sempatiksalakcinni
hosgeldın. analarımız bızı evde kalır sandı amma yemek yapmayı bılmesektee kalmadık zatı.
bu topıke bı asçı lazım
:roflol:
guz ben ne yazmışım öle nan
pasaklım nasıl bı anlat hele
önce fasulyeyı ayıklayıp koyyn sonra salça soğan domates baharatları mı
sonra kapatıp 20dk pişiyo öle mı
evet canım 1 sene olucak nerdeyse isteyeli ama hala gelmemekte ısrar edio eşek sıpası..allah mutluluğunuzu bozmasın canmm
bebiş mi istiyosunuzz
ayy topiğimiz bol bebişli olcakk inş..
caniko du ince detayları var öle olmas ..birde sevgini katıyosun :)) be nsana anlattığım linki veriim..
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...an-bayanlar-hadi-buyrun-469.html#post13753701
hoşgeldiiinn...
bende geldim
hem evli hep yeni ev sahipli hemde yemek yapamayan biri
isolde ve cisil hoşgeldiniz bacılar
aman sayfa açık kalmış ben işlere dalmışım
muhabbet akmış....
geç oluyor ama cevap vereyim...
net falan bağlandığı yok henüz,dün kocişle birlikte ben de kaldım mecburen....
akşam 18:00 de çıktı ben de 19:00 da
ben gittiğimde o çoktan babasının evine gitmişti bile.Neyse görümce de eve daha yeni gelmiş dışarıdan arkadaşlarıylaymış...
işte yemek hazırlıyor falan bir yandan,
bende bir salata yaptım,sofrayı kurdum,yedik vs. derken saat 21:30 gibi oldu...
çay demlendi falan hadi içelim 22:00....ben bekliyorum ki hadi çıkalım demesini....aaa bizim hücre de ses seda yok,bir sinir oldum,astım suratımı...
ben mecburmuyum kalmaya canım ya...
bütün gün boyunca terlemişim,kıyafetim ne olursa olsun ter olmuş,duş alıp bir rahatlamam gerekiyor....
bunları nasıl düşünemez....
neyse bu iyice yayılmaya başlayınca ben sinirle kalktım mutfağa geçtim çay bardaklarını yıkayayım diye,bu arada görümce de içerde odasında sigara içiyor....benide çağırıyor ara ara gel hadi bırak sonranın işi o şimdi oturalım diye...
ama ben bizimkine sinirlendim ya,beni bazı şeylere zorunlu kılmasına tahammül edemiyorum ya o an bulaşıktan hırsımı alayım dedim :)))
baktım benim hücre gelmiş mutfağa yanıma,bebişim gidelim mi diye soruyor...
dedim kalmayı mı düşünüyorsun...evet ya bu saatten sonra gitsek geç olur....demesin mi..
anammm bir tepem attı ne demek geç olur gideceğimiz yer kendi evimiz gece 01:00 de de gitsem giderim,kaldı ki ben sana gelmeden söylemiştim vakitlice kalkalım,üstüm başım ertesi gün işe gitmeye müsait değil diye ama bildiğini okudun.Madem öyle kal bakalım babanın evinde bir yere gitmiyoruz ama unutma bu işler parayla değil sırayla dedim mutfaktan çıktım....
artık ne düşündü ne ettiyse,hadi gel gidelim hazırla da demeye başladı bu
ben de hiç kusura bakma otur oturduğun yerde dedim...
sonar gece işte yatma vakti geldi,kayınpeder her şeye karıştığı gibi buna da karıştı ve demesin mi Ada sen Sibel'le yat bir odada,kardeşi ablasının odasında yatar,Bedi'de salonda çekyatta yatsın....ben hiç ağzımı açmadım sadece suratına baktım hücrenin,tabi o da bozuldu...gece de benim yattığım yeri ve yastıksız yattığımı görünce beni uyandırmış yanına götürmüş....uyku arasında anlamamışım,sabah farkettim...kendide sanırım pişman oldu mis gibi yatağı,evi dururken neden böyle bir zorlama yaptı diye...
azcık şeylere küsmen nan:mymeka:
ben hıc küsmem kocama
küsemem
dırek dayak yer bılır huyumu:roflol:
azcık şeylere küsmen nan:mymeka:
ben hıc küsmem kocama
küsemem
dırek dayak yer bılır huyumu:roflol:
evet canım 1 sene olucak nerdeyse isteyeli ama hala gelmemekte ısrar edio eşek sıpası..
babası gibi inatçı olucak galiba..
ben daha o gelmeden anladım...
QUOTE]
ayy yerim ben onu..
annesii bebiş bilir ne zaman gelse daha mutlu olacağınızı
karışmayın yiğenime))))
artık birileri bana teyze desin istiyorum yaff
demek bi ben değilim küçük şeylere alınan
mesela kapıdan geçerken açmasa,elimde poşet varsa ve almasa,yürürken elimi filan tutmasa alınırım yaaaaaaa:gitme:
evt varsa bende istiyorum çözüm
selam kızlarrr.....
hem eş hem iş diyince tikatimi çekti bu topik...
günaydın herkese
kandiliniz mübarek olsun
saol canımm..
seninde ve tüm arkadaşlarımızın kandilini bende kutluyorum....
rabbim bu güzel gecede tüm dualarımızı kabul eder inşallah...
bende geldim
hem evli hep yeni ev sahipli hemde yemek yapamayan biri
hoşgeldin sekerim bende yemek yapamayan biriyim ama bu linkte öyle tarifler varki süperr hemen öğrenisin::)))
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.
uğrayamadım epeydir
aman sayfa açık kalmış ben işlere dalmışım
muhabbet akmış....
evet canım 1 sene olucak nerdeyse isteyeli ama hala gelmemekte ısrar edio eşek sıpası..
babası gibi inatçı olucak galiba..
ben daha o gelmeden anladım...
QUOTE]
ayy yerim ben onu..
annesii bebiş bilir ne zaman gelse daha mutlu olacağınızı
karışmayın yiğenime))))
artık birileri bana teyze desin istiyorum yaff
tez gelsin gülüm yaaaaaa...
okadar zorlanıorumki artık dedikoducu karılar adımı bile çıkarmışlar bebeği olmuo die..
allahım nasıl bi toplumda yaşıoruz..
başıma gelmeyene kadar bunun bukadar acı verdiğini bilmiodum..
sende yeni evlisin dimi canım..
allah huzurunuzu bozmasın..
sen düşünüomusun bişiler...
haklısın güzelim ama saıbırlı ol oda düşünememiştir böyle olacağını takma kafana...bi dahakine daha dikkatli olur.aman sayfa açık kalmış ben işlere dalmışım
muhabbet akmış....
net falan bağlandığı yok henüz,dün kocişle birlikte ben de kaldım mecburen....
akşam 18:00 de çıktı ben de 19:00 da
ben gittiğimde o çoktan babasının evine gitmişti bile.Neyse görümce de eve daha yeni gelmiş dışarıdan arkadaşlarıylaymış...
işte yemek hazırlıyor falan bir yandan,
bende bir salata yaptım,sofrayı kurdum,yedik vs. derken saat 21:30 gibi oldu...
çay demlendi falan hadi içelim 22:00....ben bekliyorum ki hadi çıkalım demesini....aaa bizim hücre de ses seda yok,bir sinir oldum,astım suratımı...
ben mecburmuyum kalmaya canım ya...
bütün gün boyunca terlemişim,kıyafetim ne olursa olsun ter olmuş,duş alıp bir rahatlamam gerekiyor....
bunları nasıl düşünemez....
neyse bu iyice yayılmaya başlayınca ben sinirle kalktım mutfağa geçtim çay bardaklarını yıkayayım diye,bu arada görümce de içerde odasında sigara içiyor....benide çağırıyor ara ara gel hadi bırak sonranın işi o şimdi oturalım diye...
ama ben bizimkine sinirlendim ya,beni bazı şeylere zorunlu kılmasına tahammül edemiyorum ya o an bulaşıktan hırsımı alayım dedim :)))
baktım benim hücre gelmiş mutfağa yanıma,bebişim gidelim mi diye soruyor...
dedim kalmayı mı düşünüyorsun...evet ya bu saatten sonra gitsek geç olur....demesin mi..
anammm bir tepem attı ne demek geç olur gideceğimiz yer kendi evimiz gece 01:00 de de gitsem giderim,kaldı ki ben sana gelmeden söylemiştim vakitlice kalkalım,üstüm başım ertesi gün işe gitmeye müsait değil diye ama bildiğini okudun.Madem öyle kal bakalım babanın evinde bir yere gitmiyoruz ama unutma bu işler parayla değil sırayla dedim mutfaktan çıktım....
artık ne düşündü ne ettiyse,hadi gel gidelim hazırla da demeye başladı bu
ben de hiç kusura bakma otur oturduğun yerde dedim...
sonar gece işte yatma vakti geldi,kayınpeder her şeye karıştığı gibi buna da karıştı ve demesin mi Ada sen Sibel'le yat bir odada,kardeşi ablasının odasında yatar,Bedi'de salonda çekyatta yatsın....ben hiç ağzımı açmadım sadece suratına baktım hücrenin,tabi o da bozuldu...gece de benim yattığım yeri ve yastıksız yattığımı görünce beni uyandırmış yanına götürmüş....uyku arasında anlamamışım,sabah farkettim...kendide sanırım pişman oldu mis gibi yatağı,evi dururken neden böyle bir zorlama yaptı diye...
kızlar bişi sölicem size..
ben temmuzda 2 senelik evli olucam nasip kısmetse..
yaklaşık 1 ay öncesine kadar kayınvalidemle beraber oturuoduk..
evimizi yeni ayırdık anlıcanız..
ben çalıştıgım için yemekti ev işiydi kaynana hallediodu..
ayy şimdi tek başımayım..
tabiki kaynanayla beraber oturmaktan çok daha ii bu halim..
ama sanki yeni evlenmiş gibi acemilik yaşıorum..
dolayısıylaaaaaann size sorucam çok şeee var....
hatta ilkiyle başlıcam..
çamaşırlarınızda hangi deterjanı ve yumuşatıcıyı kullanıosunuz..
ama böleee mis gibi koksun.....
bu insanların işi gücü çokcuk ya...bunalar insan bile dememek lazım ama sıkma canını sen bakma onların boş laflarına.tez gelsin gülüm yaaaaaa...
okadar zorlanıorumki artık dedikoducu karılar adımı bile çıkarmışlar bebeği olmuo die..
allahım nasıl bi toplumda yaşıoruz..
başıma gelmeyene kadar bunun bukadar acı verdiğini bilmiodum..
sende yeni evlisin dimi canım..
allah huzurunuzu bozmasın..
sen düşünüomusun bişiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?