Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük her iş yerinde bu tıp ınsanlar var onlarla yasamaya alısmak zorundayız ne yazıkkı . umursamaz davarna bence onu zaten patronda senden yanaymıs

bocukcuğum sıkma canını hiçbişeyeee patron seni desteklıyorsa dende dikkatlı olmaya calıs ve olumsuz olan sahısları gormemeye duymamaya calıs zamn ilerledıkce hatalr sfıra ınmeye baslıcak işi bırakacgına işi kapmaya calıs cıkdgın takdırrde sen zorlugunu yasıcaksın sadece o yuzden onları umrsama canım

bu durum tamamen panikle alakalı .. senin bilincine işlemiş .. sende bi işi yaparken aman hata olmasın o art niyetliye koz olmasın die strese girmen daha çok hataya neden oluyor ... psikolojik olay .... biraz o kişiyi kafandan uzaklaştır ... sanki o işte bi kaç yıldır çalışıyormuşcasına rahatlat kendini (kandır kendini) iş senden korksun bak gör o zaman nasıl değişiyo herşey...
yorum uzun oldu ama bu konuda çok tecrübeliyim çok fazla iş değişikliği yaptım .. hatta oto servisinde bile 1,5 yıl çalıştım (kaporta -boya) o sebepten yerimseniben

sel cvb yazmısın saol canmm bn ole sakat et olayına bayılıyorum o yzuden denemek ıstedım güzel yorumlar var hakkındaa benndalk bobbrekk işşkembeee beyınnnn çok severımmm çok iğrencim biliyirm yuzume vurmayın küserim ohaoldumsmile

ay sinirden elim ayağım titriyo yine bu ne yaa
bıktım buradan artıkk ya bıktıııııım mafoldumben
gün içerisinde, burayı bastığımız dergilerden biri sanıp arayıp alo orası bilmem ne dergisi mi diye arayan çok oluyo yanlış aradıklarını söyleyip kapatıyorum telefonu belki onlarca kez oluyo bu
ama her ay kataloğunu bastığımız bi kozmetik firmasının üyelerinden fenalık geldi artık kötükedihüso
sürekli arayıp alo orası ..... mi diye soruyorlar bende her seferinde hayır burası matbaa diyorum
bazı insanlar özür dileyip kapatırken bazıları numarasını ver diye ısrar ediyor
yada biraz önceki hayvan gibi küfürler yağdırıp sinirimi bozuyor
duymak istemiyorum ya bu insanlarla muhattap olmak istemiyorum bıktımmm mafoldumben

kızlar tavuk taşlık yemeğini yapan varmı hiç netde gördm de dikkatimi çekdı?
canım ben biliommmm=)=)

guzelcim ben sevıyorum taşlık olayını domatesli soğanlı sote gibi yapıp yıyorus bis tatlım yenmıycek bişiy değil ben sevıomm

pasaklıııı seni anlayabiliyorum bnde oncekı firmada on muhasebe ve santrale bakıyordum bir zamndan sora o telefon seslerı bile kafanda çın çın otmeye başlıyoo kablolarını makası alıp kesmek istyordum :) canımmmm inşallah düzelir die dua etmıcem cunku turkıye nufusunda baya bı odun varrrr illakı bıkacıda gunluk hayyta bı seklde karsımıza cıkıyooo farklı bı sektore gecs yapsan nasıl olur?

sorma pasaklım yaw ... ölee cahil cühela ayılar yüzünden insanın uzayda yaşıyası geliyor... banada bu ara çevremde herkes çok suskun olduğumu söylüyor .. boş lakırdılara tahammülüm yok .. ne kendimde ne başkasında ....

pasaklım öle insanları dinleme kapt suratlarına gitsin moralinide bozma cnmm ahh ahh bende nelerle karşılaşıorum adamları dış ülkeye göndermkk içinn laf anlatmya çlşıomm. o yuzden fazla sıkıntıya sokma kendını sonuçta duruma sadece iş olark bak karşındakı insanlar senı tanımıo sende onları tanımıosun cnmm öle düşünmeye çlş ve hiç cvp vermeden kopt telefonalrı

kızlar bu sözü bize armağan ediyorum :)
Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme, aksine sevin. ...Çünkü, çok yakında gülü de gösterecektir.

ooo burda bizim bi çocuk var müdür sanıo kendini poposunu kaldırdılar satışta kendisi.
herşeye karışıyo herkes tırsıyo ondan.
erkek o... su derler ya aynen
dedikoducunun önce gideni.

Son düzenleme:

telefon ısı zor gercekten . Başka dilde aşk filmini seyrettım orda cagrı merkezınden kızı canlandırıyodu ne zor ya

kalabalık yerde çalışmak gerçekten zor .. çok sabır istiyor .. ve iyi bir strateji .. herkes birbirinin yüzüne gülüp arkasından kuyusunu kazıyor .. binbir çeşit karakter (*) çok şükür işimde tekim .. ama bende çok çektim .. çok sinir krizlerine girdim .. Allah herkesi huzura kavuştursun inş.

ya guz o flim diyince aklıma geldı evde duruyo bı fırsat bulup izleyemedım güzelmiii başına biraz bakdım sıkıcı gıbı gelldı bana :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…