erkek erkeğe kalıcaklarmış haftanın 3 günü geliceklermişsende gitsen evi kiraya verip olmuomu tatlım
çok sevindim cnm hyırlsı olsun inş. eşinin maaşı normlde nekdrdı ki cnmmgünaydın songul abla
akşam eşimle saat 3 e kadar oturduk konuştuk şarabımızı da açtık tabi
mutlu mesut yudumladık
tam bi kara veremedik ama % 25 zam yapıcaklar hepsi bi ev tutucaklar sonra arada buraya gelicekler pek yalnız bırakmak istemi ama huzurluyuz yinede..çok şükür
bugün çok mutluyum :)))
herkeşler de mutlu olsun inşallah...
nurdnım varya simit yedım şimdi sususmalarını döküppp bide şekerli su içtim sabh 1 lokma bişiy yiyemedım eşimde benı yemıo dıe yıyemedıhayırdır tatlım
tuzlu bişiler atıştırsan mideni toparlar???
trakyaya yakın olan tarafmış pek anlamam ama
ben yalnız kalıcam burda annem gelir de kadını düzeninden etmek istemiom henüz karar vermedik
gitse maddi açıdan çok iyi olacak ama kocamdan o kadar ayrı kalamam kızz(
günaydın songul abla
akşam eşimle saat 3 e kadar oturduk konuştuk şarabımızı da açtık tabi
mutlu mesut yudumladık
tam bi kara veremedik ama % 25 zam yapıcaklar hepsi bi ev tutucaklar sonra arada buraya gelicekler pek yalnız bırakmak istemi ama huzurluyuz yinede..çok şükür
bugün çok mutluyum :)))
herkeşler de mutlu olsun inşallah...
günaydınnn kızlar...gününüz güzel olsun hepinizin.
günaydın kızlaaaaaarrrr
yok cnm hamıle değilim aman olmım hiç sırsı değil bünyem bukadr güçsüzken çocukmu benı taşır benmı onu bılmıom=)=) şimdilk hamilelik yok cnm bikaç yıl düşünmüoruz baklaımgünaydın...
nurdancım.. çok sevindim canım... bak belkide bu şekilde çok daha iyi olcak siizn açınızdan....
mblue canım geçmiş olsun dikkat et kendine... yoksa sendemi hamilesin:)))
çok sevındım cnm aman hep iyi oll =)mblue sağol tatlım sayenizde dün toparlanmıştım
iyiki varsınız:teselli:
songul ablacım sağolasın bolbol mandlın yıyorum valla=)=) yeşil çy içeyide serım bitki çylarıına byılırım ama nieyse bende pek etkili dğeil heraldeTatlım çok sevindim inan.
inşallah herşey daha da güzel olacak,
önemli olan bu sıkıntı zamanlarda birbirinize destek olmanız,iyice kenetlenmenizdir..
Bu arada rahatsız olan arkadaşlar aman dikkat edin,
havalar cidden çok tuhaf..
bol bol meyve tüketin,bitki çayları için...
kendinize iyi bakın...
engin altan düzyatan sunuyo demı=) reklamını görmüştümmakşam canlı para diye bi yarışma programı başladı show tv de eşimle onu izledik kahkahalarla izledik hemde yarışmacıların haline:)
güzel bir yarışma ama
gunydınn buble cimgünaydınnn kızlar...gününüz güzel olsun hepinizin.
gunydın isoldeeeeeemmgünaydın kızlaaaaaarrrr
trakyaya yakın olan tarafmış pek anlamam ama
ben yalnız kalıcam burda annem gelir de kadını düzeninden etmek istemiom henüz karar vermedik
gitse maddi açıdan çok iyi olacak ama kocamdan o kadar ayrı kalamam kızz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?