Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nan ball dun prıjuvayada dedım bugun yok ball hiç görmedım die bugunde gulsune sordum annamm yokluğun fark edliyy canemmmm

ya hatunlar şu çamaşırları hızlı kruutmak için bi çözüm bulan varmıııı ay evde olsam krutucamda balkona falan ascam ama evde yokken yağmur yğrsa die ışarıda bırakamıorum

Bende bu akşam kabak tatlısı yapıcam.
Eşimin yengesi yollamış kabak bi tene.
Dün akşam yarısını alt komşuya verdim.
Yarısını da doğradım şekere yatırdım akşamdan bu akşam pişiririm

mblue çözüm bulursan bana da söyle cnm
balkonum olmadıgı için içerde kurutuyom bende
zor oluyo

yakalandıkk:1ninca:
önemlı bısı deıl cnm nışanlıyken yedımız hatlarr işteaklinialirimsmile

nan ball dun prıjuvayada dedım bugun yok ball hiç görmedım die bugunde gulsune sordum annamm yokluğun fark edliyy canemmmm

sağol cnm eksik olma
dostu düşmanı gördüm :))))

ya hatunlar şu çamaşırları hızlı kruutmak için bi çözüm bulan varmıııı ay evde olsam krutucamda balkona falan ascam ama evde yokken yağmur yğrsa die ışarıda bırakamıorum

inan balkonda hiç kurumuyo
bu brckte kurutma makinası var diye hava atıyo ya :))
bizdede koşu bandı var
ama bizimki çok işlevli
çamaşırları üstüne atıyom hemen kuruyo :)):roflol::roflol:

:roflol:
:sinifsinif:mafoldumben
aşkolsun bebem sana demiyomuydum getir kurutalım die :roflol::roflol:
valla ben geçenki postayı atmadım 1 haftada anca kurudu:roflol:
gece makinaya atmıştım çamaşır sabah çıkardım akşamda kurutmaya atar ütülerimaklinialirimsmile

bal çok guselmişş cnmm
ya bende boş odaya atıyorum ama bide 2 takım nevresım vardıkirlide annem klmıştı onları attım bide bizim vardı 2tane nevresım vardı kirlide yıkadım attım kapılara 3gundur kurumadılar hayla arada peteği ykınca petklerın sütüne atıom ev çingene çadırı gibi ya püf
prijuvacım inş. buluruzzz ben balkonu kapttırırsam inş. kurutma makınası alcazz ama borçlar bitmeden olmas(

doğalgaz gelmiş 9 tl
geçen hafta bi gün petek yakmıştım bi kaç saat acaba oda içindemidir?
hala yakmadım bu arada
eşim yakalım diip duruyoaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

böcüğüm ev nemlenioo kociş dioo çamarşıalr kokuoo aslında nem kokusu oluo azcık ama oda uçup gidiookötü kokmuoda kociş iştee delirtioo benıı bu çamşrlr yusunee

sus nan brck lafla getir diyon
icraat yokk

mbluee cnm herkezde aynı sorun var ama içerde daha çabuk kuruyo
benim balkon kapalı tek cam açıyorum
3 gündür kurumadı
dün aldım içeri hemen kurudu

brck hella olsun valla cnm ben bu ayınn başından bu yana yakıom valla bi kaçgun yakmamışımdır yakmadıysam mecubur üşüom ben napımm

bnmde elktrik fturam geldmiş dün 31,30tl

dışarıda hiç kurumuyo,sıcak ortamda kuruyo cnm..içeriye alınca kuruyo maalesef..
ben artık içeride kurutuyorum kapalı balkon olmasına rağmen sıcak yer istiyor naletler..

havanız batsın :dilcikar:

böcüğüm ev nemlenioo kociş dioo çamarşıalr kokuoo aslında nem kokusu oluo azcık ama oda uçup gidiookötü kokmuoda kociş iştee delirtioo benıı bu çamşrlr yusunee

çok kaldığında kokuyor.balkonum kapalı oraya astıklarım bile kokmuştu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…