Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pujı ıyı kurtarmışsın kendını valla
ıddaacı olmadan cıkmışsın
h sonları var mıydı orda

benim gibi yaşayan adama her yer paris
gezme yok tozma yok ye iç çalış:)))

kıs nurdan bende öyleyimm
haftalık alıyorum ya c.tesi eve bırakıom parayı 50 lira falan da yanıma alıyom en fazla10 lira harcamış oluyom :)))
c.tesi tekrar götürüom eve eşim kızıo daha bitmedi mi o para die :))))

hee benimkide kırk yılda bi para verri
sorup duruo paran var mı die
var diom ee hala bitmedi mi dio
aman diom sanki ne yaşantım var işten eve evden işe işte
ne olcek.))

ısteme olcek tabe
annen babanda ıster gıbıme gelıo-tatlicadiarzu-ne bılem yaa al bohçanı gt ozmn

benim de onun da babası hayatta değil böcükcüm. anneler ve birer kardeş var yani. zati anneler bizim kafada yani ne istesek uyarlar, yaşlı ama kafa hatunlar yani. hani desek şurda edek falan (zaten onlarsız bir şey etmeyiz ikimiz de anamıza düşkünüz,) uyarlar aslında ama bilmiyorum yanlış mı olur, doğru mu olur. gerçi neye göre doğru yanlış.

bir de iş komik geliyor, yani iki taraf da her an hadi evleniyok diyin diye bekliyo, onun beklentisi biraz da etkiliyo ya bizi aslında, isteme yani sanki yok vermiyom diycek annem, aslında lazım ama yüreğine iner falan karşı tarafın, bunca seneden sona :roflol:

yok aile kavramları uzak gelmiyor ki, ben aileme bağlı biri oldum hep hala da öyleyim, kendimden çok onlar için endişelenirim. ama diğer insanlar ne düşünecek falan diye hareket etmek (adetler konusunda) ters geliyor. içime sinmeyen bir şeyi sadece adet diye yapmak ters geliyor. free takılan olarak adlandırılıyorsa öyleyim heralde sempatiksalakcinni

sen de bi annamıyon he züğürt tesellisinden, ben ev ararken zamanında hep öyle avuttumdu kendimi, şimdi de küçük geliyo, olsun temziliği kolay der avunurum hep kaydirigubbakcemile3

he kat çıktığını belirtmen iyi olmuş, akşama az kaldı, senin hormonlar iyi değil sanırım coşmuşlar:jeyyar:

benım şöforum var:dilcikar:kovcam keretatyıı aracta sarsıntı yapıyosengözlerimebaksanab

he benim de var ama sadece hafta sonları ya da akşamları çalışıyo emrimdekaydirigubbakcemile2

ben evlenene kadar değiştrmedım ne zmn evlendımm dunyam karardı:roflol:
gıyımde calısıtm 4 ay sonra dsmartta sonra doğakolejınde sonra burda
son olur ınş

doğa mııııı akannehir örtmen miydin orda, ofiste miydin? biz örtmenler arasında çok ünlü bi okulda, duyunca bile fenalaşıyo insan :roflol:

hee benimkide kırk yılda bi para verri
sorup duruo paran var mı die
var diom ee hala bitmedi mi dio
aman diom sanki ne yaşantım var işten eve evden işe işte
ne olcek.))

ayy iki günde bi sorar aşkm para var mı yanında bak yanında bulunsun al die
bende en fazla 50 lira alırım yanıma lazm olmas die çantama para koyar paran bitmiştir die :)))
bu hafta tasarrufa geçtim 30 lira aldm yanıma 20 lirası duruyo :))))

pujı ıyı kurtarmışsın kendını valla
ıddaacı olmadan cıkmışsın
h sonları var mıydı orda

cnm avm idi orası
hediyelik eşya çiçekçiydi aynı zamnda iddaa makinesi vardı
iddaa bayiydi yani
avm olunca tabi hafta sonuda çalışıyoduk
ne tüyolar vardı ama bende o zamanlar hee sempatiksalakcinni
şimdi avm var benim eve yakın orada optik magazasında mı işe başlasam acaba diom,
adamlar 1 yıldır eleman arıyoo hep ordan gecerken koceme diomm bunlar beni beklioo diee kaydirigubbakcemile3

son 1,5 saat ..ohh tatiilll..hihoyyyt

yarın kısmetse foto makinesi almaya gidices..pazarda kurs var..

yoğun geçicek ama olsunn..çalışmıcam ya :))

zati kurs çok zevkli geçiyo..

son 1,5 saat ..ohh tatiilll..hihoyyyt

yarın kısmetse foto makinesi almaya gidices..pazarda kurs var..

yoğun geçicek ama olsunn..çalışmıcam ya :))

zati kurs çok zevkli geçiyo..

ohh ne güzel patikçimm keşkem bana da tatil olsa yarın yaff
off off
p.tesi yokum bende sabahtan dişçiye gitcem sonrada işe gelmicem :))))
eşim izin alırsa evde oluruz almazsa anneme gitcem :)))

sondan cvp verıyomm
ayy okuldada böledıryaa hep sonlar kalır aklımızda

doğada halkla ılıskılerde cnm hıc öle deıl valla
mısafrlerın kayıtların dönemıne denk geldım kebap gıbı baktılar
kahvaltı süpe yemek süperdı sonra şartlar konusulduğu gıbı olmadı bıraktım ama eğıtımı süper
ve cok pahalı bı kolejj:gitme:cocumolsa yollamak ısterdım ama ağaoğlu ıle evlı deılık buda bı hayalboshayallersmile

benım kocem deıl gı hakket şöforhihoyyyt
ama anlaşamıok otobusle gtsem daha ıboshayallersmile

hormonlarımda bı çoşma varaklinialirimsmiledoğru kocemı özledımsempatiksalakcinni

kendımı tesellı etmek ıstemıyomhep en ıyısı olsun dıom o yuzden hıc olmuoo ya hep ya hıcc:kedi:

sız nasıl uygun görursenız o olur
cnm

hadi kızlar ben gittim yarın kuran varya işlerim var öpüldünüzz görüşürüz buyurun gelin dicem ama gelemiceğinizi bildiğimden diyemedim ama bol bol dua ederim hepiniz için:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…