Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nurdancım bence senin için iyi olur... kendini geliştirebilirisn orda...en azından çalışma saatleri ve c.tesi olmayışı çok iyi.. maaş az aslında... ama ordaki maaşları bilmiyorum tabi..

cnm bnm 650 az ama ..ctesi pazar yok diyolar ..o da iyi..evine yakın mı ?

nurdancım birde şöle bişi var senin evinin oraya servisi varmı acaba ? onu öğrenmen lazım..
servisi olan firma her yöne bırakır anlamına gelmiyor..

nurom hayvanların içinde kendini nekdr geliştirirsin ki bence çağırırsalar kaçırma
burda maaşını etkilemese bile işi öğrenir başka yere gidersn daha iyi alırsın
ama önce bi işi öğren datlummmm

tabı oranın şartlarını bılmıom cnm
bı işe başlamadan önce herseyı konuş bence
açık açık
belkı bı yönu vardır beğenmedın sonra geç olmasın
ben kolejdeyken buraya baya bı nazlı geldımde:)
hayırlısı olsun
ctesı olmaması cok ı
net var mı pekı
senınle görusebılcekmıyık

sen ağaoğlunu falan takip edersen daha çok yıkılır nan hayallersempatiksalakcinni o evlerin aidatı zaten bi maaşa yakın tutarkaydirigubbakcemile3

hadi ortaklığa girek, köşeyi dönek hakkaten, kesin yok satar:lepi:

cnm üzüntü stress bağışklık sistemini zayıflatıyo ve zayıflayınca en ufak bi mikrop ele geçiriyo vücudu
o sebeple etkisi olur
neye üzüldün sen bakem??

üzüntü-stres bağışıklık sistemini çökertiyor, hangi hastalığın nedenlerine insek karşımıza çıkıyor. bulaşıcı hastalıklara karşı da vücutta kendiliğinden oluşan enfeksiyonlar da, kas spazmları, ağrılar oof off... ya devamlı cepte neydi kanyak mıydı onla gezicez, çekip çekip raatlıcaz, ya da sinirlerimizi aldırıcaz, yoksa daha çok çekicez çook :gitme: rahat insanlara bakın etrafınızdaki, ne kadar az hastalandıklarını fark edeceksinizyerimseniben

hee ödesin tabii, bizim patron zamanımı ve netimi harcadım bi de elektrik kullandım diye üstüne komisyon alırdı :roflol:

bende kapı önüne paspas sermiodum çalarlar die
baktım karsı komşu serdi çalan falan yok
bende serdimm =)

biz de çalınır diye almıyorduk, sokak kapısı hep arızalı oluyordu giren çıkan belli değildi, sonunda kapı değişti kökten bozamıyorlar, hemen aldık pisili bi paspas bu sefer de yeğenim kapıdan içeri girmiyodu ilk zamanlar kaydirigubbakcemile3 pisileri sevicem diye:roflol:

brck fakırlemez yaa ödesın nolcekk 80 tl parfum aldı ama
bunuda beklerdım
ne ıyı olurdu valla

neaa sana mı aldı parfümü :jeyyar:

Bu benim paspasım kızlarr

brck gri cnm rengi

böcük alırım nan benimi korkutçan

bal hanım hediye kazandınız adresinizi verin de gönderelim (böcükten önce yetişmek lazım çalmak için):kedi:

Kim deyince ben şahıs olarak kim anladım da :uhm:

kaydirigubbakcemile3

yorgun apla gelmışş

h gelsın casper ınş gelmez
benım gıcık karşıya gttı rahatım az

hay aplalar düşsün gafana he mi, yok yok yanından geçsin yazık ezilme sempatiksalakcinni

böcük ben gs liyim ama mecburen fb lilerin içinde pisi gibi durcam :))

brck yakala nan yakalayabiliyosan P

[]

oh neyse gs 'li çıktın fb'nin yenilmesi için rahat rahat dua edebilirik :Saruboceq: gerçi şans zor böcüün dedii gibi :gitme:

ben sepet tepsi falan aldırmadım amannn
arkadaşımdan almıştım
nereye koyacam onu die
iyikide almamışım

sepet,bohça bilmem ne kafamçokkarıştı ben özel barımızda kendi aramızda sözlenelim istiyorum hiç çekemem bu yaştan sonra öle işleri, oldum olası zaten adetlerden nefret ediyom kafamçokkarıştı nişanda da yakın arkadaşlarla yine kendimiz olak istiyom, çok şey mi istiyom ,pöff, düşünmesi bile geriyo beni bu işleri. bu arada evli bayanlar kendinizden etraftan bildiğiniz duyduğunuz nedir? isteme şart mı, 19 yaşında katlandım da, şimdi çok garip geliyo neyim ben yaa eşya mıyım neyimi isticekler benim, biz karar veriyosak, isteme misteme ne yaa, madem gidilsin bi yemeğe, benimki yapsın ünlü konuşmalarından, zaten millet 4 gözle bekliyo kaydirigubbakcemile3 olmaz mı eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
bal ne güzel paspasın var senin öylee
nnurdan maaş az ama,iş güzele benziyo
cumartesi pazar yok falan
düşün bence bi de ben iş değistirsem çok güzel olacak

Son düzenleme:
nurdan şartlarını söyle
face,kk,msn isterim dekaydirigubbakcemile3
heee söyledim kk sız çalışmam dedim:)))
sanırım orda pek fırsatım olmaz iş yoğunluğu olursa ama onun dışında tabi arda girerim
sanki kabul ettiler de bende anlatıom:)))
bakalım kısmet ama çok içime sindi.

geçen gün aldım 2 paket daha denemedim ..bende dicektim unuttum..şaşırdım kaldım fiyatına,parlak yani birde..

Son düzenleme:
ya burda bi halt olamam bea
iki hesap tutmakla müdür mü olucam
ayrıca amerikan firması olduğu için kesin her 6 ayda bi zam veriolarmış..
ay ne biliim yaaaaa
italyada istanbulda fuarlar olduğunda da gitmem lazımmış
eşim bişi demedi onun için sorun olmaz dio
her gün gidecek halim yok ayda 1 olur en fazla oda olmaz da

yorgun abla sırayla cvp verıyomm takıp et hee

ağaoğluda ağa gıbı yaşam verıyo senın dedığın doğru bıze ağa gelmes
:gitme:ne etsekte ev alsak
kaçak kat ceksek olur mu ki

ödesın fakırlemezle bı 50 lırayla
hee parfum aldı 2 dene sen beğen ben alırm dedı aslında o an cok yoğundum yoksa katalogtan daha bakcemdım neyse baştan korkutmayayım dedım 2 dene yeter

aplasın iştee aplaa
sempatiksalakcinni

he iyi cnm..inşallah aldığn karar en hayırlısı olur..inşallah ararlar..
kurumsal büyük bi yerde çalışmak her zaman ii bişi
burası gibi değil ki
ne bilim akşam eşimle konuşayım detaylı bi şekilde ararlarsa ona göre cevap veririm
inşallah hayırlısı olur.

he cnm fuarlar o kadr yoğun olmuyo..senede 3-4 anca..

ısteme olcek tabe
annen babanda ıster gıbıme gelıo-tatlicadiarzu-ne bılem yaa al bohçanı gt ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…