efsun peki sen nasılsın cnm bulantı falan varmı ? baş dönmesi ?
bulantı dönemi ne zmn başlar bilmiyorum gerçi ..
nasıl anladın gecikince test yapı mı ? yoksa başka belirtin oldu mu?
ayy ne güzelllll
evet cnm topiğimizin ilk hamilesi oldu :)) 4 haftalıkmış..
Efsuun bizi bilgilendir cnm tecrübelerinle..
eşimde bende ayrılmak zorunda kalabiliriz canım
iş yeri istanbula taşınıo büyük ihtimalle bizim iş yeri de kapanıo falan yani
hayırlısı bakalım.
canım göğüslerim o kadar acıyoduki anlatamam sana eve gittim reglime 3 gün vardı bi gebelik testi aldım çıkmayacağından eminim ama dedimki negatif çıkarsa yarın doktora gidiyorum dedim testi yaptım silik çizgi çıktı inanamadım ama ellerim nasıl titredi başladım ağlamaya hemen eşimle kanda hcg baktırmaya gittik pozitif çıktı çooook şaşkınız mide bulantım felan yok şükür baş dönmemde yok sadece kasıklarımda hafif hafif ağrılar var uyku hali felanda yok memişlerim feci acıyoo
ama değer inşallah 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallaaaaaaaaaaaaah:Saruboceq:
sen hamilesin bu konularla ilgilenmecanım benim sıkma canını olumlu düşün olumlu şeyler olsun allah hakkınızda hayırlısını versin tatlım herşeyde bi hayır vardır
evet efsun bende soracaktım testlemi çıktı yoksa sen biraz anlamışmıydın ..belirti falan varmıydı bende ovulasyon kitiyle yum. günümü tespit ettim çalışma yaptık .. yarın regl günüm gelmezse test yapıcam ama hiç belirti yok eğer maya tuttuysa 12 günlük gebeyim kafamçokkarıştı
sen hamilesin bu konularla ilgilenme
moralini yüksek tut tamam mı bebiş??
anne adayı seni:))
songül menümü söylüyorum kadın yapmış yemekleri saolsunkaydirigubbakcemile3
mercimek çorbası
barbunya yemeği
pilav
zeytinyağlı dolma
salata
çok sevindim senin adına yaolurmıu canım biz burda aileyiz tabiki sıkıntılarıınızı paylaşıcam
hafta sonunu zor ettim size müjdeyi veriyim die akıllım :CüvCüv:
songül menümü söylüyorum kadın yapmış yemekleri saolsunkaydirigubbakcemile3
mercimek çorbası
barbunya yemeği
pilav
zeytinyağlı dolma
salata
efsun sen topiğin ilk hamişisin kızzz:)))
ovulasyon testinde 2 koyu çizgiyi yakalınca çalışma oldu bi de ertesi gün silik çizgi çıktı (yum. çatlamış) yine çalışma oldu ..evet yarın bakıcam testte inş. :Saruboceq: çift çizgi çıkarda bize moral olur bu olayın arkasındancanım uvalasyon testin silik çıktımı yenilerde yaptınmı hiç
enim arkadaşımın regli 5 gün geçtikten sonra silik çıkmıştı sanırım kişiden kişiye değişiyor benim ilk belirtim göğüslerim oldu bide feci iştahım artmıştı şimdi öle değil ama
bende 3 tane gebelik testi al hergün yap varsa zaten silikte olsa çıkıyo :CüvCüv:
inşallah cnm..
alla laa şansa öğrenmişsin erkenden ben olsam regl gecikmeden aklıma gelmez test yapmak...göğüsler acıyor demek ,her bünyeye farklı etki yapar tabi,inş. bulantı hiç yaşamazsın..
çok istiyordun göğüslerin büyüsün büyüyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?