Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

asilllllllllllll şarap misalisin walla yıllar gecdıkce güzelleşmişsinnn o evdeki halibne bayıldım cok cici çıkmışşşsın maşalalh sana insana pozitf enrjı veren bi yüzün warrr tesettürde çok yakısmıs canmmm çok beğendmmmmmm :)

böcüğüm o işiğ sana anlatan kim tatlım ?

böcük her iş yerinde bu tıp ınsanlar var onlarla yasamaya alısmak zorundayız ne yazıkkı . umursamaz davarna bence onu zaten patronda senden yanaymıs

bana işe anlatcak kişi patronda olabılır o kişide ama patron cok yoğun maddı yönlar hep ona bağlı patronuma
genelde bu kişibenımle ve gıcık oluyomm

duymamak ıstıyomm tmm dıyorum ama bazen baska ınsanlar yanınadada benı ıncıtıyo
patronda dıo sorun var nıe uzgunsun anlat dıo ama anlatamamkı
yenı geldım kımseyı kötulemek ıstemem
bı şöfor parçası bıllee kendını bısey sanıp bana kkda durmada işler heemen btsın senın ıyılığın ıcın dıo
ben patrona dedım sorun yok ama iş daha onemlı yalnız benım yanımda gırme yetr dıo
tmm dedım
şöforle olan sorunuda dedım o cıkcak sen takma onu kendını bısı sanar o dıo

ya ben keşke başka bi iş bulsam da çıksam gitsem buradan ya
konuşmayı bile bilmiyorlar ya allahım yarabbim ben neden bu insanlarla muhattap oluyorum yaaa mafoldumben
ilk başta bu dengesiz adam bayağı bi ısrar etti numarası vardır versene diye bende dedim ki burası matbaa yüzlerce dergi basılıyor her birinin numarası yok bizde falan
kızlar herkese böyle numara versem yeminle kendi işimi yapamam zaten 3 kişinin yapacağı işi yapıyorum burada yetişemiyorum her an her istediklerine stres oluyorum
neyse adam epey ısrar etti yok dedim eeeh laf anlamıyosun uğraşamam senle dedim içimden kapadım suratına
bu yine aradı sen ne biçim insansın niye oturuyosun orada bilmem ne nasıl bağırıyo bide küfürler yağdırdı kapadı telefonu gelde sinir olma, boşver de geç
ne hakkı var benim sinirlerimi bozmaya ya mafoldumben
keşke başka bi iş bulabilsem keşke ama yok 2 yıldır arıyorum ama bulamıyorum işte mafoldumben

acaba erkeklerin hepsimi böyle bilmiyorum
bizim burdaki erkeklerin hepsi aç gözlü yaa hepsi yalaka anlamıyyorum
ben hiç sevmem yalakalık yapmayı hep suskunumdur
hep sataşırlar ama cvpta veririm tartışırım yani.
buraya mesela bi tatlı alınsın bi çikolata alınsın görmemiş gibi yerler ne kadar tuhaf geliyo bana ya

dedign den sunu anlıyorum bocuk hiçbi problem yokkkkk hersey yoluna girecekkk :) söförde gittimi baş belası bire ıncek bocukcan onu hersekılde halledr zaten dimi :)

pasaklı sen nasıl susabildin kız ben direk kavga ederdim telefonda.
ay bide arıyolar bazen merhaba nasılsınız biz factoringten arıyoruz
yok çekaptan
yok kitap okumayı severmisiniz :)
ben sevmem diip kapatıyorum suratlarınakaydirigubbakcemile3
bigün biri aradı dedim sağlığım yerinde çekap istemem
yok diğeri aradı kaza sigortası falan
yok dedim saolun.e dedi kolunuz kopsa
bende dedim sorun diil bir kolum daha var kiki:)

Son düzenleme:
asımavı ondan olabılır doğru ama ınan ben onları umursamıyorum son gunlerde ınanılmaz bana taksada
masamdan kalktığıman oturuyoo
sankı onun masası yokk
akşama kadar yukarı aşağı sağa sola
bıde burası böllum bölum
kaporta boya elektrık makenık dıe
adam bana kaportada arac noldu dıo
sankı ben ordayımda kendısı orda olann

:kedi: içten yorumun için çok teşekkür ederim ... güzel bakan güzel görür şarap yorumunu ilk kez duyuyorum .. ben evlendikten sonra 10 kilo verdim o yüzden çirkinleştiğimi düşünüyorum hep .. ama görüşün beni mutlu etti Allah razı olsun a.s. Şeniz

biricik napıyım bende adama ana avrat küfür mü ediyim mafoldumben
ne farkım kalır o hayvandan klava:

Son düzenleme:
heracım bana bu işi ayarlayan bayanda patronumda dıo
sabret hersey mukemmel olcak hamdı maddı ham manevı
onun ıcın sabredıyorumm
ınanır mısın adamborcun bıtsın gel eşinle kredı ıle hemen ev alalım sıze dıo
cok nadırdır onun gıbı ınsan
bugun başım ağrıyoo takmamaya calıssamda ahada bırazdan cumadan gelır
bana bısıler der gene

gecen gun saat 6 10 gecıo hadı dıo sen cıkmıon mu
dedım su işim btsın
ne bılem baska zaman olsa gıderdın hemen dıo
lafa bakk
bende bıraktım ı tmm ı aksamlar dedım cıktımmm

sana takmış belli canım ya klava: seni çekemiyor .. eğer konumu senden üstünse seni yıldırmayı kafaya koymuş ...

böcük senin patronunla aran iyi en azından bence hiç takma kafayı
bizim bu dedikoducunun arası çok iyi bayan patronla
hoş banane bişi dese nolcak gelir patron söyler kızar en fazla bana
zaten akrabam oluyo
eskiden çok toydum korkuyodum ama artık kimseden korkum yok

Son düzenleme:
evt benden üstün
onlar olmasa varyaa ne guzel hayat bana yaa
bazen cok yoruyolar benı
bana dıo dur o faturayı ben keseyım ınan sadece 2 dk fatura yazmam
3 saat kalkmıo
mıymıntı ve cok dağınıkk
masamı dağıtıp gıdıyoo

ben istesem yükselirdim ama sırf o çocuğun çenesini çekmemek için bide dedim evlenince sanki ne kadar çalışıcam die kıpırdamadım yerimden

brck ondan burdayım yoksa asla kalmazdım onlarla calıscak bı ınsan tanımam
bıde bana dıo tmm senı anlıyom sektör farklı öğrenceksın ama ıkı dk sonra lafı koyyo
bende işlerıme dıkkat edıomm napımm
patronn dün cıkarken bana dıo
yarın kacta gelcen 8 dıomm normalde 8 bucuk
gözume gırıyonn hee dıo
o bana yetıyoo
sabah mutlu işe başlıom sonra moral kalmıoo
ve ben genede o ınsana dıomm çay getıreyım mı kahve ıster mısnız sunu ben yapayım mı dıe
aramızda sorun olmasın ıstıyorum
ama içi kötu

amannn bundan sonra takmıycamm takmıycamm takmıycammm
ama bılıyorumkı gene laf sokar gene hatamı gözetır
Allahım benım ve benım gıbılerın yardımcısı olsun

bu arada bugun maaş gunu patron daha vermedı:bbo:nazara mı geldık lo:)
dün cıkarken dedı paraya ıhtıyacın var mı dıe yok dedım
nasılsa bugun alcezz
sanırım yemekten snraya bıraktı

hee bide bi kız daha var satışta
bekar
30 31 yaşında falan
çocukla ikiside hemşeriler
kız o çocuğun inanılmaz yalakası herşeyini yapıyo
çock arada azınada sıçıyo
ama aralarında sanırım bişi var
kimse henüz çözemedi
çocuk evli
kız ne olsa çocuğa yetiştirio

Son düzenleme:

daha hayırlı bir iş, iş değil de iş yeri dileğini alıyor, hayırlı eş dileğini 5 sene sonra evlenmek şartıyla saklı tutuyorum böcüüm:kedi: ama söz-nişana varım artıkkaydirigubbakcemile3

hiiii bana apla demişşş akannehir tamam yani yüzüme vurmasan ne olur yolun yarısına yaklaştığımı :gitme:

ben ingilizce için en az 5 senedir her yaz işler azalınca çalışıcam, kursa gitcem diyorum, tam çalışmaya başlıyorum, işler yoğunlaşıyor yine kalıyor. kendi kendine muhakkak bir işler çıkıyor çalışamıyor insan, anacım kurs olayı da öyle zor ki böyle istanbul trafiğinde, benim kursların çok olduğu yere ulaşmam trafikte 1 saat garantikafamçokkarıştı e gidiş geliş 2 saat fazladan zaman lazım.

16 aycık kalmış dicem ama neyse kazığınız bu olsun, ders olur belki, ilerisi için küçük kazalar şimdilik çok takma yerimseniben

ay bu da apla demiş akannehir akannehir tamam yaşlıyım, hastayım, hımbılım :gitme: kabul ediyorum :gitme:

he tamam kocaya göz korkusu içinse kormıyım artık sempatiksalakcinni he normalde işin ucundan tutuyosa eferim enişteye, ben de günahını almıyım o zaman:kedi:

iş yerinde sorunlarla boğuşuyorum bu ara, daha doğrusu ailecek ve benimki de beraber boğuşuyo ben de huzur kalmayınca onlarda kalmıyo haliyle. yani onlara çemkirmiyorum aştım oyılları da, ben üzgün olunca onlar da çaresiz kalıyo, artık istifa etsem hepsi destek, gerçi hep destektilerdi de artık istifa et daha iyi diyolar, yani sağlığın hayatın gidiyo böyle diyolar. bilemiyom işte sonradan pişman olmak var iişin ucunda, maaşı zamanında alma, sigorta konuları kafamçokkarıştı maalesef kurslarda çok problem oluyor :gitme:

çarşambaydı galiba işten 23:20 de eve geldim, o saatte trafik nasıl oluyor hala anlamış değilim, aha dedim heralde boşanma sebebi olurdu sempatiksalakcinni

bugun temızlık ypcem
yarın çarşıya cıkcam pazar gtcemm pazarda yatcam ınşş

ayy hava soğuk ben ıse ıncecık şeyle geldımmm:sinifsinif:donuyomm

lmaz: madem aplayım sözümü dinle, altını üstünü iyi kolla kaydirigubbakcemile3

ben artık altıma çorab giymeye başladım böcükaklinialirimsmile

brck'i örnek alınız böcük hanım, tedbiri elden bırakmamak lazım, hastalık geldi mi gitmiyo.

aaah, ahh benim dolabım olsa öyle ya da işte tek yerde çalışsam heralde kenarımda bir kat komple kıyafet daha tutarım değişik kalınlıklardakaydirigubbakcemile3 düşünmesi bile ısıtıyor insan içini polar şal hele opuyorumnanaktan

gülsünüm en sinir olduğum şey hee su kesintisi,elektrik neyse de su kesilince illet oluyom..sifon mifon çalışmıyoya en çok o kötü oluyo..evde su bulundurmak lazım aslında..

depolu evlere çok özenirim bu yüzden :gitme: bir de ben çocukken babam depo yaptırmıştı o evimize, bu sıkıntıları yıllarca unutmuştuk. şimdiki evimizde depo koyacak yer bile yok, elimiz ayağımız kesiliyor, ancak küçük bir çözüm, ben çok küçükken depodan önce yani, musluklu bidon olurdu bizde, wc ve mutfakta iki tane(ev büyüktü o zamanlar) şimdi de bir tane aldık, su kesilince mutfak tezgahına koyuyoruz, su zaten az akıyor ondan ama ellerini rahat yıkıyor insan, balkonda bidonlarda, şişelerde tuttuğumuz sulardan dolduruyoruz. aklınızda olsun, o sıkıntıda büyük lüks geliyor insanayerimseniben

pasaklım senınde işin cok zor tatlımm
burda tel az calıyo ama cok arıyorumm
onda bıle sıkılıyorum

ablam aradı bu arada onunla bıle konusamadım pek yoğunum dedım
yemeğe cıkmadan az sızınle dertleşem dedım
sızde olmasanız napardım ben yaa

bu arada asımavı resmınn nerde göremedımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…