Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gülsün ağzından bal damlıyor inş. bizde o sona ulaşırız
caspers aynı sitede karşı bloklar .. salonu yatak odama bakıyo :kedi:

kızzlar nedicem belki bilirsiniz. akşam yemeğe misafirlerim vardı ya (kayınvalidemler) şinitzel yaptım ama 30-45 dakkika arası 1 yumurta,süt ve sodalı karışımda beklettim tavıkları kızartırken pufuduk pufuduk kabardılar ve yumuşacıktılar tavsiye ederim.

Hımmmm lezzetli olmuştur organikim,
bende denicem en kısa zamanda,
...cokacimcoook

brck
he ya önceden oturuyoduk bi de 2-3 saat .. artık yer yemez eve dönüyoruz .. ramazanlarda sahurda da gidiyorduk .... kızlar inanın kendi 1. derece akrabanız haricinde birinin evinde hergün hazır yemek inasana dokunuyo bi de konuşmaya hakkı oluyormuş hissediyo kaynana herşeye burnunu sokuyo .. burnu kopasıca

ve senin beceriksiz olduğunu düşünüyor....dimi?

yaaa odama kim girse şu yukarda rekllam varyaa meme reklamı daha dik daha iri bilmem ne sapık sanıyolar beni
millet meraklı

Hergün sabahtan başlarım akşama ne yapsam diye,
günlük yemek yaparım da..
eşimi ararım ,ne istersiniz akşama diye,o da,
kafana göre takıl der ve inanır mısınız akşam saat 5 de karar veririm yapacağıma ve
sıkıldım yemek yapmaktan.ne istediklerini söyleseler kolayda
kafama göre takılmak zor oluyor bana...

gülsün ağzından bal damlıyor inş. bizde o sona ulaşırız
canım tabiki öyle olcak... bence boşuna huzursuzluk yapma... bu fırsatı değerlendir... en azından eve geldiğinde bir de yemek derdiyle uğraşmıyorsun.. boşversene... yapsın kayınvaliden sana yemek:)))

hafta sonları nasıl durum peki??

casperım hoşgeldinn:))

organikim ,knorun çıtır pane harcı var şinitzel yaperken ona buluyorum be nyumurtaya batırıp,
çok leziz oluyo..onuda yaptınmı cnm ...

canım tabiki öyle olcak... bence boşuna huzursuzluk yapma... bu fırsatı değerlendir... en azından eve geldiğinde bir de yemek derdiyle uğraşmıyorsun.. boşversene... yapsın kayınvaliden sana yemek:)))

hafta sonları nasıl durum peki??

casperım hoşgeldinn:))

gülsünüm sende polyanna gibisin hee :roflol::roflol:

ve senin beceriksiz olduğunu düşünüyor....dimi?
milletin sümüklü gelinine salyaları akıyo ... :oklava:
şaka 1 tarafa insanları küçümsemem .. bendeki eksik olan onda ondaki eksik bende olabilir ... herkes şeffaf ve iyi niyetli olduğu sürece gerisi hep teferruattır rayine oturur zamanla... ama anlayana ben bu konuda gerçekten şansızım ..kaynana cehalet sembolu senağlama bırak idarede edilmiyo anam takma takma kaale alma bi yere kadar

bende mavi konusunda gülsüne katılıyorum,butana basıcaktım..teşekkür gelmiş katılıyorum yerine :))

Son düzenleme:
organikim ,knorun çıtır pane harcı var şinitzel yaperken ona buluyorum be nyumurtaya batırıp,
çok leziz oluyo..onuda yaptınmı cnm ...

canım ben onu bi kere kullandım beğenmedik.Annem bayat ekmeleri açıkta kurutup rondoda çekiyo galeta unu yapıyo köfte yaparken börek kızartırken ve panede onu kullnıyorum

Back
X