:))))) çok güldm kızz camdan :)))))
yok kıskandığımdan değil gülsünüm
casperın kocasıyla şimdi arası bozulmasın :PPP
şimdi yağmurda yürümek vardı,vitrinlere bakmak,sahilde simit almak
martılara atmakkkkk :)
iyiyiz kaju cuk sen nasılsınnn
kajuyu çok severimde olumunekankayizsmile
prijuva gülsün geçmiş olsun neyiniz var kızlar?? bizde çalışmıyokk cuma yarında öğleden sonra daha demedik patrona ama daha öncede çalışmadık:))
nedenki???Ne kadar şanslısınız..
sağol canım...merhaba kızlar tekrardan :)
gulsun puruv geçmiş olsun kızlarrr
pasaklı kocana maşalalh diyelim devamı gelir inşallah :)
hamilemiyimmm neden bizi sanslı buuldun bakım :)
hoşgeldin canım...prijuva gülsün geçmiş olsun neyiniz var kızlar?? bizde çalışmıyokk cuma yarında öğleden sonra daha demedik patrona ama daha öncede çalışmadık:))
hoşgeldin canım...neler konuşuyosunuz işlerim var gelemiyorum..
iyilik fıstık bende şu kajuyu sevmim yağlı yağlı vıccık vıccık geliii
sağ bacağımda çok yürüyünce hafif iğne gibi batma oluyo bide böle havalarda tırstım nan ölürmüyüm acep sabah doktora gitcektik kocamı uyandırmaya kıyamadım sabah erkenden gitcem eyvahedigeldismile
SEN GEL KONŞAK SELCIM=)Mblue eee konuşmuyorsunuz sıkıldım
abladım aynen banda öle geliyo yabugün neden Cuma gibi geliyor bana anlamadım ya,
yarının tam gün izin olması içinde bir konuşma olmadı ya
du bakalım.3 saat için gelecek miyiz??
hımm hadi bakalım cnm hayırlsıı dielim dişin içinişte geldim burdayımmmmaklinialirimsmile
canım dişçiye gitmiştim... off off.... hiçbirşey yapılamıyor ve ,nv hastanesine gönderdi beni.... ayy sinir oldum.. çekip kurtulmayı düşünüyorum.. kökten çözüm:))
ay sıkma canını tatlım bizlerde açığız çalışıcaz yanee =)=) yaldız dğeilsin üzülme ttlımbiz kesin 30 ekim cumartesi açarızz :sinifsinif:
pasaklımm
ben akşamdan kahvaltı masasını hazırladım bardaklara kadr :))
kahvaltılığımıda doldurdum
sabah hopp hemen çıkardım..
sende öle et cnmm
yarın sabah paşazadem çay istedi :))
hım demle tabi kıs kış geldi adamın boğazıdnan sıcak sıcak çay geçsin dimi ama =)=)pendik uzak bana yaa(
yarın bankalar öğlene kadr çalışıyyy cuma heç yokkk
hım evet 2. doktorla görüşmktete yarar avr cnm ama iltaplı ve yarısı yoksa çrkte varsa çkrer mhtemleniltapı kırttuktn sonraaa canım aydos yakın bize:))))
bana gelsene... alıyım seni c.tesi akşamı....:))))
canım zaten yarısı kırık ve çürük... ve çok fazla iltihap varmış.... kurtaramayız diyorlar... çekersem yanıda boş zaten ve o taraf tamamen iptal olucak... kullanımıycam.... ne yapcağımı bilmiyorum vallaa(
birde özele gidicem....
eğer aynı şeyleri söylerse çekip kurtulucam..... napim....
olmaz mı cnm hemde bir kısmımız yalnız değilsin sıkma canını=)gezmeye gelmediğim için görüşme ihtimalimiz düşük zati canmm üzülmee ama sizinle tanışmayı çok istiyom ben yaf...
offf kızlarr cuma çalışan var mı aranızdaa
galiba biz çalışıyoruzz
buluşmayın sakın casper ve gülsün
nan kıskanıyom birileri buluşunca :))
ayy canm ya çok saol ama zor kuzumm kk yı bilen de yok kimle buluşcam die çıkcam :)))
yaf ben aşkmsz bi gece bile ayrı kalmadım kii
aynen balcm yaa
13 ay oldu hiç bi gün ayrı kalmadık bizz
zaten aşkm gitmeyi istiyorum dedim ya ben 3 gün sensiz napcam dedi direk..
ayy kararsızımm
beylık düzzü tamm cnm inş. iyi bi iş bulursunn :) inanıyorum oda olucak sen sadece sabırlı ol şükret cnm güzellklerin nerden nezaman geleceği hiç belli olmazzzBal kızmadım canımın içisi yirim seni ben Şeniz
Mblue anladım canım servisi de var ama gidiş geliş günümün en az 3 - 4 saati yolda geçer yapamam ben o şekilde evde zaten doğru düzgün iş yetiştiremiyorum sabah uyanmam da sorun çok zorlanırım canım
çok teşekkür ederim bu benim için güzel bir fırsat olabilirdi ama bir düşünsene Beylikdüzü neresi Üsküdar neresi :sinifsinif:
Songül ablam nasıl güzeldi ikisi de bi görseeen :asigim: ikiside gayet sağlıklı gayet iyilerdi çok mutlulardıAyrılmak istemedik hiç yanlarından
bu arada herhangi bir gelişme yok maalesef sabahları eşim beni bıraktığında bi yerden uğrayıp kahvaltı için ya süt ya başka bişiler alıyorduk
bugün servisle gidince alamadım tabii servise yetişicem diye koştururken vaktim olmadı
İşimin bulunduğu yerde öyle bir yer ki yemek siparişi imkanı çok kısıtlı bi iki pizzacı fast foodçu servis yapıyor sadece Burger King gibi yerler falanda değil üstelik
Neyse ben ne yicem şimdi falan dedim saat 10 gibi iş yerime uğradı sandviç getirdi sağolsun bana
küsmeisn ablacım çıkmışken bizlerede bi ikibişiye bak)=) mağaza isimleri beklıorus senden mucukssBiraz dışarı çıkıp yürüyeceğim,
ee vitrinler küsmesin bana dimi...
hepinize afiyetler olsun ...
hamilemiyim sen kimsin????Ne kadar şanslısınız..
varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrCuma günü çalışan varrr mııı
casper bn daha mudure sorma fırsatı bulamadım şimdi konugu var cıksın bı sorayım ınsallah husranla sonuçlanmaz
iyidir fısıtk sen nbrrsinnabersinizz fıstıklar
aynen tatlım=)inş tatlmm
bende sormadm da burda çalışan abi biz resmi tatilde de çalışıoz dedi :S
uyus patron nolceekk :))))
bakalım belkm çalışmayızz
kocacm çalışmıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?