baktınmı caspaersy yorum yokmu
güzel geçti valla albüme koydum fotolarımı caspersy bak dedim ama ses yok:)
güzel geçti valla albüme koydum fotolarımı caspersy bak dedim ama ses yok:)
caspersy evet saçlarım bu arada çıt çıt:)))))))))) ben dönş uçağını kaçırdım kaçırmanın şerefine mangal yaptık:)))))))))))))))))
gülsün ekle beni o zaman
hiç sorma ya giderken burdan saat sabah 10:30 kalkması gerekirken 11:15 kalktı gelirkenden biz iki leyla uçağı saatini yalnış biliyormuşluz:))))))) kaçırdık:)))))))))9
selam
bak gülsün alttan al diorsun ben buna ne yapayım?
geçenlerde iş arkadaşlarımızla yemek yediğimiz bir lokanta vardı. böyle şık filan bir yer değil. hatta esnaf lokantası tarzında. bugün sevgilim beni yemeğe götürmeye geldi. bir kaç eşya bkarken o lokantanın yanına varmışız dedim bak o gün yemeğe gittiğimizde buraya gelmiştik. gel bugün de burada yiyelim. geçtik oturduk.
astı suratını bir saat. ne oldu deyince sevmedim beğenmedim bayağı bir yer burası .ğrenç bir yer vs.
kalktık dedim bunda bu kadar büyütecek ne var bir öğle yemeği bu kadar saat surat asmana gerek var mı? dior ki seninle ne ilgisi var deidm ben benimle ilgisinden bahsetmiyorum. ben sana bu kadar surat asacak ne var diye soruyorum kaldı ki pişman da oldum yer önerdiğim için. neyse ben işe döneceğim dedi ve döndü kızgın ve kırgın bir şekilde.
nedir yani şimdi bu
kaydirigubbakcemile3 hadi hadi bahane bulma kız.... aşkından ayrılmak istememişsin işte:))hiç sorma ya giderken burdan saat sabah 10:30 kalkması gerekirken 11:15 kalktı gelirkenden biz iki leyla uçağı saatini yalnış biliyormuşluz:))))))) kaçırdık:)))))))))9
selam
bak gülsün alttan al diorsun ben buna ne yapayım?
geçenlerde iş arkadaşlarımızla yemek yediğimiz bir lokanta vardı. böyle şık filan bir yer değil. hatta esnaf lokantası tarzında. bugün sevgilim beni yemeğe götürmeye geldi. bir kaç eşya bkarken o lokantanın yanına varmışız dedim bak o gün yemeğe gittiğimizde buraya gelmiştik. gel bugün de burada yiyelim. geçtik oturduk.
astı suratını bir saat. ne oldu deyince sevmedim beğenmedim bayağı bir yer burası .ğrenç bir yer vs.
kalktık dedim bunda bu kadar büyütecek ne var bir öğle yemeği bu kadar saat surat asmana gerek var mı? dior ki seninle ne ilgisi var deidm ben benimle ilgisinden bahsetmiyorum. ben sana bu kadar surat asacak ne var diye soruyorum kaldı ki pişman da oldum yer önerdiğim için. neyse ben işe döneceğim dedi ve döndü kızgın ve kırgın bir şekilde.
nedir yani şimdi bu
ayy okumaya çalışıyorum yorum yazmaya fırsatım olmadı
yalancı tavuk göğsü şipşak oluyor ama diğeri ne kadar zormuş gerçekten de akannehir
ayy evt.. valla o kadar uğraşmaya değmez... gidip dışardan yemek varken....
zuzu fotolarını gördüm tatlım
maşallah ne de çok yakışıyorsunuz nişanlınla...
eltin doğumdan sonra mı kilo aldı acaba,ayyy çok korktum benim bünyede müsait almaya dikkat etmek lazım
görümcen kaza mı geçirmiş canım tekerlekli sandalyedeydi çünkü.Allah'ım şifalar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?