Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ay kızlar sormayın ilk bir yıl içinde kocacım 10 kilodan fazla aldı
Şimdi biraz verdi ama yine evlenirken olduğu kilosuna dönemedi çok iyi baktım kocişime :jeyyar:

canm benm eşim de düğünden sonra 5 ay içinde 10 kilo aldı ))))
ama vermesin iskelet gibiydi yüzü falan şimdi çok tatlı oldu aşkmm

Sıpaydim teşekkür ederim bitanem :kedi:
renk aynı renk ama röfle aylar geçtikçe daha bi oturuyor daha bi tok duruyor
Bir de artık diplerini çok açık renk yaptırmıyorum röflenin renginden bi iki ton koyu yaptırıyorum dore gibi daha doğal duruyor
Kocişim o kadar kiloyu aldı da ben yerimde mi saydım sanıyorsunuz bende evlenirken 48 - 49 kiloydum şimdi oldum 60 akannehir

WOOW ama böle çok güzel olmuş ya hiç değiştirm bence değmesin saçlarına çok güzel benimde öyle uzun olsa direk boyardım sarıya ama malesef gerçi artık uğraşackahalimde yok saçlarımla :jeyyar:

belli walla etlenmiş butlanmışsın ama yakışmışşşvereliniortak

zuzu senide gördüm sende çok tatlı çok çıtırsın cnm
avatardaki gözlerinden ben seni yaş olarak büyük tahmin etmiştim ama değilmişsin
gözlerin ayrı bi hava bahsetmiyom bile ondan

ama benim yaşım küçük değilki:)

Ay şımardım kızlar çok teşekkür ederim
Bal valla aynen dediğin gibi etlendim butlandım evdeki hiç bir kıyafetim olmuyor artık napıcam bilmiyorum
Ne pantolonlarım ne tişörtlerim ne gömleklerim üzerime olmuyor hepsi küçük ve dar akannehir

mg_love kabul ettim arkadaşlık isteğini görebilmen lazım ama sorun yok di mi

saçlarım maşalıyken ben daha mutluyum aslında ama giydiğim elbiseye göre hangi model daha uygunsa onu yapmasını istiyorum kuaförümden

KOCİŞİNE DİYCENKİ
sen bana çok iyi bakıyosun kilo aldım bişi olmuyo
ya rejim yapayım yada yeni ciciler al bana :))hihoyyyt

KOCİŞİNE DİYCENKİ
sen bana çok iyi bakıyosun kilo aldım bişi olmuyo
ya rejim yapayım yada yeni ciciler al bana :))hihoyyyt

ühühüüüühüüü ağlayabiler miyim :gitme:
ben yaklaşık 3 aydır recim yapmaya çalışıyorum ama 1 gr veremedim :gitme:
oh diyorum 2 kilo gitmiş hooop bi hafta sonra geri gelmişler yapıştı valla üstüme bu kilolar
spor falanda yapmaya çalıştım ama bi yere kadar oluyor o da kociş yorgunum diyor gelmiyor
ben tek çıkınca da arıza çıkartıyor bi süre devam ettim ama baktım olmuyor bıraktım

anammm kaçkii
çokta büyük değilsin ama cnmmm
bişi daha toplu saç sanki sana daha çok yakışıyo..saçlar güzel lafım yok onlara haa

saçlarım zaten çıt çıt düğün için taktırdım ben 31 yaşındayım:))))))))) yani ağustosta 31 giriyorum

bugün bir an önce bitsin artık bende çıldırmak üzereyim yaaa((((((((((((((((((((

ayy işler bitmeden bitmesin ya onu al oraya kopyala onu ordan düzelt ona ekle
rüyamda copy paste die sayıklarım ben bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…