Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin bambik
yaz cnm
3 yumurta
1 bardaktan biraz az sıvı yağ
2,5 - 3 bardak un
1 bardak süt
kabartma tozu
vanilya
1 bardaktan biraz az toz şeker
arzuya göre içine üzüm çikolata parçaları
kakaoo
karıştırıp kalıba döküyoz
kaç dakika kaç derecede pişircezz pekiii

ah zeng,nlik ahhhhhh

491 tl ye beko buldum..neyse bakarım ben bundan sonra ,

hayır eve yaymanın cabasında kaç posta yıkıyom ben onların kurumasını beklicem..

tabi kız zenginlik:)
ahh ahhh bitemedi bir türlü 7 senet var daha offf kışta geldi bakalım faturalarla nasıl ödicem.yazın ödemesi kolaydı:)
ben bide anneler gününde kayınvalideme bulaşık makinası almıştım 50 de ona ödüyorum 150 tl oluyor.
madalya aldım ya sanki:)
eşim de dedi zaten çalışıyosun aşkım dedi bide asmayla toplamaylamı uğraşıcan dedi o desteklemişti beni :)
bide kredi çekmiş gibi olunuyo artık beyaz eşyada senet yok ya.kredi gibi ödemeyim sicilime işler valla

Son düzenleme:
babam kıtıl dior:roflol::roflol:

:) benim babamda tıgıl diyo :))

kusra kalma cnm bizim topikte hamiş yok diye
gönül rahatlığıyla resim ekliyoduk
şimdi kısıtlarız ya :))
ee sen kendini tanıtmadın hala
yaş iş bebiş nekdrlık
evlilik nekdrlık
nerde oturuyosun vs ??

karıştırıp kalıba döküyoz
kaç dakika kaç derecede pişircezz pekiii

ah zeng,nlik ahhhhhh

nan fırına göre değişir ben 180 derecede pişirdim sonra 175 e düşürdüm ama
bikere açtım fırını ozmnda kürdan batırdım kürdana yapışıyosa pişmemiş demektir :))

bal sen benim ne kadar saf bi garı oldupğumu bilmiyuon mu yahuu alla alla kaç dk pişircem pekii

benim osuruğum cinlidir hemen çıkartmak isterimmm

hosgeldın bambık :) yaa bnmde cmsrlarım cok gec kuruyooo ama kurtma mak alırsamda nereye koycaz yerde yok kutu gıbı ev zatı balkonda var yer oda bi tek orda da problem olur mu acep ?

hosgeldın bambık :) yaa bnmde cmsrlarım cok gec kuruyooo ama kurtma mak alırsamda nereye koycaz yerde yok kutu gıbı ev zatı balkonda var yer oda bi tek orda da problem olur mu acep ?

benimde balkonda cnm.iyikide oraya koymuşum çünkü eve koysam hep buhar olurdu.acaip sıcaklık veriyo.bazı çamaşırlarımı o çalışırken kurutuyorum ipe asıp:)

bn bu ay toplasan 3 defa yakmısımdr oda gunde bi kaç saat daha acmadım sezonu ama hava sğuk dun annemlere gittik baya soğğukdu bizm evde yorganın altında kısa kolla yattım üşümedm

bcrk balkonda problm olmuyorsa duu bi siemensin makınalrını bı gozden gecırıp kocayıda kandırabilirsemm inşallhhh

Ayyy :roflol:
Cevahirin ulviye söylediği sözleri okuduk arkadaşla yarıldık valla :roflol:

Duayı flahbelleğe atıp boynuna asan ulvi

benimde balkonda cnm.iyikide oraya koymuşum çünkü eve koysam hep buhar olurdu.acaip sıcaklık veriyo.bazı çamaşırlarımı o çalışırken kurutuyorum ipe asıp:)
ben banyoya koyucam o çalışırkene sıcacık yıkanıcam ,bölece kışın elektrik sobasından kurtılıcam banyo sıcacık olucek yıkanırkennn ohhh..
herkes nirde yaaaaa
yemekteydik heral ...cokacimcoook

foto makinesini alıcak olmasaydık hemen alırdım valla bi heves ettim ama makineyede 2500 vericez beaa...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…