Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

patik o camlara konan kuşları bi yakalasam ben onların totolarını kesicem

bnmkiler pislemiyo kız çok güzeller..arada bi ekmek koyuyom ama nalet alt kattaki söylendi,

havada yağmurlu yani nasıl doyucak onlar,bunu hiç düşünen yok..cins komşu :oklava:
bnmkiler seçmece zati ...

mblue avrupa cnm eşimde ben gibi 81 li :))

brck nan esrarengiz takılıyom yakın olsam ne etçen??

biricik cd koyuyorlarmış kuş gelmesin isteyenler,ışık vurunca gözlerini alıyo heralde..bi dene istersen ..

Son düzenleme:
benim arka açık caddeye bakıo ondan sanırım.
yok nan bal sadece yakınmıyız die merak ettim nan ondan.adres sormadım kim didim sadece

sölemez adresini kaçırırız falan bunu biz hhi.gerçe adres bende vermemde
bi kime yakınmısın dedim okadar nan :)
bal die sokaklarda seni arıcam sankim :=)
=)=) ben anadlumu avrupa mı die sordum tatlım)=))=)

evet ya bıktım onnardan:gitme:

patiğin dedi gibi cd dene cnm

bnmkiler pislemiyo kız çok güzeller..arada bi ekmek koyuyom ama nalet alt kattaki söylendi,

havada yağmurlu yani nasıl doyucak onlar,bunu hiç düşünen yok..cins komşu :oklava:
bnmkiler seçmece zati ...

hım bende çok svrım kuşları belsmeyı ptıkçim ozaman dışarda çöpun knrına koycan cnm bi şkilde hyvlara destk lazım
mblue avrupa cnm eşimde ben gibi 81 li :))
hmm avrupa olmyaydı keşkem =( belkim kocişlerle bigun buluşurdukkk.belkim heryla kocişide gelirdii=?)=) biz ikimzide anadoludayıkk

gök yere inecek sanırım birazdan eyvahedigeldismile
burda yamur bılem yok patiğim

vveeee sordumm 29 ekımde calısıyormuyuz dıeee patronda pişkin pişkin evt dedi bnde yasal oalrk herkese ttail dedim bana sen merk etme cezasını oduyoruz dedi gıcık adam :umursamaz: mblue calısıyodr bnm garıban kocişim yaa bayramda sadecene gun tailler zatıı :S

nursenaa hiç konuşmuosun cnmm sen kendınden bahsetmiştin dimi bize ahtrlyamadımda =)=) çlşıomuydun yaş kaçtı

ivit anadolu yakasında olan bacılarla kocişlerle bi organızasyon yapsak guzel olur :D bnm kociş burayı bılıo o yuzden bulusma olayına bişi demez :D

hera tebrik koydum sana
patron evet dedikten sonra bide cevap demişsin eferimm sana
ama çalışmalar başarısız kalmış olsunn

ay heracım benım ya nıe öle dionki patorununa sende adam cvp verir zaten o lafa =)=)
hımm kocişine yazık kıs :( bende çok isterdım keşkem hemipiz cma gunu tatıl olasakkk

ayy kızlarr patron mılletıı çoğu kılçık olduğu için heranın yaptığı yanlış olmuşş :(:( adamda cvp vermiş boşuna sinirleri bozuldu :(
heramm benım kocişte bilio burayıı ne süper olurdu he kocişlerle harika olurdu hee

böcüğüm ben senii hiç unuturmuyumm bakıom altta göruom sneı dıom keısn böcüğümün işleri yoğun bakamıo buraya aman böcüğüm sen işlerine dikkt et cnm işten ayrılan kimdi

hera bende anadolu cocuyummm lenn
nerde buluşcezzz
benım herıf gelmez ama ben tek gelsem yada kendıme bı dam bulsam bgunluksempatiksalakcinni

Back
X