- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
aradım acan yok:sinifsinif:eda doğum yapmış şimdi bebeişini emziriyomuş arkadaş aramış ama konuşamamış aricamda beklim biraz
bende yarın gitcem pazara misafirlerimde gelcek alışveriş yapmam lazım pataes pahalanmış ama diyom kocaya bi çuval pattis bi çuval soğan alıp atalım balkona hem pahalanıyo hem taşımak işkence
yok tatlım ben daha 5bçk aylık evliyim=)yaa bıze acı oyuzden 1 gune herseyı sığdrmak zorundayız
ana senın beben var mıakannehirkız ben nıe bılmım
bıde yenseydınızbayanssulusmilene ıyı olurdu
prıjuva doru dıo =) kociş bnm bebek zatenböcük kıss mbluenın çocuk dediği kocasıısırnaşık şey
oh hayt sana guzel evde yardımcınmı var var bibenim yemek derdim yok kadınım yapar akşam için bişiler kaydirigubbakcemile3
hımm neler sevmezsınız songul abla neler yıyosunuz kı =)=)Canımcım,inanırmısın,tavuktan bıktım artık,
kolay yemek diye her çeşidini belli günlerde yaptım,
sanırım uzunncaaaa bir zaman tavuk almam.
şehriye çorbasınıda benim prenses sevmiyor,
ah ahhhh herkese ayrı menü,
ne yapsın Songülllll
şunuda söylemeden geçemiceimmm,
eşim,Allah var ya,ne yapsan yer,ama ben ve kızım seçeriz,
onun için kızımla bana hitap eden yemekler yapıyorum... -tatlicadiarzu-
hayırlsıı nurdancım yarın bızede anlatırsıneşim aradı kızlar istanbul işi kesinmiş
akşama konuşuruz dedi
bakalım ne olucak
çok şükür böcüğüm başımızız sokucak damımız da var binkez şükürbızımkıde öle desek
genede şükür Allahıma bınkez yuzbınkez
sağlık var iş var en zengın bızızolumunekankayizsmile
baya harcamışın cnm bıozım pazrmı ucuz ne=)3tldi domatesdün pazara gttım aşkımlannn
aksam gtmemıze rağmen domates 6 tl ıdı
almadım
zaten kocam gececı sabah kahvaltısında yalnızım
2 dene vardı evde ıdare ederım
salatalık aldım cok sevıommm
bız 20 tl neyım harcadık
6tl altınmı alıos kıs bencede pahalı sen alma tatlım burda 2,5tl yarım kg alırım =) ben 1,25tl den)=)blue 6 tl idi karnıbahar,sana pahalı gelmezse al cnm..bana çok pahalı geldi almadım..ne sanki altın..
balık almıcam ki tatlım yarım kg karnıbahar 1,25tl,yarım kg mandalın 50kr,yarım kg mantar 2tl,yarım kg havuç 50kr ,yarımkgda pırasa 1tlden bide meyve olarak nar alırım yarımkilodan 75kr,bide maydonoz alırım tmmdır yaptım yemk 2 gun gıdıo saten=)mbluee sen bendende tasarruflusun annem
nan bi palamut 10 tl zate :))
çok pahalımış cnm sizin pazrda bizimkinde 2,5da var 2tlde var alıcam =) giderken inş..selm mblueee bnmde sayfa acıkdı cok yogundu bugun beeeaaa amannn iş iş iş nereye kadrr :) bnada karnıbahat pahalı geldı bızım pazrda da 6 teldi patık mantar ucuzlamıs kılosu 4 tlayy cnım nasıl pırasa cekıyı dun kayınvaldem oğlusunaa kuru yaptı bana tıvık dun gelrken kuru aldık bıraz kocısın yemegı hazr bıde pırasa yyapım yanınada az makrna yapsam fena olmaz sankıne cnm bıde acayıp kıymalı tarhana cekıyoo .D
kızlar benim sağ bacağım ara ara ağrıyo ama herzaman olmuyo çok yürürsem oluyo
ben şampuanımı değiştrdım kızlar
lorael elseve aldım 5 etkılı
bıkez yıkadımda bakalım sonuç nolcak
h&s cok dökuyordu
annemede bunu alırım dökmezse
ama gercekten sankı dökmuo elımı atıyomhıc gelmıoo
aslında elıdor alcaktım ama nedense fıkrım değiştı
bununla ılgılı msjlar okudumda ondan sanırım memnun olanlardan
olurmu ,daha güzel oluyor valla..kim yaparsa yapsın daha güzel buluyorum ben otkerinkileri cokacimcoook
valla markete gidince ilk iş alıcam profiterolü cnm çok çekti beee..
halley yiyorum imdi ,çok seviyim halleyide :))
efsuun sen okuma bunları cnm..
Böcük şu anda bende bu şampuanı kullanıyorum çok memnunum
ben bi elseve bi gliss alıyorum sürekli aynı şampuanı kullanmıyorum
bende çokoprens yiyodum :kedi: cokacimcoook :roflol:
ayyyy anneme sipariş verdim canım kısır çekti anne bol yeşillikli bi kısır yapsana dedim
bugün temizlik yapmış dip köşe çok yorulmuş yarın yaparım dedi :lepi: hihoyyyt
9tlmi==)=) ay ben 10tl diom pazr görsem yeter =)=) bide taşıyamam yarım saat yürüycemm patates alsam iyi olur yarımkg da =)=) 50kr=)şekerım niğdelıyuk lenn tabısı olcekk
pattes soğan ganı
bıze gelenlere verıyom bı poşet
gel sende al
mblue
ne bılem kız beben var sandım
malum mu oldu dersın:roflol:
şükür bak sızın evınızde varmış bızım o yok olur ınş
pahalı mı markette 9 lıraydı
amaaan tanrım profitirolmü dedi biriii cokacimcoook
tuvaleti yol ettim
amaaan tanrım profitirolmü dedi biriii cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?