Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kuzey ismini bende çok seviorum hatta eşime demiştim oğlum olursa ilerde adı kuzey olacak die=)
Allah yardımcısı olsun Eda arkadasınızın...

efsun peki sen nasılsın cnm bulantı falan varmı ? baş dönmesi ?
bulantı dönemi ne zmn başlar bilmiyorum gerçi ..

nasıl anladın gecikince test yapı mı ? yoksa başka belirtin oldu mu?

canım göğüslerim o kadar acıyoduki anlatamam sana eve gittim reglime 3 gün vardı bi gebelik testi aldım çıkmayacağından eminim ama dedimki negatif çıkarsa yarın doktora gidiyorum dedim testi yaptım silik çizgi çıktı inanamadım ama ellerim nasıl titredi başladım ağlamaya hemen eşimle kanda hcg baktırmaya gittik pozitif çıktı çooook şaşkınız mide bulantım felan yok şükür baş dönmemde yok sadece kasıklarımda hafif hafif ağrılar var uyku hali felanda yok memişlerim feci acıyoo
ama değer inşallah 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallaaaaaaaaaaaaah:Saruboceq:

evet efsun bende soracaktım testlemi çıktı yoksa sen biraz anlamışmıydın ..belirti falan varmıydı bende ovulasyon kitiyle yum. günümü tespit ettim çalışma yaptık .. yarın regl günüm gelmezse test yapıcam ama hiç belirti yok eğer maya tuttuysa 12 günlük gebeyim kafamçokkarıştı

evet cnm topiğimizin ilk hamilesi oldu :)) 4 haftalıkmış..

Efsuun
bizi bilgilendir cnm tecrübelerinle..
ayy ne güzelllll
allah hayırlı sağlıklı evletlar versin hepimize
efsuncum senin adına çok sevindim canım
umarım şikayetsiz sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin...
hadi bakalım hamiş efsun seni

eşimde bende ayrılmak zorunda kalabiliriz canım
iş yeri istanbula taşınıo büyük ihtimalle bizim iş yeri de kapanıo falan yani
hayırlısı bakalım.

canım benim sıkma canını olumlu düşün olumlu şeyler olsun allah hakkınızda hayırlısını versin tatlım herşeyde bi hayır vardır

inşallah cnm..

alla laa şansa öğrenmişsin erkenden ben olsam regl gecikmeden aklıma gelmez test yapmak...göğüsler acıyor demek ,her bünyeye farklı etki yapar tabi,inş. bulantı hiç yaşamazsın..
çok istiyordun göğüslerin büyüsün büyüyor demek

canım uvalasyon testin silik çıktımı yenilerde yaptınmı hiç
enim arkadaşımın regli 5 gün geçtikten sonra silik çıkmıştı sanırım kişiden kişiye değişiyor benim ilk belirtim göğüslerim oldu bide feci iştahım artmıştı şimdi öle değil ama
bende 3 tane gebelik testi al hergün yap varsa zaten silikte olsa çıkıyo :CüvCüv:

songül menümü söylüyorum kadın yapmış yemekleri saolsunkaydirigubbakcemile3
mercimek çorbası
barbunya yemeği
pilav
zeytinyağlı dolma
salata

olurmıu canım biz burda aileyiz tabiki sıkıntılarıınızı paylaşıcam

hafta sonunu zor ettim size müjdeyi veriyim die akıllım :CüvCüv:
çok sevindim senin adına ya
ne güzel bi heyecan
allah isteyen herkese nasib eder inşallah...
anne efsun seniii

evet patik akşamları eve hizmetçim geliyo
ev kadını biricik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyi yakalınca çalışma oldu bi de ertesi gün silik çizgi çıktı (yum. çatlamış) yine çalışma oldu ..evet yarın bakıcam testte inş. :Saruboceq: çift çizgi çıkarda bize moral olur bu olayın arkasından

büyüyor büyüyor wallada bide acımasaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…