Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sipidi resım harııka

casper afıyet olsun yarasın

guz nan ayrı yatılır mı adamlar bizi boşar:jeyyar:

canım sorma asıl ben bosayacam adamı dun ısten geldım sıcaktan mayıstımyataga uzandım saat 8 de gozumu actım . canım kalk dedım tamam dedı kalkmadı . ben kalktım ders calıstım o yatak odasında yattı kaldı kalk dıyom bana kızıyo . gecenın ılerleyen saatı telefonu caldı o ara bı kaldırdım bı sefer oturma odasındakı kanepeye yattı kalldı uyanamıyo bı turlu. bende dıger tarafa yattım kaldık ole.

böcek ve know teşekkür ederim kızlar hep oynadığım için oynarken var Resimlerim know facede de var görmüşssündür zaten

Günaydın kızlar spit görmüşken söyleyeyim hayırlı olsun canım inş bir sene su gibi hemencik geçer de kavuşursunuz

ha bırde sabah utanmasa fırca atcak nıye benı kaldırmadın. madem kanepede yatmısım yanımda yer yok. sen yattıgın kanepeyı acmısın sen yanına nıye cagırmadın dıye ohaoldumsmile

evet canım yaa eşimle 1 haftalıgına mersine gittik kaynanamgile ondan buralara pek teşrif edemedim:hulya: dün bi ev baktım berbattı aramaya başladım ama neticelendiremiyorum :sinifsinif:
hoşgeldin gamiş..

valla bende adaya ve bocüğe katılıyorum... ayrı yatmak olmaz....

hoşbuldum canım opuyorumnanaktan

ha bırde sabah utanmasa fırca atcak nıye benı kaldırmadın. madem kanepede yatmısım yanımda yer yok. sen yattıgın kanepeyı acmısın sen yanına nıye cagırmadın dıye ohaoldumsmile

kız sen kocandan ayrı mı yatıyon ulen sen değilmiydin bana nasihat veren lmaz:

nihayet gelebildim, tam işim azaldı diyorum çoğalıyo pofff...

akşam tüm işlerimi hallettikten sonra geçmişe baktım herkesin hikayesi ne güzel öyle...

Gülsünüm çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah...

akşam bnmki bugün çarşamba demezmi anaam kandil simidi yapıcam die tüm işlerin arasında birde markete gittik şu meşhur mahlepi alıyım die ,evinde bikaç eksiği vardı..geldik 10.30 oldu..tarife bakiim dedim netten bir de baktım tarih salı ...:) bnmki yine şaşırmış :)) ehh dedim koca beni yine rezil edicektin herkese dağıtıcaktım kandil simidini erken erken kaydirigubbakcemile3 hafta sonuda şaşırttı çünkü babalar günü yaa bu hafta sahi dedi bizde kayınpederi aradık kutladık ayy ne rezillik

Son düzenleyen: Moderatör:
kız sen kocandan ayrı mı yatıyon ulen sen değilmiydin bana nasihat veren lmaz:

ben geleyom kızlar

kız normalde ayrı yatarmıyım hıc yukarda yazdım . bı dustu yatmaya bı daha acmıyo gozunu kalk dıyom kızıyo . tabı sabah bunları hatırlamıyo. ne olduysa herıfe 12 saat nerdeyse delıksız uyudu

Slm kızlar
yine herkez hareketli başlamış güne
kimisi mesai yapmış:kedi:
kimisi sıcaktan bunalmışmafoldumben
kimide ayrı yatmeşşşşkaydirigubbakcemile
kimileride kandil simidi yapçekmişşşohaoldumsmile

bende güzel bir gece geçirdim dünkü tramvadan sonra...:)

ya bu arada kızlar elektrik faturası gelmiş 26 tl
normalmidir sizce??
2 kişi ve gündüz ev bomboşş
haftasonları çamaşır 3 makina
bulaşık 1 makina
fırın 1 defa çalışıyo :)))

normalmidir sizce??
bulaşık 1 makina

hosgeldın

kız ne kadar az gelmıs ole. kıskandım. nası olmus o ıs

normalmidir sizce??
bulaşık 1 makina

26 süper bence bana 66 civarı geliyodu yaptıgım ekstra bişeyde yoktu gündüz evde kimsede olmuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…