Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nazar değcenız haa yaa arada 400 alıom bee hep alamıomkı arada verır kerata:roflol:nazar değmesınde
bazen hata yapıyomm yaa dıo bı sıkıntın var de hemen halledek
dıycektım12 bın tl borc var bı el atsann

pasaklım eşin ne getdı sana ayy cok sevındım gıı
yarın artık bı kahvaltı sofrası hazrlarsınn

mbluee olsun nan aklımda kalanlar diye not geçtim en altaa olcek okdrrr :PP

brck neden korkuyon nan?

nazar değcenız haa yaa arada 400 alıom bee hep alamıomkı arada verır kerata:roflol:nazar değmesınde
bazen hata yapıyomm yaa dıo bı sıkıntın var de hemen halledek
dıycektım12 bın tl borc var bı el atsann

böcüğüm allah nazarlardan saklaısnn kuzumm hftalık 400 alıon mis gibim arada 350 alsan nolcek kıs=)=) allah bozmasın hep böle güzl güzl versin eline hftlını kuzumm rabbim bizede böle güzl bi patron ve iş maaş nasşpe tisn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:kedi::nazar::nazar::nazar:

arada işte yanı maaşımı bölunce haftalığa arada oluoo
hep olsa dıe uğraşıyom bende
maaşımı dımem nazar olar

aleykumslm hg tanıştıkmı daha öönce second sıkma tatil olmuo die canını burdakılerın çoğu çalışıo=)[/QUOTE]

tanışmadık sanırım..

bu topiği arada okuyorumda hiç yorum yazmamıştım.. hem eşi hem işi olanlar kategorisine henüz tam girmiyorum.. nişanlıyım henüz..

:ecrin_bebek:

evet gülsüncüm yaaa seninle hiç buluşamadık bi gün ayarlayalımda görüşelim Şeniz cute ve ada kızı da davet ederiz istanbuldaki kızlara da söyleriz
hem işi hem eşi olanlar buluşması yaparız :lepi:

yaa evt canım yaa....dediğin gibi cute ve ada ya da haber veririz... zaten cutecimle konuşmuştuk.. ortak bir yerde buluşalım diye... havalarda çok soğumadan:))

böcüğüm allah nazarlardan saklaısnn kuzumm hftalık 400 alıon mis gibim arada 350 alsan nolcek kıs=)=) allah bozmasın hep böle güzl güzl versin eline hftlını kuzumm rabbim bizede böle güzl bi patron ve iş maaş nasşpe tisn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:kedi::nazar::nazar::nazar:

:Saruboceq:amın cnm
cok uğrasmak cok calısmak gerekıo bu işte yukselmem ıcın
zamanla hersey oturcak
5 dene buromuz var 3 kısıyız
dün son model ıkı laptop aldı ama harıka yaa hp marka dıjıtal ses ayarı ekran ayarı faln harıka bıde kendınden modellı
diğerlerınıde kullanmadığımı ıkı odaya yolladı zamanla eleman artcak
benım suan yaptığım işlerımı elemanım olcekmış o yapcakmışaklinialirimsmileama zamanla tabı

Geldim hatunlarrr,
hava çok tuhaf ya,şimdide kapattı,yağacak sanırım,
şöyle gezdim ,melenkimin kitap siparişi vardı,onu aldım,
birazda öylece yürüdüm işte tatil bitti,
şimdi akşam olmasını bekliyorum ama ne yemek yapıcam bilemiyorum...

second h geldın

acıktım ama guzel bısı yok yemekte yaa ne etsem
tavık şiş ıstıyo cnm

songul abla bende cok ıstıyom şu öğle tatıllerınde gezem dıe
ama nerde burası sanayı bölgesı gezılcek yer yok
bahcemız var ama havalar soğudu ordada durulmaz
tek bayanda benımm pofff

Back
X