Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım benim bu 5. ci kansılzığım.... ve 7 lere falan düşüyor hemogramıım..... bir seferinde 5,5 ti... demir eksikliği değil bendeki durum...
ve artık bıktım.. yoruldum... defalarca araştırıldı.... bütün kötü şeyler bile araştırıldı.. ama hiçbirşey bulunamadı... sebep yok.. 2 yılda bir yaşıyorum ben bu durumu....
kullandığım ilaçların, siyah üzümlerin hattı hesabı yok... şimdi umursamıyorum.....yürürken zorlandığımı ve sürekli yorgun olduğumu farkındayım... bakalım artık gittiği yere kadar..
hepinize önerileriniz için teşekkür ederim:))
ver ver kalmadı zatısempatiksalakcinnibana da verdi biraz kıss ondan yetmedi herhal![]()
hayırdırŞenizsorma canım o kadar moralim bozuktu ki sabah ağlarken uyandım((((
allah hayır etsin
:roflol: :roflol: :roflol:
allahım memişi olmayan gariban kullarına acı
verdiğine helke gibi veriyon vermediğinede koklatmıyon
sen büyüksün sen bilirsin allahım :Saruboceq:
heeeeeeey nerdesiniz millet
başka topiklerdemi geziyosunuz
songül ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
seeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
nurdaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
diğer güzelleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
balım kayamam benm işlerde çoktuda bitti şükür bişiy çıkana kadr boştyım inş.. bugunu böle boşboş kaptımrım:):) es ebitirisin inş. biz sana özet geçeris gelince canemm
nan alttaki resmini diom yaparken yapmışında bide tarih ataydın kaydirigubbakcemile3
şimdi sana yapıcam .. amannn burdaki gacılar hep yeni evliymiş Allah hepinize geçim versin ... içinde sizin bebelerinizin koşuşturduğu sıcacık huzurlu bi yuvanız olsun inş. :Saruboceq:kıslarrr bu cetveller nasıl yapıolıo bende evlilik yıldönumumun cetvelini isitom 2 mayıs 2010
ne demek her zaman yerimseniben ... üstteki dileğim sanada tabi .. tüm evlilereeline sağlık cnm teşekkür ederim
begendim cnm
sonra fikrimi değiştirirsem çalarım kapını ama aklinialirimsmile
ver ver kalmadı zatısempatiksalakcinni
ıdare et
azda gıt başkasından bul
şimdi sana yapıcam .. amannn burdaki gacılar hep yeni evliymiş Allah hepinize geçim versin ... içinde sizin bebelerinizin koşuşturduğu sıcacık huzurlu bi yuvanız olsun inş. :Saruboceq:
ne demek her zaman yerimseniben ... üstteki dileğim sanada tabi .. tüm evlilere