Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzlar nedicem belki bilirsiniz. akşam yemeğe misafirlerim vardı ya (kayınvalidemler) şinitzel yaptım ama 30-45 dakkika arası 1 yumurta,süt ve sodalı karışımda beklettim tavıkları kızartırken pufuduk pufuduk kabardılar ve yumuşacıktılar tavsiye ederim.
brck
he ya önceden oturuyoduk bi de 2-3 saat .. artık yer yemez eve dönüyoruz .. ramazanlarda sahurda da gidiyorduk .... kızlar inanın kendi 1. derece akrabanız haricinde birinin evinde hergün hazır yemek inasana dokunuyo bi de konuşmaya hakkı oluyormuş hissediyo kaynana herşeye burnunu sokuyo .. burnu kopasıca
gülsün ağzından bal damlıyor inş. bizde o sona ulaşırız
caspers aynı sitede karşı bloklar .. salonu yatak odama bakıyo :kedi:
canım tabiki öyle olcak... bence boşuna huzursuzluk yapma... bu fırsatı değerlendir... en azından eve geldiğinde bir de yemek derdiyle uğraşmıyorsun.. boşversene... yapsın kayınvaliden sana yemek:)))gülsün ağzından bal damlıyor inş. bizde o sona ulaşırız
organikşeker .. güzel tercih şinitzel hem çok lezzetli .. kolay oluyormu
canım tabiki öyle olcak... bence boşuna huzursuzluk yapma... bu fırsatı değerlendir... en azından eve geldiğinde bir de yemek derdiyle uğraşmıyorsun.. boşversene... yapsın kayınvaliden sana yemek:)))
hafta sonları nasıl durum peki??
casperım hoşgeldinn:))
milletin sümüklü gelinine salyaları akıyo ...ve senin beceriksiz olduğunu düşünüyor....dimi?
organikim ,knorun çıtır pane harcı var şinitzel yaperken ona buluyorum be nyumurtaya batırıp,
çok leziz oluyo..onuda yaptınmı cnm ...
ya songül abla şu göğüs reklamını kapatınyada biraz ufaltın saklayın ya :)
organikim ,knorun çıtır pane harcı var şinitzel yaperken ona buluyorum be nyumurtaya batırıp,
çok leziz oluyo..onuda yaptınmı cnm ...