böcüğüm o işiğ sana anlatan kim tatlım ?
böcük her iş yerinde bu tıp ınsanlar var onlarla yasamaya alısmak zorundayız ne yazıkkı . umursamaz davarna bence onu zaten patronda senden yanaymıs
bocukcuğum sıkma canını hiçbişeyeee patron seni desteklıyorsa dende dikkatlı olmaya calıs ve olumsuz olan sahısları gormemeye duymamaya calıs zamn ilerledıkce hatalr sfıra ınmeye baslıcak işi bırakacgına işi kapmaya calıs cıkdgın takdırrde sen zorlugunu yasıcaksın sadece o yuzden onları umrsama canım
asilllllllllllll şarap misalisin walla yıllar gecdıkce güzelleşmişsinnn o evdeki halibne bayıldım cok cici çıkmışşşsın maşalalh sana insana pozitf enrjı veren bi yüzün warrr tesettürde çok yakısmıs canmmm çok beğendmmmmmm :)
sana takmış belli canım yaasımavı ondan olabılır doğru ama ınan ben onları umursamıyorum son gunlerde ınanılmaz bana taksada
masamdan kalktığıman oturuyoo
sankı onun masası yokk
akşama kadar yukarı aşağı sağa sola
bıde burası böllum bölum
kaporta boya elektrık makenık dıe
adam bana kaportada arac noldu dıo
sankı ben ordayımda kendısı orda olann
hayırlı cumalar kızlar
Rabbım sağlık huzur ve bereketı yuvamızdan eksık etmesın
işi olmayanlara hayırlı iş,eşı olmayanlara hayırlı eş nasıp etsın
evlat özlemını çekenlerede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın
sağ eli sol ele muhtaç etmesın
Allahım bızı kötu ınsanlardan korusun
:Saruboceq:
yorgun apla:ecrin_bebek:
benım azcık var o dılım ama nedense bı ılerletemedım
bı kursa gtsem 1 ayda çözerım olayı ama ne vakıt var ne paraherşeyı şu borclarım bıtınce yapmayı planlıyorum ınş cabukta bıter
he vınn o
benım akıllsız kocam her zaman kazık yer zaten alıştım benn
daha 16 ay kaldı 50 tl olarak ödenmesıne
bıde çekse
günaydınn kıslarrr
herkese hayırlı cumalar
böcüğüümmm duana aminnnnnnnnnnnnn diyorum
yorgun aplaa =)) tırsılcak kadar kötü değilim ya o kocişin gözünü korkutmak için=)=) yoksaa çok ciciyimdir benn=)=) kociş temzilik yaparken ayağıma çok dolanıoo en güzeli otursunda kalkmasın ondan yanı =)=) yokssa üsütne düşen işleri yapıoo sağolsun cmrtesileri en azından ortalığı topluo=)=) birde dilediğin şans için teşekkür ediyorum aplamm=)=)inş. herşey güzel olucak.sen neler yapıosun anlatmıosun hiçç
bugun temızlık ypcem
yarın çarşıya cıkcam pazar gtcemm pazarda yatcam ınşş
ayy hava soğuk ben ıse ıncecık şeyle geldımmm:sinifsinif:donuyomm
ben artık altıma çorab giymeye başladım böcükaklinialirimsmile
böcük iş yerinde dolabında şal bulundur..böle olduğun zamanlarda sarınırsın..ben öle yapıyom
2 tane şalım var biri battaniye gibin..bizde petek yok klima var bozulduğu zmn garantiye alıyom kendimi..elektrikler gider felan..sıcacık oluyo..
gülsünüm en sinir olduğum şey hee su kesintisi,elektrik neyse de su kesilince illet oluyom..sifon mifon çalışmıyoya en çok o kötü oluyo..evde su bulundurmak lazım aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?