Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

zuzu ben göremiyorum seni ama yaaa(((((((((

Kızlar bende ctesi düğüne gitmiştim ya fotoğraf ekleyeceğim diye söz vermiştim size
Albümüme düğünden bi kare ekledim :1rolleyes:

Limon Pelteli bisküvili sütlü tatlı

Pelte için;
_2 adet limon
_10 çorba kaşığı toz şeker
_4 çorba kaşığı nişasta
_3 su bardağı su
sütlü tatlı kısmı için ,
_ 1 litre süt
_1,5 su bardağı un
_1 su bardağı şeker
_ piştikten sonra üzerine 1 yemek kaşığı tereyağ
_ ve vanilya esansı (isteğe bağlı)
gerekiyor.

Yapımı

önce muhallebi pişirilir.Borcama yayıp,üzerine kakaolu bisküvi serilir.

Daha sonra peltesi yapılır.(tarifi aşağıda).Ve bisküvinin üzerine döküp,soğulup,buzdolabına kaldırılır.ıyice soğuduktan sonra servis yapılır.

Pelte için:

Limon kabukları rendelenir ve suyu sıkılıp bir tencereye alınır.Üzerine kalan malzemeler dökülüp pişirilir.Ocaktan alınır.

yine döktürmüşsünüz kızlar ben yokken
hemen cevap vereyim :)
bebek olayını 2 guruba ayırmıştık
2012 ve 2015 te doğurcaklar
lütfen kurallara uyalım...

zuzu hayırlı olsun,geçmiş olsun iyikide kaçmış uçakk
çok sevindim ben :),

love cum üzülme belkide başka şeye taktı
yada oraya ona haber vermeden gidişinemi taktı acep??

yeri beğenmedi diye sana surat mı yaptıakannehir eğer öyleyse allah yardımcın olsun hiç tahammülüm yok trip yapan surat yapan erkeğe bu arada nereye gittiniz adanada bilirim bu kadar begenmemiş merak ettim neresi

ya ne bileyim you know
şeytan dior bırak assın suratını diz kapağına kadar

canım yaa boşver.... git pahallı bir yere.. ödesin hesabı... erkeklere yaranmazz güzelim....
yok zaten tövbeliyim kuzum daha yer söylemem ne hali varsa görsün

gördüm cnm çok tatlısın yaaa,nazarlar değmesinn
ama bişey sorcam sen nekadarlık evlisin cnm???

Çok teşekkür ederim balcım :kedi:
İki yıl oldu canım Nisan 2008'de evlendik

ay yanlış yazmışım okuyunca farkettim bi tuhaflık var bu tarihte diyorum
Nisan 2007'de tanıştık Nisan 2008'de evlendik kızlar yanlış yazmışım özür dilerim

Son düzenleme:
pasaklı... canım sen ne şirinsin öyle... çokta güzelsin maşallah.... gelinliğinde nişanlığında çok güzelmiş ve birbirnize çok yakışmışsınız... allah nazarlardan korusun canım....

ama bnm çok ağrım var pek olamıcam yanınızda sanırım :sinifsinif:
pasaklı kız eşin evlenirken çok zayıfmış sanırım eski fotolara göre değişik çok..iyi bakmışsın kocana hee :)))

çok güzel olduğunu da daha önce sölemiştim ama yine tekrarlıyım

Ayy çok teşekkür ederim canım
Nişandaki saç rengim tamamen benim inatçılığımın eseri
Kuaförümden istedim olmaz dedi ben olur dedim ama adamın bir bildiği varmış istediğim gibi olmadı gerçektende
Nişanla düğün arası 3 ay var o kadar zaman diliminde de ancak gördüğün kadar toparlayabildi rengi :kedi:
Şimdi diyorum ki keşke ısrar etmeseymişim :gitme:

Ay kızlar sormayın ilk bir yıl içinde kocacım 10 kilodan fazla aldı
Şimdi biraz verdi ama yine evlenirken olduğu kilosuna dönemedi çok iyi baktım kocişime :jeyyar:

pasaklı kız çok güzel olmuşşsunuz
Özellikle de kravat ve elbise çok güzel uyumlu olmuş makyajını da cidden çok güzel yapmışşsın
Kırmızı ruj+kırmızı oje bende bu uyuma bayılıyorum bide saçların böyle daha güzel seninle görüştüğümzden sonra boyattın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…