Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal63+, Brck+, efsun_zeren+, gulsunn, heraaaa+, MBLUE, PasakliMinikTanrica+ günaydınnn kızlarr..ben geldimm..

brck sneınkı pek anlamıomupş benımkı on parmak kullanıyo maş. her haltındanda anlıyor=)=) ay biz karı koca bilgisayarla aramız iyide ben iş erınde her bişeye bakıom o yuzden fazla net ihtiyacım olmuo ama kociş alışkın bekarkenden o neti gitar çalmk için istio kısacası müzik için o yuzden çokta karşı çıkmak istemıom =)=) çok güzel çalıoo kerata bide güsel sölüooo bana göre

sence nasıl söluoo kıs heraaa=)=)

bublecim hoşgeldin cnm
mblue eşime sorsan çok anlıyor pc den kaydirigubbakcemile3
dükkana almak istiyor iş için ama bütün günde pc başında olucak insan tırsıyo yani allah şeytana uydurmasın:)

Son düzenleme:
heracım cnm bnm gusel tabıkım bence gayet iyi hemde 12ye kadar çalışıon oh mis akşmda 6 çok yoğunda değil daha ne isiton bnm tek iy yönu eve yakın olması onun dışında saatlerbiraz fazla onun dışında benmde aynı he bide yoğunn=)

buble hoşgeldin cnmm
yenı gelen hatunlar hepinise tekrardan gunaydın ve tekrardan hoşgeldinis=)

BRCK o daha zor olsa gerek nese sen ucuz yırtmışın =)

efsun-zeren hayırıdr cnm ne oldu nıe moralın bolzukk

heram saten benımde bazen net ihtiyacım oluo =)=) dedin gibi temzilk ederken süper olur=)=) bana bişiy demees o facesine bakar maillerinebakar falan fişman

bal kıs dun nerdeydın akşam falan gelemmişin

artık gelmicem aranıza...yeter garüüüü

günaydın kıslar h.geldinizzz:1hug:

gnaydın brck
nan demirbaşı oldun sen buranın 7/24

hoşgeldin balım..

senin dünkü kek tabağından markafoniye gelmiş.. ayrıca bir sürü şeyde gelmiş ve hepsi çok güzell:)))

hoşbulduk cnmm
evt cnm bende onu sölicektimmm
bende tepsi pasta tabağı çerezlik tuzluk vs var ama tepsim kırıldı alsammı ki bide 2 li set diyo cnm şimdi parada harcamak istemiyom ama ...

sabah annemi aradım
annennemi hastaneye götürüyorlarmış bronşit hastası annemler arabadan inerkenbelediye otobüsüde yolcu indiriyomuş anemlerde arkasındaymış adam geri geri gelmiş otobüsle annemlerin arabaya çarpmış
allahtan bişey yok şükür yarabbim ama biliyosunuz benim kardeşime 15 yıl önce belediye otobüsü çarptığı için bizde kötü bi anısı var annem çok kötüydü otobüs üstüne geliyo hiç bişey yapamıyosun diyoo
çok kötü oldum ağladım hayat ne garip allahım herkesin annesini babasını bağışla hala içim bi garip
nedir bu otobüslerden çektiğimiz mafoldumben

yok almıca gülsün
bizim orda çeyiz mağazasından alırım
şimdi boşa niye kargo parası veremki dimi ama cnm...

günadın buble nasılsın cnm...

efsun neye bozuk moralin??

geçmiş olsun efsuncum,allah beterinden korusun..

iyi olmaya çalışıyorum balım elimden geldiği kadar..sen nasılsın??işlerin yoğunluğundan giremedim bu hafta pek..

hoşbulduk cnmm
evt cnm bende onu sölicektimmm
bende tepsi pasta tabağı çerezlik tuzluk vs var ama tepsim kırıldı alsammı ki bide 2 li set diyo cnm şimdi parada harcamak istemiyom ama ...

benimde çok beğendiğim şeyler var ama alamıycam....ok ihtiyacım yok nasılsa:))

bublecim hoşgeldin canım...

çok geçmiş olsun ucuz atlatmıssınız.
nazar boncugunuz olsun bu olay cok uzme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…