Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hayırlı olsun ne dıyımolumunekankayizsmile
ben arıel kullanıyom
sıvı ve toz olanı leke cok ıse sıvı cok etkılı ama artık ısraıl olayındansonra omo almayı düşünüyom
yumuşatı yumoş ama bingoya geccem sanırım

omo kullanıyorum ben canım yumuşatıcı olarak ta bingosoft un beyazını kullanıyorum misss gibi kokuo çamaşırlarım:))tavsiye ederim canım

isolde'cim önce hoşgeldin diyeyim...
ben renkliler için rinso ve beyazlar için omo kullanıyorum...
yumuşatıcı da genelde vernel lavanta alırdık annemlerdeyken ama kendime ilk seferinde Hibiskus ve doğal gül özleri içeren Vernel Aroma Therapy Sensual aldım...misss gibi kokuyor

adacım ısın zor. ben hayatta oel emrı vakılere gelemem. alırım cantamı gece 1 de olsa atlar taksıye tek basıma eve gıderım

al benden de o kadar bende yatmam eşimde yatmaz ayrı.ne o öyle evli barklı insanlarız yani ne saçma.

ok cnm saol denıycem
sempatiksalakcinni
[

nasıl başarıyosun böcük formül versene bizedee:sm_confused:

annem derkı koca ıle küs gırılmez yatağı cok gunah
bende ne kadar kızsam küsemem
yada o hemencık sarılır öper
gıdıklar benı

kesinlikle ariel matik,daha iyi beyazlatanına denk gelemedim hepsini denedim çünkü...artık hiç değiştirmiyorum..

yumuşatıcıda konsantre olanlar en ii olanı oluyo cnm yumoşun pembe ve konsantre olanı...

adacım ısın zor. ben hayatta oel emrı vakılere gelemem. alırım cantamı gece 1 de olsa atlar taksıye tek basıma eve gıderım
aslında yapılması gereken o ama bende çıkıp gidemezdim herhalde ne olursa olsun.o gece idare ederdim bende ada gibi ama sonra eşimle konuşup bi daha olması halinde tavrımın nasıll olacağını anlatırdım.olmuo yaa ben fevri davranamıyorum nedense.

ısolde
ben daha 3 yıl düşünmuyom
sızde yenı sayılırsınız
hem kıme ne ayol ıstersem hıc yapmam

kesinlikle ariel matik,daha iyi beyazlatanına denk gelemedim hepsini denedim çünkü...artık hiç değiştirmiyorum..

yumuşatıcıda konsantre olanlar en ii olanı oluyo cnm yumoşun pembe ve konsantre olanı...
beyaz çamaşırlarını kaç derecede yıkıosun canım???

isolde şunuda diim siyahlara çok deterjan atma ,renklilerede çok fazla atma çünkü ağartıyo gibi oluyo ...
beyazlara bol kııvam at :)
ben birde çamaşır sodası kullanırım taş olanlardan kireç yapmaması için(makine servisinde çalışan birinden duydum,calgona gerek yok) ,kirleride söküyo...beyazlara deterjan bölümüne ilaveten biras çamaşır suyu...bunlar çamaşır yıkama detayları sana cuteden :roflol:

ayy bizim beyaz çamaşırımız birikmiyo yaff
1,5 ayda bi anca yıkıyorum )))

tüm hoişgeldinlere hoşbuldukkk

her akşam yemeğimi siz belirleyin
masrafsız
zahmetsiz olsun :roflol::roflol:

adaaaaaaaaaaaa mck

ben yumoş kullanıym ya kocam cok guzel kokuyo dıo ama bana kokmuo
bıngosoft alcam
ama bende koca koca almışım seneye ancak alırım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…