Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın...
nurdan'cım sıkma canını güzelim eşin bu filmi daha önce izlemediğini biliyordur nasıl olsa.Bu derece kötü bir içerik miydi yahu,ilginç geldi bana da.Sen söyleyince net.ten arattım,filmin öyküsü gerilim diyor

gerilim dio işte bende ona aldandım ama kadın maşallah film boyunca hiç giyinmedi:))))

dün cute'cim portakal kabuğu parçacıklı pudingten bahsetmişti ya...meğer ben aylık alışverişte almışım,bir sevindim ki sormayın hemen denemek için tavuk göğsü yerine bunu yaptım...

iş çıkışı kocişle migrosa gittik,biraz dolaştık,bir şeyler yedik...sonra migrosun tam karşısında simit sarayı var,dışarısına masa sandalye konulmuş...orada oturduk,çaylarımızı içerken günü nasıl geçirdiğimizle ilgili konuştuk Adamımla.Eve döndükten sonra da pudingi yaptım onu yedik te benim hücre pek beğenmedi (( ama bence çok lezizdi.Hatta kendisine senin damak zevkin gelenekçi olduğu için standart bir puding tad aradın ondan beğenmedin dedim.Kızlar siz benimkine aldırmayın o her şeyi kolay kolay beğenmez,bence siz alıp yapın,güzel oluyor...
yuh yani bir puding için bu kadar kelimeyi bir araya getirdim ya bana helal olsun :)))

olan bana oldu adama böyle film izletirsen ne olur :)))

dün herkeste mesai vardı desenize kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimki de pudingi beğenmedi ya....acısını çıkartmalıyım diye peşimde dolandı durdu kaydirigubbakcemile3

dün herkeste mesai vardı desenize kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimki de pudingi beğenmedi ya....acısını çıkartmalıyım diye peşimde dolandı durdu kaydirigubbakcemile3
:)))))) geçen günde poğaça yaptım dolapta beklet dedi sonra fırına attım iğrenç oldu yine mesai:))) hey allahım onlar mesaiye bahane arıolarmış gibi gelio bana:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…