Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Sana katıldım biricik.
Ama bi yandanda evde net olmalı diye düşünüyorum.
Çünkü çoğu işimizi ordan halledebiliyoruz.
Ama eşim çok oyun oynar evde pc olsa.
Birde evde tekken canım sıkılıyor ne bilim yaa

heracım bnm başıma öle bişiy gelmedi herhangi bi sıkıntı çıkmadı yanıı biliosun bende evlndıkten sona iş değiştiridmm .

brck cnm ay bende istemıorum netide eşim olsun isito evde gitar çaldığı için değişik akorlar çalmk istiyoo evdeki akorlar yetmıoo ona her istediğimi çalamıorum dio bazen de lazım oluo of dioo netımız olsa böle olmaz dfalan cep telden girio bu sferde fatura yuksek gelio azcık bişiye baksa fatura 50tl gelio cep tele vercemize neti versin barii ben anlaşmalı alırım eve

bnce evde net olmalı faturalr netden yatırılıyo bı yemkle alkalı nete bakkıyoruzzz falan kişiler arasında beraber gecrlcek zamnaı kullnamayı kontrollu sekılde iyi bilirrlerse net sorun değil bnce bizde var eşim gec geldıgınde bu donnmler netden arkdaslarla konusuyorum bnm içinde zamn gecmıs oluyo

heraa tabıkı sende etkili şeki
lde faydalanabildiğin için sorun yok kocan kalkmasın pc başından ozaman görrüüm kuzum ben senii :ecrin_bebek:

ihtiyaç dışında girilmezse tabiki sorun değil.
o yüzden bizim için hiç sorun olmadı
ama net yüzünden aileleri biten okadar çok insan varki düşününce...

cmrtesileri istediği kadr ntte takılabilir5ten sona yasak=) her akşm pc açılamaz gibi madeller koycam heram beybim

alışdım canım şuan için problemm yok buratya satıs departmanına bı kız alıncak bnm de iş yüküm hafiflicek iyi oldu buraıu Allaha şükür yaaa :) sende duurmlar nasıl askere gidince zor oluck mı senn için iş fazla mı?

bizde de ilk günden beri var net.... ama sadece ihtiyaç amaçlı.. eşim hiçbir zama gereksiz sitelere girmiyor.. bankacılık işlemleri, ft. takibi, face ve maillerine bakıyor sadece... ben her zaman ondan daha çok kullanıyorum.. ama ikimizde evdeyken pek açmayız....şu an için bir sıkıntı yaşamadık....:)

Son düzenleme:
hımm anlaım cnm mesela bn sevdiğim bi diziyi izlerken oda pc basında oluyooo bole karsılıklı seyler oluyo tebi gecen bi oyun yuklemiş pc ye arada arada oyuna kaçıyordu evdeydım o zmanlar deim şifreni ver bnde bakcemmm işde bi gun oyuna girdim yaratık olduryon faln bnmde hosuma gittii oynadım baya otyunda insanı rahtlatıyoo mblue eşin pcye gecr sende temzliğini faln yaprsın :)

ya aslında heram beybımm iş yoğunluğu ne kadr çok olursa olsun bütün görüşmeleri ben yapıorum ama işin sistamatiği anlmında destek oluo arkadaş bana misal 3gun hiç işe glemedim ben işler birikmiş ama telefonla ilgili bütün işler halledilmiştiii.Bir sürü kişilerle mailleşmeler oluyo kime nyazıcamı falan soruorum şimdi bi başıma kalınca herşeyi kendım düşünmek ozrunda kalıcam sorumlulluk sadece bende olucak alan eh çok koly olmıycak heleki başka şantiyelere de başlrsak yandım =)=) sizin oraya ben gelim =)=) astış elemanı olaraktan maaş nekadan

cmrtesileri istediği kadr ntte takılabilir5ten sona yasak=) her akşm pc açılamaz gibi madeller koycam heram beybim

Eğer alışırsa maddelerin sökmez cnm maalesef.
Allahtan eşim pc den çok anlamaz naber yazar iki saatte tek parmakla :)
biz 4 kişi almıştık 12,5 ödüyoduk sonra biri çıktı 3 kişi oldu sonra öbürüde çıktı 2 kişi oldu.baktım dünya para ödicez hadi dedim çıkıyoruz :roflol:

heram saten benımde bazen net ihtiyacım oluo =)=) dedin gibi temzilk ederken süper olur=)=) bana bişiy demees o facesine bakar maillerinebakar falan fişman

bal kıs dun nerdeydın akşam falan gelemmişin

gel kuzummmm maaş az ama 800 tl cik :) ama bnce ideal yani cok fazla yogunluğu yok adam bana kalkıpta 1000 verıck halı yok ssk yemk olyı güzel bide cumrtesı 12 e kadr ya ona bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…