Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yorgun sende amma ağırdan satıyon kendını hee
ama ıyı edıyon hee
bak ablamada demıom artık kafamı bozma derım haa:roflol:
2 yıl olsun şu dönem daha uzunu ınan sıkar ben 6 ay zor kaldım sız nasıl dayancaksınzı bılmem
sevgılı gıbı olmuoo ozmn hayat

o kalemler cok pahalı deıl ben bı yerde gördum acep pratıker mıydı 6 kusurdu
bence değer cunku zaman kaybı enerjı kaybı ve diğer deterjanlara verılen parayı göze alrsanız

yorgun lenn renklıler bence güzel durmaz be yaptrman

bal işte bu duruma gıcık oluom
7 sırket faturam kaldı
o gıcık olan gelse yazsa rakamları hemn 2 dk halletcem ama nerdee
gezı gezıoo sonra patron dıoo neden faturalar yazılmadı
dıyemıyorumda
gene kaldı yarım artık ne zamana yazılır bılmem
saat 3 dedımı cıkcam banane bee

kımseler yokk
sanırım çalışanlarda yoğun
poff daha 2.5 saat var

yaa kızlar bısı dıycem şampuanımı değiştrcemde pantene ıyı demıştınız
emınsınız demı
alcemde

Oyy ben geldim işlerimi yptım kismecikler yok

böcüğüm ben panten kullanıorum memnunum cnm saç tipine uygun olanı al dene derim herkesın saç yapısı farklı olduğu için değişioo tatlım umarım senın saçınada faydalı olur ben memnunum

Derzzleri temizlemk gerçtekten zor ve benımkılerde çimento lekeleri gibi bişiyler var ne kadr kazırsam kazıyayım sonuç değişmez bende püff(
kalem benm derzlerdede işe yarar die düşünuom prktıkere gidince alem bare tkaipte olcamm=)=)

kucuğundn alıp bı deneyım ınş işe yarar
al tabe lenn uğraşma
benım ev yenı 4 yıllk bınada oturuyom o yuzden pek sorun yok
olsada bı sılerım kalkarsa kalkar yormam kendımı
kendı evım olsa neyse

bu arada bıan evvel borç bıtsın hemen ev alcez
kocem dedı
yuppı

böcüm inş. tez zmnda alırsınız evinizi

conturcum iyi senden nbr cnm
bens enden tiramsiu tarıfı istedıydım verdnmi=)

bende evde temizlik yapmaya kalkışıcaktım ki
kociş aradı kursu ekicekmiş eve geliyomuş çıkalım gezelim diye
by hafta temizlik yapamıcam zannımca bu durumda
haftayada bi sürü misafirim var ne ara temizlik yapcam bilmem

bluecim marketten dr oetkerin tiramisusu alınır :) üzerindeki tarife göre yapılır, ertesi gün yenir, on numero :)
yanlız ufacık bi kek oluyo haberiniz olsun , ben bi dumura uğradım ama yapcak bişi yoktu
keki ufak kreması çok oluyo
gerçi biz 3 gün yedik kocişle.

hyırıdr inş. bugun bal da yuk prijuvada nerdesiniz siz kızlarrr
anam nurdanda yoktu bugun bşka kimler yoktu bee cmrtesi kimler çlışıodu htırlayamdım

yok cnm Allaha şükür,gripin verdiği ağrıydı sanırım,tüm gece geçmedi..sabah kalktım nihayet geçmiş..
nerdesınız lenn
totonuzda pıreler uçuşanlar vardır kesın
benim uçuyodu valla sempatiksalakcinni
rbs sen kimsin yaa nasıl bi insansın
medzinin kankası sanırım
ya o derzleri napsakta beyazlatsak
domestos sıfır kireçle bembeyaz oluyo cnm,ben öyle beyazlattım

Son düzenleme:
patik sevindim ya, allah düşmanıma vermesin migren mafoldumben

böcük yav, renkli derz derken usta dediydi bi' de bi' arkadaşta görmüştüm, o beyazın içine az mavi mesela katıyolar taştan açık renk oluyormuş, ama hakkaten ya onlarda da leke olursa, açık mavi kalem bulunur mu ki,eskiden derz mi vardı yaa senağlama gerçi artık alıştım ben arkalarda bekleyen yerler var hala yapmadık :roflol:

he bu arada böcük hanım, ben zamanında 5 ayda evlendim jet hızıyla ondan sebep bu sefer tam tersi yaşıyorum, ama 2 yıl nedense mantıklı geldi hakikaten bana da :kedi:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
bir pazar sabahı...hepiniz kocişlerinizin yanında sıcacık,mışıl mışıl,huzurla uyurken.....
Ada kız anca bu saatte boşluk bulup gelip sizlere yazıyor ((
kocişim bugün işe gitti......pöfff bıktım artık ama yapacak bir şey yok,şu evin kredisi bitene kadar sıkacağız dişimizi.....
ben de ne hikmetse sabahın 09:00 da uyandım,tamam belki normal bir saat ama gece 02:30 gibi yatınca ben daha geç uyanırım diye düşünmüştüm....
evi silip,süpürmem gerek ama hiç içimden gelmiyor ((
kahvaltı desem amannnnn bir başına ne keyfi var...yaptım bir sallama çay,bir dilim ekmek kızart...üzerine de bir parça peynir.....neyine yetmiyor Ada değil mi....
halı da yıkayacağız komşumla....anlayacağınız bu pazar günü hiç sevimli değil benim için....
dün pazardan ilk defa balık aldım ve evde kızarttım....tavanın içine kızartırken bir kaç dal maydanoz attım,ve ayrı bir cezvede bir çay bardağı kadar sirkeyi kaynattım....inanır mısınız....evimde hiç koku olmadı :))) tavsiye ederim....
hadi şimdi çok öperim,kendinize iyi bakın......
bakalım ilk hanginiz okuyacaksınız bu yazdıklarımı :)))

Son düzenleme:
bu arada ne planlarım vardı ama
kociş bugün işe gittiği için hepsi suya düştü....
takvimden de anlayacağınız üzere bugün tam 6.ayımız doldu.....yani tam tamına yarım sene :)))
yarım sene kutlaması yapacaktım ama cıx olmadı (((
belki akşama artık bakarız duruma göre...

adacım... nice aylara ve nice senelere inş..

ahh ahhh ne olcak biizm şu kocasız gecelerimiz ve haftasonlarımız....ama emin,im gün gelicek be düzelicek bunlar...sabretmeliyiz sanırım:))

çok özlettin kendini... valla olmuyor böyle.... daha sık gel lütfen...
öpüyorum canım....

selam kızlar
benimde kociş birazdan kursa gidicek ve ben temizliğe başlıcam
iyi bi temizlik yapmam lasım haftaya bi sürü hatun gelicek cumartesi günü evime .
hepinizi özledim
öperim çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…