Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

güzel geçti valla albüme koydum fotolarımı caspersy bak dedim ama ses yok:)

baktınmı caspaersy yorum yokmu

zuzumm yorum olmas mıı
patroncuk geldi de yazamadm
önce görümcenle eşini Allah bi ömür mutlu etsin..
sana gelince elbisen ne şirin olmuş öyle kızz çıtı pıtı saçların da çok güzel olmuş
aşkınla da pek tatlısınız amaa
mangal keyfi de pek hoşmuş canmm

caspersy evet saçlarım bu arada çıt çıt:)))))))))) ben dönş uçağını kaçırdım kaçırmanın şerefine mangal yaptık:)))))))))))))))))

gülsün ekle beni o zaman

hiç sorma ya giderken burdan saat sabah 10:30 kalkması gerekirken 11:15 kalktı gelirkenden biz iki leyla uçağı saatini yalnış biliyormuşluz:))))))) kaçırdık:)))))))))9

selam
bak gülsün alttan al diorsun ben buna ne yapayım?
geçenlerde iş arkadaşlarımızla yemek yediğimiz bir lokanta vardı. böyle şık filan bir yer değil. hatta esnaf lokantası tarzında. bugün sevgilim beni yemeğe götürmeye geldi. bir kaç eşya bkarken o lokantanın yanına varmışız dedim bak o gün yemeğe gittiğimizde buraya gelmiştik. gel bugün de burada yiyelim. geçtik oturduk.
astı suratını bir saat. ne oldu deyince sevmedim beğenmedim bayağı bir yer burası .ğrenç bir yer vs.
kalktık dedim bunda bu kadar büyütecek ne var bir öğle yemeği bu kadar saat surat asmana gerek var mı? dior ki seninle ne ilgisi var deidm ben benimle ilgisinden bahsetmiyorum. ben sana bu kadar surat asacak ne var diye soruyorum kaldı ki pişman da oldum yer önerdiğim için. neyse ben işe döneceğim dedi ve döndü kızgın ve kırgın bir şekilde.
nedir yani şimdi bu

ayy okumaya çalışıyorum yorum yazmaya fırsatım olmadı
yalancı tavuk göğsü şipşak oluyor ama diğeri ne kadar zormuş gerçekten de akannehir

yeri beğenmedi diye sana surat mı yaptıakannehir eğer öyleyse allah yardımcın olsun hiç tahammülüm yok trip yapan surat yapan erkeğe bu arada nereye gittiniz adanada bilirim bu kadar begenmemiş merak ettim neresi

hiç sorma ya giderken burdan saat sabah 10:30 kalkması gerekirken 11:15 kalktı gelirkenden biz iki leyla uçağı saatini yalnış biliyormuşluz:))))))) kaçırdık:)))))))))9
kaydirigubbakcemile3 hadi hadi bahane bulma kız.... aşkından ayrılmak istememişsin işte:))

canım yaa boşver.... git pahallı bir yere.. ödesin hesabı... erkeklere yaranmazz güzelim....

mg_lovecım erkekler bazen böyle bebek gibi oluyorlar işte
kim bilir neye takıldı kafası da sana naz yaptı
fazla üstüne gitme ufacık bişi büyüdü mü araya soğukluk girdi mi iyi olmuyor :1hug:

valla düğün telaşından benim aşkım şaşkoloz oldu :)))))))))ama havaalından resmen ilk dakka kal geldi başımdan aşağı soğuk sular döküldü ağladım zırladım sinir oldum sonra aşkım bana sarıldı aşkım boşver ya 10 tane de vermem gerekse ben yine alırım bilet dedi yanımızdaki de bir grup benim neden ağladığımı bilmiyolar ya diyolarki vay be aşka bak aşka diye bağırdılar halbuki ben neye ağlıyorum amma güldük

zuzu fotolarını gördüm tatlım
maşallah ne de çok yakışıyorsunuz nişanlınla...
eltin doğumdan sonra mı kilo aldı acaba,ayyy çok korktum benim bünyede müsait almaya dikkat etmek lazım
görümcen kaza mı geçirmiş canım tekerlekli sandalyedeydi çünkü.Allah'ım şifalar versin...

ayy evt.. valla o kadar uğraşmaya değmez... gidip dışardan yemek varken....

ayyy valla gülsüncün bi tatlı için iki gün nasıl uğraşalım o kadar vakit var mı ki akannehir
ben şipşak yalancı tavuk göğsü yapıyorum
arasına da bisküvi muz fındık fıstık ne isterse canım koyuyorum istersem üzerine çikolata yada çilekli ahududulu meyve sosu yapıyorum soğuk soğuk harika bir tatlı oluyor :lepi:

Üç renkli tatlı:

Malzemeler:

* 1 paket kakaolu toz puding (varsa çikolatalı ve vişne parçalı)
* 2 paket vanilyalı toz puding
* 3 su bardağı vişne suyu
* 1 litre süt
* 2 paket (yaklaşık 40 adet) pötibör bisküvi
* üzerine hindistan cevizi, antep fıstığı

Hazırlanması:

1. Kakaolu pudingi yarım litre süt ile pişirin. Dikdörtgen borcamı sudan geçirin. Pudingi borcama yayın.
2. Tencerenizi sudan geçirip 1 paket vanilyalı pudingi vişne suyu ile pişirin. Pötibör bisküvileri borcamdaki kakaolu pudingin üzerine dizin. Bisküvilerin üzerine de vişneli pudingi yayın.
3. Aynı tencerede bu defa kalan vanilyalı pudingi yarım litre süt ile pişirin. Tekrar bisküvi dizip pudingi yayın. (Bendeki bisküviler ikinci kata yetmeyeceğinden kalan bisküvileri ezip toz haline getirdim ve vişneli pudingin üzerine serpiştirdim.)
4. Dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.

canım henüz nişanlanmadım ama sözlü gibiyiz bu yaz nişanlanıcam görümcem 13 sene önce trafik kazası geçirmiş kiloya gelince eee harektsiz normal kilo almasoı bide oda benim gibi troid hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…