Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istersen sana dediğin cetveli yapayım benimki sorduğun cetvel adet uzunluğun sat ın gerekefsun sen ne zamandır evliydın cnm
ya bu bebişinde takvımı oluo ya adetten öncesi sonası die nasıl hesplandını bılıosun mı
bilmem mi pirjuvam ya bayramda kaynıcak senağlama onada bi üzülüyom kaynana evinde geçecek mafoldumbenaminn :Saruboceq:canım benim yaa çok saol
demek aynı heyecani aynı gün yaşadık
vay beee olumunekankayizsmile
evlilik yıldönümümüzde bu sene kurban bayramının ilk günü
biliin demii
Hadi lensel fazlan var 5 kilo seninde nann
Ya accuk göbüş var o kadarsel , balık etinden hallicesin
mblue hepimizi alıntılamışsın okudum .. düşüncelerin için tşk ederim opuyorumnanaktan
mafoldumben mafoldumben çok mutsuzum hastalandım
19unda regl olmam gerekiyordu 2 gün gecikti diye içten içe seviniyordum ama biliyordum böyle olacağını mafoldumben
bi iki saat sonra unutacağım biliyorum ama ilk hastalandığım an çok üzülüyorum nedense hep böyle oluyor hele ki 1 2 gün gecikince
sağol ablacım.... kan iğneside, şurubuda, hapıda... herşeyi denedim.. ama maalesef kalıcı bir çözüm olmuyor... ben sağlıkla ilgili çok ama çok fazla sıkıntı yaşadım ve artık yoruldum... bu yüzden biraz saldım kendimi... ama biliyorumki eninde sonunda doktorcuğumun kapısını çalıcam... sadece biraz isyankarım şu sıralar...kaydirigubbakcemile3gülsünüm geçmiş olsun canım ya,
kansızlık = aşırı halsizlik zaten.
harnup ( keçiboynuzu) pekmezi kansızlık için çok iyi,
sabah akşam yemeni tavsiye ederim.
onun dışında kan iğnelerini denedin mi bilmiyorum
ama dikkat et kendine canım...
teşekkür ederim canım..gulsunn cok cok geçmiş olsunn
şimdi sana yapıcam .. amannn burdaki gacılar hep yeni evliymiş Allah hepinize geçim versin ... içinde sizin bebelerinizin koşuşturduğu sıcacık huzurlu bi yuvanız olsun inş. :Saruboceq:
evet cnm yenı evlıyıs çoğumuz amin cümelmızın cnm
cnm sneınkınde ne yasıoo ne yazmk gerk anlamadımki bennmblue cetveline ne yaziimm
aminn :Saruboceq:canım benim yaa çok saol
demek aynı heyecani aynı gün yaşadık
vay beee olumunekankayizsmile
evlilik yıldönümümüzde bu sene kurban bayramının ilk günü
biliin demii
prıjuvacım bılıomm ben hatrlıomda kurbndada memlkete mi gitçektinis
bye byeee:))see you later.........![]()
canım en sonuncusunda marmara üniversitenin hematologuna gittim.. hoca kendisi... lösemiye kadar araştırıldı ve hiçbirşey bulunamadı.... yok bulunamıyor işte...gülsün
ama nası bulamıyolar yaw .. ii bi doktora gittin mi canım ... kan falan verdiler mi sana?
anaamm ee bizimki tatile denk geliyo..
tatil dediniz aklıma geldi..
nasıl süpriz yapam bee..en iyisi sabah erkenden kalkıp aşk kahvaltısı hazırlıyım ben..
başka neler yapsam acep bi düşiniim..
sel ne demişler yemeğin köftelisi.... kadının göbeklisi :dance: sırnaşık şey
efsun sen ne zamandır evliydın cnm
ya bu bebişinde takvımı oluo ya adetten öncesi sonası die nasıl hesplandını bılıosun mı
kızlar yeşil çay ısmarlayabilirim
canım illa süprize gerek yokki... akşam hazırlarsın güzel bir sofra.... rakı severmisin bilmem... şarap olur... şöyle mum ışığında... karşılıklı sohbet ederek... arkasından da güzel bir diziyle noktalarsın işte:))
ama benim göbüşüm yok kiiii, aklinialirimsmile
Banu Alkan'ın ki gibi ayva göbeğim var... :roflol: :roflol: