sel üzülme baban konusunda
yapıcak bişi yok
belki zamanla kırgınlığı geçer cnmm
bence geçer selcım bugunlerde dayanamaz babalar sen üzülme olur mu
ben yengeme küstüm 1 yıl aynı sofrada dahı bulunmadım onlar oturdu ben kalktım
yeğenım oldu affettım
ya ivit ole beklnır ama gecen tatıle gıttıler bnde hiç gidemedm evdeydım calısmıyordum da o donm kendı babm dedı kızım keske bı gıtseydınnn yapılck seylerı yaprdın ama tembellık bnde kaynan olsam beklerdımgalıba gelınımdennn
geldik dion başka bişi demiyon nan :mymeka:tamam nan geldik:)))
kelebenk naber bnan?
ya bu merdıven konusu hep problm oluyo hakkaten en ıyısı bı kadıbna verıp sıldrmek bızım sılınıyo -daire başı 15 oldu bu ayyy haftada iki kere gelıyo kadın ama ban pahalı gıbı geldı
valla kımsecıkler anahtarlarını vermesın bana . benım anahtarımında kımsede işi yok herkes hadını yerını bılsın veremem kımseye kendı anneme bılem vermem - zatı ıstemez. evlendın ev ayrı yuva ayrı gerı kalan herkes dıs kapının mandalı
Bazen kızı verdik kurtuldular diye düşünüyorlarmış gibi geliyo bana mafoldumben
nabersiniz kızlar,
sabah gittik belinde iyi huylu yağ bezesiymiş ameliyatla alıncak 20 gün sonra gidicez yine doktora
kafsındakindende parça aldılar patolojiye götürdük 2 dikiş attılar kafaya onun sonucunuda aybaşı alıcaz
benim kayınvalidede 3 hafta yoktu
aklıma geldi aslında gidip temizlik yapmak kaynımda anhtar var
amamnn dedim ben çalışıyorum
eltim çalışmıyo ve onlara yakın
o gitmiş zaten temizlemiş :)
nabersiniz kızlar,
sabah gittik belinde iyi huylu yağ bezesiymiş ameliyatla alıncak 20 gün sonra gidicez yine doktora
kafsındakindende parça aldılar patolojiye götürdük 2 dikiş attılar kafaya onun sonucunuda aybaşı alıcaz
nabersiniz kızlar,
yok nan ne alaka
ben hiç öle düşünmemm
insan anlar kıymetini
babam hala der senin yerin bambaşka diye
babana sert filan konuştuysan yada farkında olmadan kırdıysan cnm çok dokunmuştur baba nede olsa
bence ufak ufak gönlündeki yeri kazanmaya bak tabii kırgınsa sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?