Ay kızlar sormayın ilk bir yıl içinde kocacım 10 kilodan fazla aldı
Şimdi biraz verdi ama yine evlenirken olduğu kilosuna dönemedi çok iyi baktım kocişime :jeyyar:
Sıpaydim teşekkür ederim bitanem :kedi:
renk aynı renk ama röfle aylar geçtikçe daha bi oturuyor daha bi tok duruyor
Bir de artık diplerini çok açık renk yaptırmıyorum röflenin renginden bi iki ton koyu yaptırıyorum dore gibi daha doğal duruyor
Kocişim o kadar kiloyu aldı da ben yerimde mi saydım sanıyorsunuz bende evlenirken 48 - 49 kiloydum şimdi oldum 60 akannehir
Sıpaydim teşekkür ederim bitanem :kedi:
renk aynı renk ama röfle aylar geçtikçe daha bi oturuyor daha bi tok duruyor
Bir de artık diplerini çok açık renk yaptırmıyorum röflenin renginden bi iki ton koyu yaptırıyorum dore gibi daha doğal duruyor
Kocişim o kadar kiloyu aldı da ben yerimde mi saydım sanıyorsunuz bende evlenirken 48 - 49 kiloydum şimdi oldum 60 akannehir
belli walla etlenmiş butlanmışsın ama yakışmışşşvereliniortak
zuzu senide gördüm sende çok tatlı çok çıtırsın cnm
avatardaki gözlerinden ben seni yaş olarak büyük tahmin etmiştim ama değilmişsin
gözlerin ayrı bi hava bahsetmiyom bile ondan
ama benim yaşım küçük değilki:)
Ay şımardım kızlar çok teşekkür ederim
Bal valla aynen dediğin gibi etlendim butlandım evdeki hiç bir kıyafetim olmuyor artık napıcam bilmiyorum
Ne pantolonlarım ne tişörtlerim ne gömleklerim üzerime olmuyor hepsi küçük ve dar akannehir
KOCİŞİNE DİYCENKİ
sen bana çok iyi bakıyosun kilo aldım bişi olmuyo
ya rejim yapayım yada yeni ciciler al bana :))hihoyyyt
anammm kaçkii
çokta büyük değilsin ama cnmmm
bişi daha toplu saç sanki sana daha çok yakışıyo..saçlar güzel lafım yok onlara haa
saçlarım zaten çıt çıt düğün için taktırdım ben 31 yaşındayım:))))))))) yani ağustosta 31 giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?