brck iyi akşmlar gulsun hg ve ben kaçar cnm iyi akşmlar geldin tabe eve demii=)=))
herkeşlere iyi akşmlarrr
yorgun gt hade
anca gıdersınnn
1 kılo balık temızlemek zorrdur
len blue sen ne karısıonn yorgunla aramıza ne gırıyonn hee
ben tavada ıstıyomm belkı:roflol:
nan fırına balığı nasıl unlu verceniz bende onu anlamadım???
bugun ruyamda cok cok eskı bı komsu kızını gördum ne alaka anlamadım
evlenıodu
15 yıldır görmem belkı kendısnı
annesı kanserden ölmuştu
ablasını annesı bılıyodu sonra öğrendı gerceğı
karısık aıle durumları
bı oğlu vardı kadının öle beter bı evlattıkı kanserden öldu
isoldecim allah kardşinin yolunu açık etsin cnm inş. çok mutlu olur
böcüğüm pardon yorugna yeme gitçenı bılmodum datlum=)
ay ben ıspank yemepğiniçok svrım hftayada ıspnk alcam yapçam =)=) bı gun yıkar bıgunde pişrim cnm ne olcek sankşm =)=)
ay çok kirlendımya dun banyo edemedım ya kendımı bugun kötü hisetim eve gidim bıcbııcı yapçam =)=)
kocişe dedimm akşm film izleyk evımızde dıe oda mısır çay olursa uyar deı bende sen yaprsan seve seve yerım deıdm =)=) oda dıo yağ nekdr koycam mısıra bended dedım brişlkte yapk öğren =)=)
ıspanaklı çorba
patlican patates havuc kızartıp sarımsaklı yogurt döktüm üstüne :)
bide salata:)
alakasız yemekler oldu amaaaa aklıma bşy gelmedi yapcak:)
ya aynı gun yaparsam işim uzar ben yıkamak konusunda hastalıklıyımdır suya bascam sirkeli faln beklicek aynı gun yıyemeyız=)=) akşm yıkarım gelincede pişirir yerizz diom =)15 dakkada ayıkladım valla (sadece kılçıkları alıyorum, diğer yerleri balıkçı ediyo sağ olsun, ama gelecek sefer fazladan para verip hepsini ayıklatıcaz, sırtım koptu yıkarken sonra)
balcım, onu ben de anlayamadımdı mblue'ya güvenip dizdim birazdan fırına giriyor, sonuçları yazarım kaydirigubbakcemile3
hayır olsun böcük, ya insan rüyasını akşam mı söyler, gündüz niyetine diyelim. al işte çocuk işinin risklerinden, besle büyüt... allah isteyenlere hayırlı evlat versin.
:roflol:
akannehir hee 2 günde anca tabii akannehir
:lepi: tuttum bu cevabı, enişteye eferim, öğrensin de yapsın sana tabiiyerimseniben
kıs ne aranızı aççam beeeee=)=)15 dk ayıkladınn dımekk ınanım mı
aferın senden garu olur
blue dövcem he aramısı acıo
kıskanıo bızı:roflol:
kımdı patron garusu olan brck ten başka
bende patron garusu olcemm yok yokkk mepus garusu olcemmm
blue bence sen yapma ıspanak neyımm
baksana 1 gün yıkar 1 gün pişiririm dıon adamı batırın
böcükkk ne işin var bu saatlerde senin burda, yemek faslı vardı ondan yeni gördüm yaa, gitmişin ama. ya bizim balıkçı kafayla beraber içlerini temizliyo zaten de sadece kılçıkları aldım ama sırtım koptu sonra da tek tek yıkarken tabii yıkama 10 dakka sürdü yaa, saat tam musluğun tepesinde olduğu için ince hesap yaptım :sinifsinif:
ya bi gün yıkıycak, bi gün pişircek, 3. gün de yerler artık ıspanağı bluelar :roflol:
ben de patron olmadan evlenmiim en iyisi, o zaman hazır yıkanmış ıspanak alırım markettensırnaşık şey gerçi güvenemem onları da yıkarım bengamyoncuiremsu
böcükkk bak bu sana, hııh, varmış işte ıspanaklı çorba, boşuna yanlış anlamamışım ben :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?