigubbakcemile3......sonuç,sabah 1 çift şiş göz beni uyandırmaya çalışıyordu,ben se kendimde olanları hiç açamıyordum kaydirigubbakcemile3
anladım canım... inş. tez zamanda şifasını bulur...bilinci açık,ama kalp yetmezliği ve solunum güçlüğü yaşıyor eee böyle olunca da hangi hastane olursa olsun mecbur aynı olacak ve solunumun düzene girmesi beklenecek dün 2 hafta oldu işte...
selam :teytey:
:roflol::roflol: çenem kurusun ...:roflol: al işte kurudumu ne :roflol:
selam :teytey:
:roflol::roflol: çenem kurusun ...:roflol: al işte kurudumu ne :roflol:
yaa bir bakmışız casper bize süpriz yapmış... eğer işten çıkarsa kocasıda izin verirse... olurmu kız.z.....
adacım bu arada kayınvaliden nasıl oldu??
ooo... valla canım istiyorsa yanaşırım.. istemiyorsa dönüp uyurum....:)))
bu gece bir sözünü edeyim bakim... ama onun içinde farketmz sanırım...
geçen hafya kuzenim kaldıya bende... ama nasılda özlemişim koçişi.. ilk defa akşam evde... ertesi günde kayınvalidemde kalcaz ve zaten regl olcam... yani son şansımız... ben yanaştım.. buu ee kuzen muzen derken... baktım oda niyetliymiş.. iş olup bitmişş:))
robotcum o halde seninki de 3.maddesiz olur :)))
gulsuncum hala yoğun bakımda,az önce görümceyi aradım nasılsın falan diye....hemen hemen her gün arıyorum onu da kayınpederi de...
heee.. unuttum ben canım... benim koçişle ankara anıtkabir planımız var... kısmet olursa artık öyle görüşürüz inlş.. bir bakmışsın çıkıp gelmişiz kızlarla:))
anladım canım... inş. tez zamanda şifasını bulur...
kız kururumu senin çene hiç..... maşallahh
merhaba canım. costurmussun topıgı
kız işin garip yanı da reglim bitmemişti...ben yanaştım ama finish olmadı,amacım sadece kumrular gibi cilveleşmekti bizimkinin hevesi bir kursağında keldı ki sormayın gitsin...sonradan pek bir üzüldüm haline
düşünsenize zorla uykusu açılan bir adam....bir süre aşk dolu dokunuşlar sonra kadın kalksın hadi kociş uyuyalım desin adam bir an ne olduğunu anlayamayıp ama...şey derken kadın patlatsın lafı...
eee hayatım unuttun mu hala reglim devam ediyor,yarına biter belki kaydirigubbakcemile3
bana o anki bakışını unutamayacağım...
kız işin garip yanı da reglim bitmemişti...ben yanaştım ama finish olmadı,amacım sadece kumrular gibi cilveleşmekti bizimkinin hevesi bir kursağında keldı ki sormayın gitsin...sonradan pek bir üzüldüm haline
düşünsenize zorla uykusu açılan bir adam....bir süre aşk dolu dokunuşlar sonra kadın kalksın hadi kociş uyuyalım desin adam bir an ne olduğunu anlayamayıp ama...şey derken kadın patlatsın lafı...
eee hayatım unuttun mu hala reglim devam ediyor,yarına biter belki kaydirigubbakcemile3
bana o anki bakışını unutamayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?