Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

anam kocişinde patronun gıbı yapmasın kıs halım yok de =)=) ben kocama diom dizi çekçek halım yok aşkım yat uyu diee =)=) cnm koccişim hiç kırmaz=)

bende kapatıyom artık yitirrr yaaaaaaa
az yatarım masamda birazda gazete okurum tammdırrr
evdede domates çorbası içerükkk PP

hade kalanlar iii akşamlar datlularrr

brck iyi akşmlar gulsun hg ve ben kaçar cnm iyi akşmlar geldin tabe eve demii=)=))

herkeşlere iyi akşmlarrr

mblue patronumdan bahsettik geldii yaaalsanaalsanasmile
cnm kociş ısrar etmedi ama canım istedi dedii
bende belli olmaz dedimm
yapıyım diomm bakalımm
belkim yapmam aklinialirimsmile

yorgun gt hade
anca gıdersınnn
1 kılo balık temızlemek zorrdur

len blue sen ne karısıonn yorgunla aramıza ne gırıyonn hee
ben tavada ıstıyomm belkı:roflol:

15 dakkada ayıkladım valla (sadece kılçıkları alıyorum, diğer yerleri balıkçı ediyo sağ olsun, ama gelecek sefer fazladan para verip hepsini ayıklatıcaz, sırtım koptu yıkarken sonra)

nan fırına balığı nasıl unlu verceniz bende onu anlamadım???

balcım, onu ben de anlayamadımdı mblue'ya güvenip dizdim birazdan fırına giriyor, sonuçları yazarım kaydirigubbakcemile3

hayır olsun böcük, ya insan rüyasını akşam mı söyler, gündüz niyetine diyelim. al işte çocuk işinin risklerinden, besle büyüt... allah isteyenlere hayırlı evlat versin.

isoldecim allah kardşinin yolunu açık etsin cnm inş. çok mutlu olur

böcüğüm pardon yorugna yeme gitçenı bılmodum datlum=)

:roflol:

ay ben ıspank yemepğiniçok svrım hftayada ıspnk alcam yapçam =)=) bı gun yıkar bıgunde pişrim cnm ne olcek sankşm =)=)

akannehir hee 2 günde anca tabii akannehir

:lepi: tuttum bu cevabı, enişteye eferim, öğrensin de yapsın sana tabiiyerimseniben

15 dk ayıkladınn dımekk ınanım mı
aferın senden garu olur

blue dövcem he aramısı acıo
kıskanıo bızı:roflol:

kımdı patron garusu olan brck ten başka
bende patron garusu olcemm yok yokkk mepus garusu olcemmm

blue bence sen yapma ıspanak neyımm
baksana 1 gün yıkar 1 gün pişiririm dıon adamı batırın

böcükkk ne işin var bu saatlerde senin burda, yemek faslı vardı ondan yeni gördüm yaa, gitmişin ama. ya bizim balıkçı kafayla beraber içlerini temizliyo zaten de sadece kılçıkları aldım ama sırtım koptu sonra da tek tek yıkarken tabii yıkama 10 dakka sürdü yaa, saat tam musluğun tepesinde olduğu için ince hesap yaptım :sinifsinif:

ya bi gün yıkıycak, bi gün pişircek, 3. gün de yerler artık ıspanağı bluelar :roflol:

ben de patron olmadan evlenmiim en iyisi, o zaman hazır yıkanmış ıspanak alırım markettensırnaşık şey gerçi güvenemem onları da yıkarım bengamyoncuiremsu

dükkanı bn acıyorum bugun galiba herkeseeee musmutlu huzurlu bi gün diliyorum tebıkı calışanlara calısmayanlara yok kıskandm ayyy bnnnmm hala cok uykum waaaa yaaa

ya aynı gun yaparsam işim uzar ben yıkamak konusunda hastalıklıyımdır suya bascam sirkeli faln beklicek aynı gun yıyemeyız=)=) akşm yıkarım gelincede pişirir yerizz diom =)
sağolsun kocişim dun evi toplardı yattık fılm izldkk ymmkten sona ağırlık çöktü =)

bu arada senın balıklar nasıl oldu beğndiniz mi fırında
15 dk ayıkladınn dımekk ınanım mı
aferın senden garu olur

blue dövcem he aramısı acıo
kıskanıo bızı:roflol:
kıs ne aranızı aççam beeeee=)=)
kımdı patron garusu olan brck ten başka
bende patron garusu olcemm yok yokkk mepus garusu olcemmm

blue bence sen yapma ıspanak neyımm
baksana 1 gün yıkar 1 gün pişiririm dıon adamı batırın

yok kıs batırmam =)=) misla bu akşmda karnıbaharı haşlıycam yarında yemeğini ypçam fırında beşamel soslu=) ön hazırlık denıoo buna kuzumm=)=):hulya:

datlum kıolylık oluo ölee bende guvnemıom hazır yıknmışlra kendım yıkıcam illakii sirkeli suya bascam birazcık köklerini temizlip aynı gun yapıp yıyembılmem için çlşmıo olmam lazımm=)=) kurutr kaldırırım işten gleincede doğrr ymk yaparım nolcekk=)=) zamndan tasarruf için öle yanı

böcükkk bak bu sana, hııh, varmış işte ıspanaklı çorba, boşuna yanlış anlamamışım ben :roflol:

hemde kremalısı billem var ıspanklı çorbanın=)=)

herkeesleree günaydınlarrr

Son düzenleme:
heracım tukkanı tam ben aççaktım baktım sen ordası ben cvpları yazana kadar yazcanı dthmın ettımm =)=) o bakımdan sadece gunydın dididimm=)=) bugun erkencıyım erkn klktık khvltı ettık kocamnan sofrayı topldık kendımızı topladık çıktık 8:10da burdydım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…