günaydınlarrr
nasılsınız bayanlarrr
balcıımm canm benmm günaydın tatlmm
patikimm dikkat et kendinee
tammmm ttalım balım kısma hemen yawwwwwnan mblue ve brck siz ne saygısız garularsınız bee
fikirlerime saygı duyun nanalsanaalsanasmile
gunydn cnm
günaydın.........
Eşi ve işi olan bir bayan olarak okuyorum bu topiği çünkü sizlerle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum.Lakin çok fazla yazamıyorum çünkü bilgi işlem tarafından izleniyoruz sürekli.Okuyorum ama sizleri.Fakat birkaç arkadaş bazen sadece okuyorsun sen hayranımız oldun bizim tarzında yazılar yazıyor bunları görüyorum.Hatta zamanında şüphelendinizde benden.Bir paranoya oldum bazılarınızda.Yazıyorum bazende aranıza katılmak istiyorum ama yazdıklarım pek kaale alınmıyor.Herkesin selamına cevap verilirken ben es geçiliyorum bazı arkadaşlar tarafından.Kırılıyorum ne yalan söyliyeyim.
Arada gelir okurum ama yazarmıyım bilemiyorum.Sebebimi baştan paylaşmak istedim.
İşlerimin başına geçme vakti.Sağlıcakla kalın
boswer üzme tatlı canını
sana has bi durum değil cnm
yoğunluktan bazen slm alınmıyo verilmiyooo
Eşi ve işi olan bir bayan olarak okuyorum bu topiği çünkü sizlerle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum.Lakin çok fazla yazamıyorum çünkü bilgi işlem tarafından izleniyoruz sürekli.Okuyorum ama sizleri.Fakat birkaç arkadaş bazen sadece okuyorsun sen hayranımız oldun bizim tarzında yazılar yazıyor bunları görüyorum.Hatta zamanında şüphelendinizde benden.Bir paranoya oldum bazılarınızda.Yazıyorum bazende aranıza katılmak istiyorum ama yazdıklarım pek kaale alınmıyor.Herkesin selamına cevap verilirken ben es geçiliyorum bazı arkadaşlar tarafından.Kırılıyorum ne yalan söyliyeyim.
Arada gelir okurum ama yazarmıyım bilemiyorum.Sebebimi baştan paylaşmak istedim.
İşlerimin başına geçme vakti.Sağlıcakla kalın
:kedi:saol bebemhamarat hatun seniiiiii =) ay bizde uyuya klamışız 7:30da kalktık ancak geldim işe 8:30 geç kldık=)
hımm sende böcüğümnen bizi anlız bıtkmıycan yanii ahh ahh kociş evde ben işte olcam puf
ŞenizŞenizGününüz aydın olsun arkadaşlar..opuyorumnanaktan
Mutluluktan havalara uçacağımız,
gülmekten yerlere yatacağımız,:roflol:
güzel haberleri booool olan harika birgün diliyorum hepimize... :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın
kızlar günaydın nan sabah eşime kahvaltı hazırladım
anlaştık artık evde yapçak kahvaltısını
süt içti bu sabah
kapdan çıkarkende yarın çay yap diyo :))
başladı saydırmaya ama olsunn
balım şu ısıtma aleti içinmiydi cnm ıo dediinn neyse sıkma canını ya başka yerden alırsın netten alınan şeylere ben pek guvenemıyorum yaw
caspersy nasılsınn kıss napıon gelemıosun pek görmeıorum senii
dünya kadr ürün aldım netten bölesini ilk defa gördüm
şimdi yine aradım
dedimki siz dedim milletim parasını işletip para kazanıyosunuz
o paralar sizden mutlaka çıkar bigün dedim
kar sanmayın onları yanınıza dedim
şikayetvar.com da herkez şikayetçi ya
parayı çekiyolar sonra ürün yok ortada....
hık mık ediyo
yok böle şeyler insanlar uyduruyo diyo
dedim sizin imajınız bozuk önce onu düzeltin sonra ticaret yapın dedim
neyse içimi döktüm bu bana yeter :))
iyiyimm tatlmm ayy iş çok gelemiyorum ki yaff..
dişimden ameliyat oldum canm tombiş yanakla geziom iki gündür :))))
sen napıosnn
bal63+, caspersy+, guz_1, MBLUE+, Songul, uğur böcüğü+
tekrar hoşgeldiniz kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?