Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım bu çok uzun bi hikaye benim fevri ve kontrol edilemeyen bildiğini okuyan bi yapım var ama yaratan bazen seni o çok güvendiğin huylarından sınava tabi tutabiliyor .. benimki de böyle .. elini kolunu bağlayan başka sebepler olabiliyor,sende dayanabileceğin yere kadar dayanmaya çalışıyorsun .. eşimin karşısına dikilip yemek artık burda yenecek die çok rest çektim ama bunun bazı bedelleri oluyor .. mesela eşim askerden geleli 5 ay oldu eşim yeni işe girdi kiramızı 1 senedir k.peder veriyor gibi ... işte neyse

hala asil mavinin konusumuki...anlamadığım şey kim zorluyorki illa burada yiyeceksiniz die..
gitmesin olsun bitsin,bu kadar zor mu yani..
bu konu bu kadar uzadı anlamadım..
kırmızıpatik farkındayım çok uzadı konu

patik kıs boşar boşar bellimi olur kaydirigubbakcemile3
tam tersi beni çookk kapıdan çevirmiştir

priju 60 kiloyu ne etçen,aman aman olma boşver..

bende 50 kiloyum ...
boy kaç

blue anısı var dıom herhalde
o benım ılk kullandığım parfümm:gitme:bulmam lazımm
böle sankı anılara döndum
akşam koksunu hıssedıncee

gulsunnn pekmez falan içsen

geçmiş olsun canımm((
çok üzüldüm yaa(( kan yapıcın şeyler ye güzelimm en iyisi..

ayy gulsunum dikakt et cnm vallhı çok halsız kalıoo ınsan bendede var o sorun doktır depoların bile boşlmış demişti ilaç kullanuıorum başka türlü toparlayamaıo insan kendını

teşekkür ederim kızlar.... pekmez içemimiyorum.. midem bulanıyo....
ilaçlardan da bıktım artık....

evt çok yorgunluk yapıyor ama napim....nereye kadar dayanırsam artık:))

böcük tatlum
miracle öneririm çok nefis bi kokusu var ben sürekli onu kullanıyorum.

]Gülsün geçmiş olsun.
Kara üzüm kansızlığa iyi gelir.Birde kansız insanın cebinde fındık,fıstı,badem olmalıymış muhakkak.Yeşil mercimekte kansızlığa iyi gelirmiş.

Uzun yıllardır kansızlık çektiğim için bukonuda epey bilgim var.Zamanında dalak pişirmişti annem.hafifkanlı yemek gerekiyormuş bir tek onu yiyemedim.Aylarca pekmezli su içtim.Artık pekmezi görmeye bile dayanamıyorum.

Şimdilerde kansızlığımın arttığını hissettiğimde ilacımı alıyorum yetiyor.Eskii gibi sık tekrarlamıyor neyseki

Son düzenleme:
nuro iyiyim nan sen yokken dizi hayatımızda yok olmuş gibi oluyo :)))

gülsüncüm bendede de var kansızlık
kuru üzüm al pekmez içemiyosan ama kara olandan çekirdekli varya
evde aklına geldikçe sabahları at ağzına cnm
bide kırmızı et mutlaka haftada bir tüketmen lazım cnmm

nurommm canım gözümüz aydıın
geçmiş olsun bebem

anam konu parfüm ve kilo heralde
ben parfüm hastasıyım her türlü parfüm var bende

boyumda 1,70 kilomda 57 ohaoldumsmile

kuru üzümde yıyebılırsın cnm
ben sabahları 1 su bardağı pekmez ve aksamları sıyah cekırdeklı kuru üzüm yıyorum
annem getrmıştıı
cok yararlı

ben her zaman yanınızda olamasam da kalbim sizinle:))))
bol dizili günler herkeşe
ben akşam adamı yakalayamadım çok yorgundu uyuyakalmış çok moralim bozuk uyandırmadım da dinlensin die
bu akşam kesin yakalarım:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…