Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım yaa maşallah.. allah bozmasın bu mutluluğunu..

MAşallah şekerim çok çok hoş bir his bıraktı hikayeniz içimde
ne güzel tam 7 yıl olmuş Allahım nazarlardan saklasın
fiziksel bir çekimmiydi tanımadan seni bağlayan??????

adacmm
ben senin yazılarını okurken hiç son satıra gelmek istemiyorum
böyle masal gibi anlatıyorsunn..
hep mutlu olun inş..

ayy bende eşimi ilk gördüm adını bile bilmiyorum ama içim kıpır kıpır
üniversite zamanındaym
derse gittim kızlara ilk kurduğum cümle
kızlarrr ben evleniyorumm..
tabi kiminle dediler
adını bilmiyorum ama öğrenince adını da söylerim demiştm

fiziksel çekimmiydi........fiziksel çekimmiydi.......?????
hımmmm bilemiyorum yani şimdiki Aşk dolu yüreğimle bu soruya ne derece dürüst cevap verebilirim ki.... hatırlamıyorum desem :)))

ee hadi bende anlatayım bari....
gerçi adam gibi masal tadında anlatamam amaa..

2008 in ekim ayıydı.. hayatımda biri vardı.. evlenme teklif etmişti.... ama henüz karar verememiştim... derken faceten biri bana arkadaşlık teklifi göndermiş... baktım.. bu çocuk benim ilkokulda hiç anlaşamadığım, çok kibirli.. soğuk... ama nedense ismini ve soyismini hiç unutmadığım kişiydi..
kabul ettim.. slmlaştık.. sohbet ettik... derken msn adresi. tlf numarası vs..... diğer arkadaşalrla beraber toplandık bu kişide var tabi... yalnız ben bunu başka arkadaşımıza ayarlamaya çalışıyorum... :))
buda sonradan söylediğine göre beni çok olgun ve cana yakın bulmuş... ve o ilk andan itibaren ilgilenmeye başlamış.. bazen msn i açıyorum bu henen online oluyor.. slm veriyor falan...
bir kaç ay sonra ben sevgilimden çok acı bir tecrübeyle ayrldım...ve bununla derleştik... çok destek oldu... ve bende hissediyorum bana karşı olan hislerini... ama bende tık yok..:))) çok değerli benim için.. çok beyefendi.. tam istediğim özelliklere sahip.. ama o elektrik varyaa... o bende olmuyor... sinema.. yemekler.. kahvaltılar... sürekli de beraberiz.. ama buda açılamıyor... cesaret edemiyor... neyse bir üsre sonra ortak arkaşlarımız ve kuzenim benim üzerimde baskı yaparak çocuğa yüz vermemi sağladılar.. ve adam hemen açılıverdi... derken 15 gün sonra ben yurtdışına gititm ve acayip özledim... sürekli sesini duymak istiyorum.. görmek istyiyorum... beni o yolcu etmişti.. dönüştede o karşıladı.. vehavalanında ona bir sarılışım vardiki... dedim evt.. ben bu adama aşığım ve seviyorumm uzak olmakla anladım bunu... 1 hafta sonrasında bana süprizi olduğunu söyledi.. ama ben kalp krizi geçirince randevumuz iptal oldu ve 1 ay gecikmelide olsa evlenme teklif etti... 16 şubatta başlayan ilişkimiz 28 haziranda söz, 11 ekimde nişan ve 10 nisan da düğünle devam ettii.. ve ben her geçen gün daha çok bağlanıyorum bu adama... daha çok seviyorum...

işte böyle kızlar benim hikayemde...

Son düzenleme:

gülsünn canm önce geçmiş olsnn bilmiyordum hastalık geçirdiğini..

ya sıpaa gözlerm dolduu..
Allh'ım sizi hiiç ayırmasınn
nazarlar değmesin inş..

gülsünn canm önce geçmiş olsnn bilmiyordum hastalık geçirdiğini..

ya sıpaa gözlerm dolduu..
Allh'ım sizi hiiç ayırmasınn
nazarlar değmesin inş..

canım benim teşekkür ederim..... amin.. allah hepimiizn mutluğunu nazarlardan koruusn ve sonsuza dek sürdürsün....

ada ve gülsün gözlerimi doldurdunuz yaa
eskiler geldi benimde aklıma
verdiğimiz mücadeller
bir saniye bile uzak durmak istemiyişimiz
saat okdr çabuk akardıki bakmaya korkardık
onunla görüşmek için eve attığım yalanlarrr
offfffffff
heryer aşk koktuuuuuuuuuu yaaaaaaaa
süper kızlar
aşık olup evlenmek çok güzellll

ayyy gülsünnn
hakikaten beni çok duygulandırdın yaşadığım bişileri buldum sende ve çok duygulandım
Allah ayırmasın seni ve ömür boyu mutlu kılsın inşallah ondan da Allah razı olsun

kesinlikle canmm
aşkımıı çook seviyorumm o bana hayatın bana verdiği en güzel hediye.. :asigim:

benim sevgilim derki seni öyle seviyorum ki öbür dünyada günahlarımın cezasını çektikten sonra cennetin kapısında bana ilk seni soracaklar devam etmek ister msiin diye bende evet diyeceğim der
bende onu hem bu dünya hem öbür dünya için eş seçtim
Allah hepinizi her iki dünyada beraber kılsın
ıyiy akşamlar herkese

bunun adı aşkk
hayırr benm sözüm daha güzell
ben aşkıma
aşkın adı sen diyorumm

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hadi bakalımmm

waşşş süperrr
ii akşamlar cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…