Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iyiyim cnm 1 de çıkıyorum bugün.bugün programım işte babama gidicem anne yok ya.yemek yapıcam ortalığı toplıcam eve geçicem sonra kendi evimi temizlerim:)

böcüğüm brck e sordm sorular senın içinde geçerlii=)=))))) uykumvar benmm beeee gece 1:30da yattımm sabhta uyudum 7:20ye kdr=) hfta içi kalkıom 6:30da

ahh keşkem bende bugun evımı temizlyıop totomu devirip yata bilsemm( akşma misafir var eşimin arkadaşıeşiyle gelcek. ayy keşkem hfta içi o gunu ayırmayaymışım eşime pişmn oldum hee bu hfta süpürüp silemıyorum evi yaptırmıo gıcık edıoo benıı yaaa dellenıommm

ben akşam işten 8 gibi çıktım evde bişi yapamadım.patronları bekledik üff

merhba kızlarrr :) ışınlandım geçmişden gelecğe
konser nasıl gecdııı gezerteee
bnde dün pazara gititm bişiler aldımmm sora eve geldım fırınımmn içi pisti balık feln yapmısıdk elim değipde silememişdim dün akşam onu halledeyım dedim sora gözümee mutfagın derzlerının arası çarptı kirli gibi duruyolrdı bnde dokdum cifi beklettım sonraa teleldım çıkdı evide dağıttım bu arada dedım bi silim süpürim sil süpür diyince toz da aldım banyonun fayanslarını da cifledim banyoyu domestosladım derken saat 10 doru işim bitti kociş geldı mama yedık sora tvde takldık biraz sora mı yatıs tebıkı

bende ne edimm şuan üşüyomm ve açıktımm nedense bısıler yıycemde patrn gelsın yalnız kalmasın burası dıe beklıom
3 gıbı cıkarım
pazara gtcem sonra doğru eve kalan işlerımı yapıp bıde yemek yapıp yatarım sanırım

günaydın kızlaaaarr.
oh be bgn cumoortesi.
pooff yine heriflen kapıştık emmee fazla uzatmıcam çnk bu sefer galiba ben suçluyum.
bunu itiraf etmekte pek zor beee..
nese bgn erken çıkıcım tabisi.
ya gecen hafta cumartesinden bi ablam bgn için beni evine davet etmişti.
ama haftaiçi tekrar hiç aramadı ben olsam 50 kere aradıydım.
bakalım bgnde aramazsa gitmicem .
gitmim yani dimi kızlar yaa...
küçük kardeşimi göz doktoruna götürücektim..
tahtayı göremiomuş bi muayene ettirelim bakalım.
olmazsa onunla ilgilenirim artıkın...

ya o derzleri napsakta beyazlatsak

ya beyazlatma işini bende beceremiomda pek ben döküom cifi çamaşırsuyuyla alıom elime teli tek tek telliom başka bi yöntem bulamadım.
hem ne var gerçektende siyah olsa yaa.
daha dekoratif olmazmı..
bize işkence çektiriolar resmen..

ben bı marketten kalem görmuştum beyaz
derzler için
cok pratık bısı benım kendı evımolsa alırdım ama banane ev sahıbının evınden

ayy evet yaaa bndee gıcık oluom onlara annem mutfagını basdan yaptrdıı onun kalebodrları kahve rengiydı annemde derzını acık kahva aldı hem cok sık durdu hemde kir göstermıyoooo :) bugun mutfakla ugasıcm eve gıdınce buzdoolbını normal dolapların niçini dışını bi silimmm bayram temzlıgı aa dun bide mutfagın perdesıyle camsrları yıkamasdım annem yıkayınca hmn as düzelir demişdi ama hala kırsık kırısk duruyo siz utulormusunz?

neysem kızlar bn cıkıyorum sanırım bı daha gıremem ftura işlicem optum hepınızııı kolay gelsınnn güzel hafta soları dılıyoum :)

kolay gelsin, iyi cumartesiler hanımlar. son sayfaya bakınca derzler bizim de baş belamızdı yazayım dedim.

ben bı marketten kalem görmuştum beyaz
derzler için
cok pratık bısı benım kendı evımolsa alırdım ama banane ev sahıbının evınden

heh işte o kalemlerle kurtulduk biz de. annemin çenesi durdu yani, bir de türlü şey denemekten hal kalmamıştıkafamçokkarıştı

çok pahalı onlar böcük

brck, tabii kalite kalite vardır ama biz geçen yıl indirimde 8 küsura almıştık Bauhaus'tan. normal fiyatı 10 küsurdu. bu sene de çok artmamıştır umarım tabii. indirimleri kollayın ve o kalemlerle işinizi görün derim. çünkü insan temizlik yaparken sinir oluyor, bir de hani bitince oh temiz bir görüntü olur ya o uyuz derzlerle öyle hissedemiyor insan, hain derzler alsanaalsanasmile

banyoyu yenilersek bir gün kesin renkli derz yaptıracağız da ah ne zaman sıra gelir ona :gitme:

Selam kızlar iş yerindeyim kız kardeşimle geldim
izin aldım iş yerinden yarım saate kadar çıkıcam zemuszemus
kendinize iyi bakın bugün görüşemedik ama ptesi görüşürüz inşallah opuyorumnanaktan

bu topiğin hızına yetişmek ne mümkün, ortalık sakinken bir tarayayım dedim neler buldum:kedi:

akannehir bizim patron alır ofise çeker kapıyı kapar, sonra bir güzel kızılcık hoşafı içirir öyle salardı o cevaba karşılık:roflol:

hayırlısı olsunda 2 3 farketmez cnm
ınş son olurda cok mutlu olursun
yorguncummm bak abla demedımm:)
anam 5 yıl beraber 5 yıl sözlu cok yaa gel 2 yapalım sunu

ay bana abla dememişin ben bunu nasıl görmemişim çok özür dilerim böcükcüm:kedi:

hmm CADIARZU 2 demek, 1 yıl sözlü, 1 yıl nişanlı mı sempatiksalakcinnibu arada benimkinin bu planımdan haberi yok ya da unuttu kaç sene önce dediğim için sempatiksalakcinni o sanırım bunca zamandan sonra direk evlenirik diye düşünüyor, konuşmaları öyle yani, arkadaşlar söyle diyor ama nasıl söyleyeyim yaa :umursamaz: bana ne, zamanı gelince öğrenir:jeyyar: gerçi ben de çok şart görmüyorum artık ama içimde kalacak sanki çünkü 10 yıldır kafamda olan bir konu :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…