Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

biricik o fotoğraftakine benzer bnmde var ama kullanmıyorum ..dolapta çok yer kaplıyor sanki yaa..birde ağır..kaldırdım ölece..belki bi zaman gelir kullanırım..

işte bakalım cam porselen farketmez bi dene bulabilirsem uzunlarda hoş duruyo ama işte kapakları yok tek kapak var.ben üle istemiyorum.pasaklı nan sana fikir veriyoz bak buraya kaydirigubbakcemile

cam olduğu için belkide cnm.olmadı üle yaparım bakem.
ya benim dolapta mesela kahvaltılıkta alüminyum folya kaplıyom tabağı bide üstüne tabak var salam 2-3 gün sonra pamuklaşıyo normal heralde demi:)pazardan pazara olunca tabi normal:)

böcük ben evde yaptığımda saat 10 gibi midem kazınıyo la burda :)
o yüzden yanımıza alıyorum öyle hazırlıyorum canım bende
ama anan çalışıyomuydu oda var çalışınca bazı bayanlara zor gelebiliyor çünkü bebem.
benimde anacığım hazırlardı hep
gerçe zor bişi yok tabiki hatta güzel bile oluyor ama insan acıkıyor.
bence pasaklım sende eşinin yanına hazırla sandwiçini kalkamıyorsan.
en azından o şekilde mutlu et eşini cnm.
olmadı mercimek çorbası yap kimi sabahlar onu koy önüne

canım o tür şeyler yaptığımda da oldu bi şekilde çözüm üretmeye çalıştım ama eşim sürekli arabada olduğu için zor oluyor arabann içinde kahvaltı etmesi o yüzden evden çıkmadan kahvaltı etmek istiyor

nişan yıldönümü cetvelimi kaldıriim barim..bnmki o geceye arkadaşlarını çağırmayı düşünmüş..
ben hep sıkılıyorum diyodum ondan düşünmüş ama aklına böle bi kutlama yapacağım gelmemiş..
bozulduğumu farketti...
bende bahsettim durumu,tamam çağırmam dedi..
bende dedim kıymeti yok ben süpriz yapıcaktım..çağır sen gelsinler..çok üzüldü ama yapıcak bişi yok..bende çok uzatmadım..
neyse artık evlilik yıldönümünü beklicez..

Son düzenleme:
gördüm olm ama sadece porselen kapaklı olanı gördüm diğer kahvaltılığı görmedim
benim tupperware kahvaltılıklarım var kapaklı onun içinde saklıyorum peyniri zeytini falan

BRCK salam olmaz tabisi bozulur
ben o tarz şeyleri günlük koyup tüketiyorum..

patikim ya nişan yıldönümüde neymiş
siz evlisin cnm
boşyere bence üzmüşsünüz birbirinizi
ve erkekler evlilik yıldönümünü bile pek önemsemezken
nişan yıldönümünü hiç görmezler
boşver cnm yaaa

pasaklım boşver canım yıpratma kendini,herkesin bünyesi bir değil..

sen öyleysen öylesindir..onun yetişme tarzı öyleyse ,seninde yetişme tarzın böyle..

insan evlenince değişicek diye birşey yok..

evlilik hayatı paylaşmaktır,yönlendirmek değil..

Son düzenleme:
nişan yıldönümü cetvelimi kaldıriim barim..bnmki o geceye arkadaşlarını çağırmayı düşünmüş..
ben hep sıkılıyorum diyodum ondan düşünmüş ama aklına böle bi kutlama yapacağım gelmemiş..
bozulduğumu farketti...
bende bahsettim durumu,tamam çağırmam dedi..
bende dedim kıymeti yok ben süpriz yapıcaktım..çağır sen gelsinler..çok üzüldü ama yapıcak bişi yok..bende çok uzatmadım..
neyse artık evlilik yıldönümünü beklicez..

aa kötü olmuş canım yaaaa...
ama sen şimdi daha byük bir süpriz yaparak 1 gece önceden de kutlayabilirisn bence:)))

pasaklım boşver canım yıpratma kendini,herkesin bünyesi bir değil..

sen öyleysen öylesindir..onun yetişme tarzı öyleyse ,seninde yetişme tarzın böyle..

insan evlenince değişicek diye birşey yok..

evlilik hayatı paylaşmaktır,yönlendirmek değil..

evet patikcim çok haklısın keşke benim eşimde böyle düşünse ama maalesef onun düşünceleri çok farklı

Dün iş yerindeyken eşimi aradım telefonda biraz ters konuştu bana.
Benimde moralim bozuldu zaten romantik olmuyo diye kafam bozuluyordu.
Erken çıktım işten, eşim benden önce evde oluyor, aradım dedim ben erken çıktım direk kuaföre gidicem, kaşlarımı aldırmam lazım, iyi dedi benimde işim var zaten dışarı çıkıcam dedi.
İyi dedim kuaföre gittim sıra vardı bekledim baya.
Gelirken pazardan biber, yufka falan aldım.
Eve geldim evi süpürüyordum eşim geldi.
Takılıyo bana ay hamaratmışta bilmem ne diye.
Bende hiç yüz vermedim sorduğu sorulara cevap verdim sadece.
Sonra noluyo dedi ne bu havalar sende dedi.
Yok biş idedim sen bana nasıl davranıyorsan bende sana öyle davranıyorum yani bişi yok dedim.
Ne alaka ben sana böyle mi davranıyorum dedi evet aynen böyle dedim.
Bişiler atıştırdık.Sahile gitmek istiyorum bu akşam dedim, tamam dedi benmde aklımdaydı seni kumpir yemeğe götürcektim ama sen bişiler hazırlayınca bişi demedim dedi.
Sonra dedi ki yarın akşam gidelim Ezel var bu akşam.
Hayır dedim ben bu akşam gitmek istiyorum, ezel çokda önemli değil dedim.
İyi dedi.
Oturuyorduk babam aradı napıyonuz diye iyi dedim konuştuk falan.
Sonra çıktık arabaya binerken dur dedi babanı arayayım bakalım napıyormuş, annem çıktı telefona annemle nasıl konuşuyor gülüşmeler falan, sonra babamla konuştu babamlada öyle şen şakrak sahile indik hala konuşuyor tabi ben şok :delphin:
Sonra oturduk bi yere çay falan içtik.
Sonra dedi hadi gel kumpir yiyelim iyi dedim.
Gittik kumpir aldık.
Sonra eve geldik, yattık bana diyo ki sen bana soğuk davrandığın zaman üzülüyorum.
Ben sana soğuk davranmıyorum senin bana davrandığın gbi davranıyorum, işte sen bana aynen böyle davranıyorsun. dedim.
Farkındayım ama bunları yaparken farketmiyorum sonradan farkediyorum.
Sen benm herşeymsin falan dedi.
Dedim ne oldu sana nerde eski mhmt. En son aldığın çiçek evlendiğimizin sabahıydı.
bahçeden koparıp gelsen beni mutlu etmeye yeter, git çelenk yaptır demiyorum ki ben sana dedim.
Haklısın dedi akıl edemedim hiç. Çok yoğun çalışıyordum biliyorsun daha yeni yeni anlıyorum evlendiğimizi dedi.
Önceden ben işten gelmeden mum yakardın yemek falan hazırlardın dedi., evet dedim en so yaptığımda evi yakacaksın dedin, yemeğin sonundada koltukta uyuyup kaldın o yüzden yapmıyorum artık dedim.
Yap nolur artık öyle değilim, yorgun olmuyorum ki eskisi gibi dedi.
Sonrada dizi :kedi:

erkeklerin bahanelerinden ilki:
YORGUNUM,YOĞUNUM
kaydirigubbakcemile3 biz hiç yorulmuyok anasını satim

selcim.... o ne güzel.... işte bazen erkeklere böyle yapmak lazım..... akılları başlarına geliyor... umarım dediği gibi gerçekten de değişmiştir:))

erkeklerin bahanelerinden ilki:
YORGUNUM,YOĞUNUM
kaydirigubbakcemile3 biz hiç yorulmuyok anasını satim

Ama Biricik o zaman gerçekten çok çalışıyordu.
Burdada çok dert yandım sadece geceleri çalışıyor diye :delphin:

kayınvalidem aradı 1 haftadır gitmemiştik:)
2 gündürde aramadım.sesini duyuyım dedim dio.
napıyon ne edion ne zaman gelirsiniz siz buraya dedi.
nolduki dedim?
hiç dedi merak ettim
dedim haftasonu uğrarım belki :)

kızdığımı düşünüyo sanırım haftasonu izmir köfte istemiştim misafirim gelicek die yapamam demişti bana
sonra aradı sitersen yapım die yok demiştim

Son düzenleme:
Back
X