Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

akşama yemeğim
dünden pirinç pilavım ve işkembe çorbam ( hazır çorba-kociş seviyor diye yapmıştım) var
yanına da bir salata yaparım öyle geçiştireyim diyorum kaydirigubbakcemile3

pilavı tek başına hayatta yemez bnmki adacım yaa..çorba olsada pilav yanına mutlaka tavuk et bişi yer..hoş bende yemem tek başına pilav..

pardon cnm ya
akşamki olay geçti gözümdennn
yemek deyince..

olsn canmm önemli deill

akşama yemeğim
dünden pirinç pilavım ve işkembe çorbam ( hazır çorba-kociş seviyor diye yapmıştım) var
yanına da bir salata yaparım öyle geçiştireyim diyorum kaydirigubbakcemile3

ohh ellerine sağlık adacmm

ben bilmiyorum henüzz...napsam ki yemek...

poff adı belli olunca ne güzel oluyo ama düşün düşünn...

anam yemek yapmaktan ziyade sanırım bulmak sıkıcı.

kesinlikle canmm
taze fasulyemi pişirsem acep,du soriim bnmkine canı istiyomu..

ayy ne güzel hemen sor bakalım )))

ben bişi bulamadm
en iyisi aşkıma msj atayım ben bişi yapmak istemiyorum diye
o zaman tamam aşkım yapma bişiler yaparız diyo )))

tamamdır sordum,bnm menü;
taze fasulye yanına çoban salatası yaparım heralde..yaz geldiya çorbada çekmiyo artık cnm yaa..
tatlı olarak da puding yapabilirim portakal tanecikli..

Adacım o kapama tarifinde soğan gördüm ben ,biz koymuyoruz sanki yaa anneme soriim bi...
bu arada kırmızı etli yapıcaksan bir keresinde kemikleyile yapmıştı annem o kemikler suyunumu akıtmış,iliğinimi ne aman o günkü kdr leziz bi kapama yemedim...

ben bişi bulamadm
en iyisi aşkıma msj atayım ben bişi yapmak istemiyorum diye
o zaman tamam aşkım yapma bişiler yaparız diyo )))

en güzel taktik bu işte
bende faydasını gördüm çok

tamamdır sordum,bnm menü;
taze fasulye yanına çoban salatası yaparım heralde..yaz geldiya çorbada çekmiyo artık cnm yaa..
tatlı olarak da puding yapabilirim portakal tanecikli..

portakal tanecikli nasıl oluyo??

yok gulsun'cum ya yapmadım fırını açıp bekleyecek zaman yoktu ikimizde acıkmıştık,normal arpa şehriyeli pilav yaptım ben de o yüzden :)))

tatlı olarak akşama tavuk göğsü yapacağım...yıllardır annem ve karşı komşumuz Hati'yi (hatice ablaya biz hati diyoruz) hiç şaşırtmayan bir tarif bu...

1/2 paket margarin
1 lt. süt
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un... margarin hariç bütün malzemeleri tencereye ekliyorlar sonra mikser ile bir güzel karıştırıyorlar.Tencereyi ocağa alıp fokurdayana kadar pişiriyorlar karıştırararak ,fokurdayınca margarini içine ekliyorlar 1-2 dk. daha pişirip altını kapatıyorlar,sonra mikserin en yüksek devirinde 2-3 dk. karıştırıyorlar daha sonra hoppppp ıslatılmış borcama döküyorlar....
ve tadı enfes oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…