Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy inşallah balım
rabbim sanada nasip etsin
:CüvCüv:
valla balkız bende heveslenmedim değil yani ohaoldumsmile keşke imkanlarımız olsa da beklemesek yaw..
selll hayrola cnm neden sorguluyon?
ballll bende bende bende
selll hayrola cnm neden sorguluyon?
ballll bende bende bende
Bilmiyorum, Eşimi çok seviyorum tamam oda beni seviyor
Ama romantizme dair hiç bişi yok.
Dün akşam King Kong vardı tv de.
O gorilbile kızla gün doğumu izliyordu, eşime dedim King Kong bile sen daha romantik![]()
eşine nasıl dedin neler oldu anlatsana efsun
Bilmiyorum, Eşimi çok seviyorum tamam oda beni seviyor
Ama romantizme dair hiç bişi yok.
Dün akşam King Kong vardı tv de.
O gorilbile kızla gün doğumu izliyordu, eşime dedim King Kong bile sen daha romantik![]()
Amannn selcim bunumu taktın kafana,
onda romantizm yoksa ,sende var balım kaymağım,
sen ortamı yara,eşin uyar kesinlikle...olumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız nie öle dion biz hep komiğizdir eşimle.romantizm yaparken bile içine ederiz gülüpte :roflol::roflol:sen bide dizi çekimimizi bilsen paso şebeklik :roflol::roflol:
benim eşimde istemem olmaz felan derdi şimdi deli gibi pişman allah onun rıskını veriyooo
arkadaşımın işi yoktu
eşinide işten çıkardılardı hamile kaldı sevinemedi bile sonra eşi işe girdi sonrada kendinin ataması çıktıı nasip kısmet işteee
İlk zamanlar yapıyordum mumlar falan böle rooamntik karşılamlar yapıyordum.
Bi keresinde evi yakacaksın dedi bana bende bir daha yapmadım yapmıyorumda.
Geçen diyr önceden sen ne güzel mum falan yakardın, dedim en sonuncusunda evi yakacaksın dedim ondan yapmıyorum artık.
Birazda ondan bekliyorum, tamam dışarı çıkıyoruz geziyoruz falan filan ama ne bilim incelik istiyorum ondan bazen,bi sabah kalksınkahvaltı hazırlasın mesela, elinde bahçeden de kopmuş olsa bi çiçekle gelsin bi akşam
Çok mu :çok üzgünüm:
İlk zamanlar yapıyordum mumlar falan böle rooamntik karşılamlar yapıyordum.
Bi keresinde evi yakacaksın dedi bana bende bir daha yapmadım yapmıyorumda.
Geçen diyr önceden sen ne güzel mum falan yakardın, dedim en sonuncusunda evi yakacaksın dedim ondan yapmıyorum artık.
Birazda ondan bekliyorum, tamam dışarı çıkıyoruz geziyoruz falan filan ama ne bilim incelik istiyorum ondan bazen,bi sabah kalksınkahvaltı hazırlasın mesela, elinde bahçeden de kopmuş olsa bi çiçekle gelsin bi akşam
Çok mu :çok üzgünüm: