cnm sende dikkat et kendineya benımde sankigözlerim yuvlarından frılıcak gibi burnum yukarı doğruu doldu dolu beynım sancılı kaşlarım bile ağrıoo ve halsizlkte cabasıay hasta olmk istemıorum sonra kafam kalkmıoo
saol tatlım..prijuvam çok geçmiş olsn durmıosan koy kafnı masana de hiç iyi hisetmıorum ben diee ayy ne gadar bı ptronun var sneın cnm ya
İşte özelde çalışınca maalesef hasta olmayacaksın,olduysan da
o şekilde işe geleceksin.adamlarda vicdan yok çünkü...
priju patron körmü ya görmüyomu senii
dana heriff
prıjuvam sneı eve gönderip dinlendirse sende 3 gunde iyi olcamana 2 gunde ileşip gelsen nolur ölür sanki öküz heriff . kendısı bekleısn dukkanıda yada başka dukkanda fazla elemn varsa sneın yerkengöndersin piss herf yaa
ayy allhyardımcın olsun prıjuvcm
kız acep ustunde leke felanmı vardı ondanmı ole dedı
katılıom yaa bikaçgundur gelemyenlerde var içlerinde =(hyırdır inş..tanem yok
pembekelebek yok
nurdan yok
gülsünüm yok
isolde yok
buble yok
casper geldi gitti
ada yok
patik yok
pasaklı yok
nan yoklama yaptım sınıf bomboş :))))
hayırıdr sel gakluyup gukluyon kuzumPofff ufff, amannn, ayyy gakkkk guuuukkk
inş. öledir ama bazıları bikaçgundur gelmıoİşleri vardır ayol,gelir giderler
önemli birşey olduğunu sanmam...
Baktım hemen Mbluecmm o dediğin firmaya ama yeri çok uzakta Pendik ve Üsküdar diyor
Ben Beylikdüzü'nde oturuyorum yani senin dediğin firma İstanbul'un bir ucunda ben diğer ucundayım :sinifsinif:
Ayyy bu arada dün bebiş görmeye gittik miniciktiiii :asigim:
Leylamda Beril'iyle gelmişti çok güzel bir akşam geçirdik
Edayı ziyaret ettik sonra onları hastanede bırakıp Leylalarla birlikte Kasımpaşa'daki sosyal tesislere gittik bişiler yedik sonra da ayrıldık hihoyyyt
Saat 23:00tü evdeydik, ben eve girer girmez hemen uyudum ki sabah erken kalkayım diye
Normal saatimden erken kalktım ama kahvaltı edecek kadar vakit yoktu yarın daha erken kalkmalıyım
Baktım hemen Mbluecmm o dediğin firmaya ama yeri çok uzakta Pendik ve Üsküdar diyor
Ben Beylikdüzü'nde oturuyorum yani senin dediğin firma İstanbul'un bir ucunda ben diğer ucundayım :sinifsinif:
Ayyy bu arada dün bebiş görmeye gittik miniciktiiii :asigim:
Leylamda Beril'iyle gelmişti çok güzel bir akşam geçirdik
Edayı ziyaret ettik sonra onları hastanede bırakıp Leylalarla birlikte Kasımpaşa'daki sosyal tesislere gittik bişiler yedik sonra da ayrıldık hihoyyyt
Saat 23:00tü evdeydik, ben eve girer girmez hemen uyudum ki sabah erken kalkayım diye
Normal saatimden erken kalktım ama kahvaltı edecek kadar vakit yoktu yarın daha erken kalkmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?