Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çamaşır suyu vazgeçilmezim ama beyaz tülü olanlara tavsiye kesinlikle çamaşır suyu kullanmayın çok yıpratıomuş tülü....

ben bıraz delıyım galıba. hıc ıdare edemem. dedıgım dedık .sonucta ıstenm gelmısım . senıde uyarmısım eken kalk dıye . anam ole bı durumda acırım herıfın halıne

beyaz çamaşırlarını kaç derecede yıkıosun canım???

bak dereceleri yazmayı unutmuşum :) beyazlar 40 derece kuvvetli yıkama,
renkliler 30 derece normal yıkama...
nevresimler günlük yıkama var bende kısa program 30 derece onda nevresim her hafta değiştiriyorum birde
nevresimlerinizi dolaba koyar gibi katlayp güzelce koyun makineye bana dua edin,hiç kırışmıyo üstünden geçiyom biras ütü ile bazıları gerek bile kalmıyo...[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
hımm bende 65 güçlü die bi program var onda yıkıyorum bembeyaz oluo kızzzz...

ohh miss

bizimde öyle valla beyazlar ayda bir allahtan bolca çamaşır aldım donsuz kalmıoz:))))

anacm donlar beyaz deil o yüzden bi türlü dolmuyo makina
zaten yarıya gelsin yıkıyom )))

casper bıızmde 2ayda anck:roflol:bırıkıo
mak.büyük olunca dolmuo

kaydirigubbakcemile3

beyazları toplayıp yıkayalm en iyisi

gözün aydın canım..
ben omo matik
ve yumoş aleo vera portkala çiçeği kullanıorum
herkes kokusuna bayılıyo ve çok da kalıcı
renkliler için perwol kullanıyorum
saol canım gözüm hakkaten aydı vallaaaa...
bende dün yumoş aldım mavi renkliydi..
kokusu hoşuma gittiği için aldım ama nasıl yumuşatır hiç bilmiom...

ŞenizŞenizŞeniz
omo kullanıyorum ben canım yumuşatıcı olarak ta bingosoft un beyazını kullanıyorum misss gibi kokuo çamaşırlarım:))tavsiye ederim canım
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ohh miss

anacm donlar beyaz deil o yüzden bi türlü dolmuyo makina
zaten yarıya gelsin yıkıyom )))

kaydirigubbakcemile3

beyazları toplayıp yıkayalm en iyisi
ben bir sürü çamaşır almıştım şöyle seksi olanlarından rengarenk ama hiçbirini giyemiyorum.naylon giymicekmişim doktorum tavsiye etmedi şimdi penye don giyiyom seksapalite kalmadı hiç:))))))))

tüm hoişgeldinlere hoşbuldukkk

her akşam yemeğimi siz belirleyin
masrafsız
zahmetsiz olsun :roflol::roflol:

adaaaaaaaaaaaa mck

ben bıraz delıyım galıba. hıc ıdare edemem. dedıgım dedık .sonucta ıstenm gelmısım . senıde uyarmısım eken kalk dıye . anam ole bı durumda acırım herıfın halıne
senin gibi olmak en iyisi bence.ben hiç yapamıyorum ama kızıyorum kendime.susup kalıyorum içim içimi yiyo sonra olan bana oluo...(

ısolde senınde onlardan farkın olsun deıl mı

casper ıyı olur he
getır bende yıkayalım

nurdan para yk beklesın o

:))) ay bize daha yatıya gelen giden olmadı
korkuyolar benden :))

tebrik ettim duyarlılığından dolayı cnmmvereliniortak

adacım ısın zor. ben hayatta oel emrı vakılere gelemem. alırım cantamı gece 1 de olsa atlar taksıye tek basıma eve gıderım

offf fena gacısın walla korkulur sendenklava:

ısolde
ben daha 3 yıl düşünmuyom
sızde yenı sayılırsınız
hem kıme ne ayol ıstersem hıc yapmam

wayyyyyy süpersinn

nerde buluruz cnm çamaşır sodasını??

isolde yok cnm yumuşatıcı bölümüne olurmu hiç ,makine onu en son alıyo durulama suyuna..deterjan bölümüne koyucan cnm detrjanı koy üstüne çamaşır suyu koy,yoğun kıvamlı ç.suyu alırsan hemen akıp gitmez..

balcım sorma onu istanbulda keşvedemedim bende henüz Bursaya gidince alıyorum bol bol getiriyom...açık detarjan satan yerlerde oluyo ( birde nalburlarda oluyomuş,boya satan yerlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…