bizimde öyle valla beyazlar ayda bir allahtan bolca çamaşır aldım donsuz kalmıoz:))))ayy bizim beyaz çamaşırımız birikmiyo yaff
1,5 ayda bi anca yıkıyorum)))
çamaşır suyu vazgeçilmezim ama beyaz tülü olanlara tavsiye kesinlikle çamaşır suyu kullanmayın çok yıpratıomuş tülü....isolde şunuda diim siyahlara çok deterjan atma ,renklilerede çok fazla atma çünkü ağartıyo gibi oluyo ...
beyazlara bol kııvam at :)
ben birde çamaşır sodası kullanırım taş olanlardan kireç yapmaması için(makine servisinde çalışan birinden duydum,calgona gerek yok) ,kirleride söküyo...beyazlara deterjan bölümüne ilaveten biras çamaşır suyu...bunlar çamaşır yıkama detayları sana cuteden :roflol:
aslında yapılması gereken o ama bende çıkıp gidemezdim herhalde ne olursa olsun.o gece idare ederdim bende ada gibi ama sonra eşimle konuşup bi daha olması halinde tavrımın nasıll olacağını anlatırdım.olmuo yaa ben fevri davranamıyorum nedense.
beyaz çamaşırlarını kaç derecede yıkıosun canım???
hımm bende 65 güçlü die bi program var onda yıkıyorum bembeyaz oluo kızzzz...
bizimde öyle valla beyazlar ayda bir allahtan bolca çamaşır aldım donsuz kalmıoz:))))
casper bıızmde 2ayda anck:roflol:bırıkıo
mak.büyük olunca dolmuo
saol canım gözüm hakkaten aydı vallaaaa...
gözün aydın canım..
ben omo matik
ve yumoş aleo vera portkala çiçeği kullanıorum
herkes kokusuna bayılıyo ve çok da kalıcı
renkliler için perwol kullanıyorum
ŞenizŞenizŞenizhayırlı olsun ne dıyımolumunekankayizsmile
ben arıel kullanıyom
sıvı ve toz olanı leke cok ıse sıvı cok etkılı ama artık ısraıl olayındansonra omo almayı düşünüyom
yumuşatı yumoş ama bingoya geccem sanırım
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytomo kullanıyorum ben canım yumuşatıcı olarak ta bingosoft un beyazını kullanıyorum misss gibi kokuo çamaşırlarım:))tavsiye ederim canım
gelir annesi..
aman elin lafına ne canm
olmayadabilir kimin karışmaya hakkı var
böylelerini gebertesim geliyoo
bende 9. ayın içindeym canm
biz daha düşünmüyoruz canm ya
geçsin 2 sene falan o zaman inş
en iisini yaparsın bitanemm...
evliliğinin tadını çıkar zaten....
:1hug::1hug::1hug:isolde'cim önce hoşgeldin diyeyim...
ben renkliler için rinso ve beyazlar için omo kullanıyorum...
yumuşatıcı da genelde vernel lavanta alırdık annemlerdeyken ama kendime ilk seferinde Hibiskus ve doğal gül özleri içeren Vernel Aroma Therapy Sensual aldım...misss gibi kokuyor
kesinlikle ariel matik,daha iyi beyazlatanına denk gelemedim hepsini denedim çünkü...artık hiç değiştirmiyorum..
yumuşatıcıda konsantre olanlar en ii olanı oluyo cnm yumoşun pembe ve konsantre olanı...
canım renklilerdedemi ariel kullanıosun???
valla bende öle düşünüodum canım..ısolde
ben daha 3 yıl düşünmuyom
sızde yenı sayılırsınız
hem kıme ne ayol ıstersem hıc yapmam
aslında hala öyle ama haftasonu bi düğüne gittikk allaaaaahıımm her yer hamile kaynıo..
vallla şaka yapmıorum 2 aylıktan 8 aylığa kadar hamile var...
bi tek ben hamile diilim..
doğal olarak soruların hedefindeki isimde ben oldum..
isolde şunuda diim siyahlara çok deterjan atma ,renklilerede çok fazla atma çünkü ağartıyo gibi oluyo ...
beyazlara bol kııvam at :) ben birde çamaşır sodası kullanırım taş olanlardan kiraç yapmaması için(makine servisinde çalışan birinden duydum,calgona gerek yok) ,kirleride söküyo...beyazlara deterjan bölümüne ilaveten biras çamaşır suyu...bunlar çamaşır yıkama detayları sana cuteden :roflol:
ayy saol canımmmm..
deterjan bölümüne atıoz dimi canım çamaşır suyunu.
yumuşatıcı yerine diil..
hala o olayıda çözemedimde...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adama don alsana kısss:))))nurdan ben deılde kocam donsuz kalıo:)))))
bende mecbur bişiler yıkıom temızde olsa
ben bir sürü çamaşır almıştım şöyle seksi olanlarından rengarenk ama hiçbirini giyemiyorum.naylon giymicekmişim doktorum tavsiye etmedi şimdi penye don giyiyom seksapalite kalmadı hiç:))))))))ohh miss
anacm donlar beyaz deil o yüzden bi türlü dolmuyo makina
zaten yarıya gelsin yıkıyom)))
kaydirigubbakcemile3
beyazları toplayıp yıkayalm en iyisi
bizimde öyle valla beyazlar ayda bir allahtan bolca çamaşır aldım donsuz kalmıoz:))))
senin gibi olmak en iyisi bence.ben hiç yapamıyorum ama kızıyorum kendime.susup kalıyorum içim içimi yiyo sonra olan bana oluo...ben bıraz delıyım galıba. hıc ıdare edemem. dedıgım dedık .sonucta ıstenm gelmısım . senıde uyarmısım eken kalk dıye . anam ole bı durumda acırım herıfın halıne
Adacım bnmki hayatta ayrı yatmaz ,nasıl kabul etmiş öyle hayret...bende hiç sevmem çiftler ayrı yerde yatsın..eltimler geldiğinde özel oda açtım onlara eşi ve çoğuklarıyla yatsınlar die ,hatun burun kıvırarak girdi odaya ama :) ne diceksin.. çok merak ettim aslında sorucaktım neyi beyenmedin die :)) yastıkda vardı hem :roflol:
hayırlı olsun ne dıyımolumunekankayizsmile
ben arıel kullanıyom
sıvı ve toz olanı leke cok ıse sıvı cok etkılı ama artık ısraıl olayındansonra omo almayı düşünüyom
yumuşatı yumoş ama bingoya geccem sanırım
adacım ısın zor. ben hayatta oel emrı vakılere gelemem. alırım cantamı gece 1 de olsa atlar taksıye tek basıma eve gıderım
ısolde
ben daha 3 yıl düşünmuyom
sızde yenı sayılırsınız
hem kıme ne ayol ıstersem hıc yapmam
isolde şunuda diim siyahlara çok deterjan atma ,renklilerede çok fazla atma çünkü ağartıyo gibi oluyo ...
beyazlara bol kııvam at :)
ben birde çamaşır sodası kullanırım taş olanlardan kireç yapmaması için(makine servisinde çalışan birinden duydum,calgona gerek yok) ,kirleride söküyo...beyazlara deterjan bölümüne ilaveten biras çamaşır suyu...bunlar çamaşır yıkama detayları sana cuteden :roflol:
ısolde senınde onlardan farkın olsun deıl mı
casper ıyı olur he
getır bende yıkayalım
nurdan para yk beklesın o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?