Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

SECOND GÜZEL CANM SİMENS İŞALALH PROBLEM YŞAMAZSINN :) VER MBLECIM BI TORUN SENDEE :d:d DAHA BIZDEN COCOUK MEVZUSU ACAN OLMADI ANNEM DIO ARDA ARAYI COK UZATMAYIN SORA OLMAZ DIO BNI KANDIRIO :d:d AYY EVE GIDINCE BIRSURU UTUM VAR YANDIM BN PUFFF YIMAK DA YOK :s:s

organikim ya akşamda oldu,
brokoi alacaktım,hoşuma giden yeşil yeşil bulamadım.
bu akşama da,çorba,makarna,köfte ve salata
düşünüyorum.
bu arada köfteleri eşim yapar,hepsini tepsiye dierim,
donduktan sonra poşetlere,kolay oluyor öyle...

aman hera kendı ütülerindir keisn kocişin kot giyo ohh mis gibiim sankim ben gibim kumaş pntolon gömlk ütülüon hergun herhfta herayaklinialirimsmile

heraa süper bi fikrim geldiakşma biz sana gelk gelirken ütülerimide getirim onalrıda yapıver bari elin değmişkennn:lepi:

MBLUE ve songül abla menüleriniz güzel benimde alışveriş yapıp köfte yapıp buzluğa atmam lazım ii oluyo el altında yufka alıp börekde atarım yarın kısmet olurda öğleden sonra çıkarsam bi anneme uğrarım ordan eve alışverişde artık cumartesi akşama kalır cuma sabah izmite gitcem cumartesi akşam üstü gelirim:) kocamıda bırakmak istemiyomda bebişi çok özledim

MBLUE vallahi hamur işi yapmıyorum ben,
malum Ezgi hanımım çok sever,kilo almasın diye,
tatlı yapamıyorum eşimin şekeri var yemesin diye,
bende yemiyorum.
aaaaaaaaaa yazık bana ya,şu tatilde yapayım ve yiyeyim bari...

Son düzenleme:
valla bende tam bilmiyorum ama esentepe diye kalmış aklımda.. yanılıyorda olabilirim
doğrudur canım.. ordan baya zor eşinin ortaköye gitmesi...

gülsün esentepe bize yakınmış dimi sabah eşimle çıktıkda esenkent ve esentepe minbüsü geçtide ozaman sorduydum:))esentepe neresi diye
evt canım baya yakın. esenkent carreforun karşısı oluyor... e-5 üzeri.. esenkentw rahmanların üst tarafı oluyoo.....

hmm anladım canım.... ama c.tesiye kadar toplar kendini yaaa....:))

ben gelmek için elimdne gelien yapıcam:))
buluşma yeri olaraktan cevahir olurmu???

prıjuvacım onun harcını streç filme dökup mozaık pasta gibide kesolar ama cezrye bildiğim kadrıyla onun adı oluo tatlşım=) blkım ben yanlş biliomdur=)

yok nan cezerye yuvarlak olıyyy ne kesmesiiii....

secon ne farketçekki ozmn ha kira ödemişsin ha yardım etmişsinizzz

anlaşıldı bu bahsettiğiniz ev tipi cezerye hanımlar, cezerye hani lokum gibi şekercilerde satılıyor ya, ben bir tek onlardan yiyorum. fındıklı, fıstıklı üzeri hindistan cevizli cokacimcoook

ama mblue'nun verdiği tarif gibiyse çok kolay denemeye değer, hem temiz temiz, bir de her an ulaşılabilir tabii sonra şekerim dengesizleşir yine, az şekerli deneyeyim ben bundan en iyisi:gitme:

ayrıca nişanlı arkadaşım, bal haklı, sonradan o yardımı göz ardı edip evimizde oturttuk lafları olmasın da, tabii siz tanıyorsunuz onları, inşallah öyle tipler değildir. ağzınızın tadını bozabilecek risklerden uzak durun derim. bir de uzakmış, değecek mi iyi düşünün, her şey gönlünüzce olsun...

ben mama edersem onlara zehırlenırler yapmayım
gelırsem ınş boş gelırım kabul edın mı pasaklı

:roflol: sabah sabah yazmışsın o kadar iş etmişsin, ofiste tam yol ileri, senin gibi becerikli hatunun yemekleri de iyidir yav, yani sanırım, belki, galiba, her halde sempatiksalakcinni

OYYY MBLUE GEL KIZ BERBER YAPRIK KUUCK ODA VARYA ORASI UTU ODASI OLSU USTU MASA ÖRTÜSÜ HAVLU EŞİMN BENM GOMLER DOLU EŞİMİN İŞ ÜSTÜ VAR ONLARIDA UTULUYOM KENDI GİYSİLEİRM VAAA YABNI COKK UTUM BUGUN ANNEM HASTANEDEN CIKDDI ANNEME GECEBİLİRİM BUYUK İHTİMAL AKŞAM KOCİŞ GEC GELMEZSEE BUGUNDE KALABİLİR UTULERIM BAKALIM :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…