canım bende 06 yı beğendim...gülsünüm mor benim rengim ama yatak odama uymaz
wendy 01 varya o uyumlu ama....
mbluee harcamıyım demii :)
gülsün koptum yakki ye baksana parmak arası terliklere :)))
çorapla giymişler ne kıymeti kalcakkiii :))
ne etti kocan cnm??
sabah sendromudur belki boşver cnm
balım yaa harcama boşver sıcacık cebınde kalsın 67 tlwalla ben pek etkilennmem cnm böle fikirlerden
içimde hala duruyo örtü 67 tl de gözlerimde duruyo :))
başlayacam onada sendromunada haaa..
bi sabahta işe gülerek gelim yaaaa..
hep stres hep gergin..
yok işyerindeki gerizekalıları hiiiçç anlatmım oralardan hissedersiniz gerginliği
nan sarhoş alıp götürecekti beni diom
gecenin 2 sinde hıçkıra hıçkıra ağladım hem o adamdan neden bu kadar korktum bilmiyorum.
hem annecim geldi aklıma çok ağladım yatakta aşkım teselli etti:gitme: yapma böyle hayatım dedi.ben bile çok özledim annemi yarın ararız yine dedi.dedim çok yanlızım annemsiz:gitme:
aradım o saatte.annem dedim seni çok özledim ben dedim.onuda huzursuz ettim.ağladım telefonda oda ağladı keşke aramasaydın eşim kızdı annemide üzüyorum diye...
biricik sabah sabah ağlattın beni yaa üzülmüştür anneciğinde gece gece mafoldumben
balım evet galiba doğru yoldayım
sabah kalktım saate baktım tühh yaaa yine geç kaldım dedim
eşimde dedi yok daha 20 dk var hazırlanırsın dedi
ona değil yaa erkenden kalkıp kahvaltı edecektik ama geç kaldım yine dedim
olsun bişi olmaz ben anneme gidicem zaten dedi :mymeka:
işi müsait olduğu için arada hafta içi uğrar annesine otururlar beraber kahvaltı ederler
götürmemiş tatlım burdasnnnan sarhoş alıp götürecekti beni diom
ballım senın başka ytk örtun yokmu cnm varasa alma ihtiyaçsa al fırsatı karçıma kzum=)mbluee sıcak cebimde dursun ama 67 tl de yatak örtüsü için gerçekten iyi bi fiyat...
brck nan napsın seni sarhoş alıp başına belaaP
hımm ayy hadi pasaklım inş. çok dahah iyi olur .doğru yoldasın gibime gelio=)Günaydııııııııın zemuszemus
ay bu sabah yine çok erken kalkamadım yaa
Dün akşam spordan geldik eve girer girmez hemen pijamalarımı giydim yattım saat 23:00di
Kociş "ama aşkım gel biraz beraber oturalım artık hiç tv izleyemeyecek miyiz beraber" dedi
"üzgünüm canım hemen yatmam lazım sabah uyanamıyorum sonra" dedim :umursamaz:
ohhhh canıma değsin kendisi böyle olmasını istedi artık onunla vakit geçirmeyeceğim en geç 23:00de yatacağım o saatten önce vaktim olursa da sürekli evdeki işlerle ilgileneceğim
artık ona vakit ayırmadığımı anladığında bakalım tepkisi ne olacak :dilcikar:
patik aile fotosu şahane :roflol:
Iyyy o terlikler ne öyle bee çok kötü :bbo:
ahh brck nieüzüdn annenii çok özlemişsin ondan oluo cnm ama anneyide üzme oralarda dua etsin sana bolbol bide mirayın adını verseene annen isim isim edilen dualar daha makbul olurmuş cnm. inş. hayırlısıyla annenın görevi bittiğinde gelcek tatlım iyi ol mutlu ol annen o mübarek beldelerde olduğu içingecenin 2 sinde hıçkıra hıçkıra ağladım hem o adamdan neden bu kadar korktum bilmiyorum.
hem annecim geldi aklıma çok ağladım yatakta aşkım teselli etti:gitme: yapma böyle hayatım dedi.ben bile çok özledim annemi yarın ararız yine dedi.dedim çok yanlızım annemsiz:gitme:
aradım o saatte.annem dedim seni çok özledim ben dedim.onuda huzursuz ettim.ağladım telefonda oda ağladı keşke aramasaydın eşim kızdı annemide üzüyorum diye...
pasaklım kesin yarın daha erken kalkarsın çok azimlisin cnm maş..biricik sabah sabah ağlattın beni yaa üzülmüştür anneciğinde gece gece mafoldumben
balım evet galiba doğru yoldayım
sabah kalktım saate baktım tühh yaaa yine geç kaldım dedim
eşimde dedi yok daha 20 dk var hazırlanırsın dedi
ona değil yaa erkenden kalkıp kahvaltı edecektik ama geç kaldım yine dedim
olsun bişi olmaz ben anneme gidicem zaten dedi :mymeka:
işi müsait olduğu için arada hafta içi uğrar annesine otururlar beraber kahvaltı ederler
tiramisuyu yaptım eşim 12 de geldi yedi çok beğendi.içinde labne olduğunu bilse ağzına sürmez kaydirigubbakcemile3kahvesini 3 ü bi aradayla yaptım az koydum yani.çok hafifti güzeldi.içine bide muz koydum süper oldi ımmmmm gelin beraber olsun kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?