Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

gülsünüm mor benim rengim ama yatak odama uymaz
wendy 01 varya o uyumlu ama....

mbluee harcamıyım demii :)
canım bende 06 yı beğendim...

canım aslında günlük kullanıma alcaksın, renk uyumu o kadarda önemli değil bence yaa.... sadece perdeleridnle uyumu olmayacak... sonuçta mobilyan koyuu olduğu için canlı bir renk açar diye düşünüyorum... biri gelceği zaman yine diğer örtünü kullanırısn...

gülsün koptum yakki ye baksana parmak arası terliklere :)))
çorapla giymişler ne kıymeti kalcakkiii :))

ayyy kesinlikle çok iğrenç... kırolarr:((

ya gülsün öle datlum ama banyom mor
çocukodamda mor :))
ne bilimm gözden çıkaramıyom heralde 67 tl yi bahane arıyom...

isolde anlat datlum rahatlama kompleksi burası...

walla ben pek etkilennmem cnm böle fikirlerden
içimde hala duruyo örtü 67 tl de gözlerimde duruyo :))
balım yaa harcama boşver sıcacık cebınde kalsın 67 tl

başlayacam onada sendromunada haaa..
bi sabahta işe gülerek gelim yaaaa..
hep stres hep gergin..
yok işyerindeki gerizekalıları hiiiçç anlatmım oralardan hissedersiniz gerginliği

hayırdr cnm ya sıkma kenını bu kadr anlat rhtlarsın belkii :teselli:

mbluee sıcak cebimde dursun ama 67 tl de yatak örtüsü için gerçekten iyi bi fiyat...

brck nan napsın seni sarhoş alıp başına belaa :PP

Günaydııııııııın zemuszemus
ay bu sabah yine çok erken kalkamadım yaa
Dün akşam spordan geldik eve girer girmez hemen pijamalarımı giydim yattım saat 23:00di
Kociş "ama aşkım gel biraz beraber oturalım artık hiç tv izleyemeyecek miyiz beraber" dedi
"üzgünüm canım hemen yatmam lazım sabah uyanamıyorum sonra" dedim :umursamaz:
ohhhh canıma değsin kendisi böyle olmasını istedi artık onunla vakit geçirmeyeceğim en geç 23:00de yatacağım o saatten önce vaktim olursa da sürekli evdeki işlerle ilgileneceğim
artık ona vakit ayırmadığımı anladığında bakalım tepkisi ne olacak :dilcikar:

patik aile fotosu şahane :roflol:
Iyyy o terlikler ne öyle bee çok kötü :bbo:

gecenin 2 sinde hıçkıra hıçkıra ağladım hem o adamdan neden bu kadar korktum bilmiyorum.
hem annecim geldi aklıma çok ağladım yatakta aşkım teselli etti:gitme: yapma böyle hayatım dedi.ben bile çok özledim annemi yarın ararız yine dedi.dedim çok yanlızım annemsiz:gitme:
aradım o saatte.annem dedim seni çok özledim ben dedim.onuda huzursuz ettim.ağladım telefonda oda ağladı keşke aramasaydın eşim kızdı annemide üzüyorum diye...

bal dalga geçme kız çok etkilendim bilmiyorum neden bu kadar korktum.hava yağmurlu sokak ıssızdı ya ondan sanırım

pasaklı doğru yoldasın
nan edilen dualar kocana işlemeye başladı :))
bide sabnan kahvaltı hazırlasan çok süper olacak :))

brck ağlama kızım sen gene kavuşçan annene
ya annesş uzaktakiler ne etsin,ya hiç bidaha göremiycekler ne etsin
o saatte aranmaz anneler ben kıyamam walla üzmeye onu...

sarhoş adam kendini götüewmiyo nan en zararsız adam sarhoş adamdır
korkma datlummmm

biricik sabah sabah ağlattın beni yaa üzülmüştür anneciğinde gece gece mafoldumben

balım evet galiba doğru yoldayım
sabah kalktım saate baktım tühh yaaa yine geç kaldım dedim
eşimde dedi yok daha 20 dk var hazırlanırsın dedi
ona değil yaa erkenden kalkıp kahvaltı edecektik ama geç kaldım yine dedim
olsun bişi olmaz ben anneme gidicem zaten dedi :mymeka:
işi müsait olduğu için arada hafta içi uğrar annesine otururlar beraber kahvaltı ederler

nan sarhoş alıp götürecekti beni diom:(

gecenin 2 sinde hıçkıra hıçkıra ağladım hem o adamdan neden bu kadar korktum bilmiyorum.
hem annecim geldi aklıma çok ağladım yatakta aşkım teselli etti:gitme: yapma böyle hayatım dedi.ben bile çok özledim annemi yarın ararız yine dedi.dedim çok yanlızım annemsiz:gitme:
aradım o saatte.annem dedim seni çok özledim ben dedim.onuda huzursuz ettim.ağladım telefonda oda ağladı keşke aramasaydın eşim kızdı annemide üzüyorum diye...

iyide neden o kadar korktunki canım yaa.... bence sen anneni özledin sarhoş bahane oldu....
annnede orda üzülüyordur ve özlüyordur... ama sen kendini tut birazda annen oranın keyfini çıkarsın canım.... kolay değil oralara gitmek...

biricik sabah sabah ağlattın beni yaa üzülmüştür anneciğinde gece gece mafoldumben

işi müsait olduğu için arada hafta içi uğrar annesine otururlar beraber kahvaltı ederler

pasaklıcım ha gayret..... gayet iyi gidiyorsun.. eminim bir gün tutturacaksın saati:))
en azından eşin erken kalkmaya çabaladığını farkına varmış:))

Son düzenleme:
pasaklı kocişini keşke sen doyursaydıın oda anasına gitmezdi belkii
kayınvalidede eşini kahvaltı etmeden gittiğini görünce
kimbilir neler diyodur..
bidaha fırsat verme bence cnmm

Haklısınız kızlar ama çok duygusalım işte bu aralar üzdüm anneciğimi sanırım kahrolur o ben yanlız kaldım diye.Çevremde çok insan var ama herşeyim annem benim canım annem.Allah kimsenin başından annesini babasını eksik etmesin kızlar çok teşekkür ederim dinlediniz.Biraz kendimi tutmam gerek sanırım.
Eşimde diyo yanlış demeçler veriyosun hayatım.dedim röportajmı yapıyorum o ne demek kaydirigubbakcemile3

tiramisuyu yaptım eşim 12 de geldi yedi çok beğendi.içinde labne olduğunu bilse ağzına sürmez kaydirigubbakcemile3kahvesini 3 ü bi aradayla yaptım az koydum yani.çok hafifti güzeldi.içine bide muz koydum süper oldi ımmmmm gelin beraber olsun kızlarr

nan sarhoş alıp götürecekti beni diom:(
götürmemiş tatlım burdasnn
mbluee sıcak cebimde dursun ama 67 tl de yatak örtüsü için gerçekten iyi bi fiyat...

brck nan napsın seni sarhoş alıp başına belaa :PP
ballım senın başka ytk örtun yokmu cnm varasa alma ihtiyaçsa al fırsatı karçıma kzum=)

Günaydııııııııın zemuszemus
ay bu sabah yine çok erken kalkamadım yaa
Dün akşam spordan geldik eve girer girmez hemen pijamalarımı giydim yattım saat 23:00di
Kociş "ama aşkım gel biraz beraber oturalım artık hiç tv izleyemeyecek miyiz beraber" dedi
"üzgünüm canım hemen yatmam lazım sabah uyanamıyorum sonra" dedim :umursamaz:
ohhhh canıma değsin kendisi böyle olmasını istedi artık onunla vakit geçirmeyeceğim en geç 23:00de yatacağım o saatten önce vaktim olursa da sürekli evdeki işlerle ilgileneceğim
artık ona vakit ayırmadığımı anladığında bakalım tepkisi ne olacak :dilcikar:

patik aile fotosu şahane :roflol:
Iyyy o terlikler ne öyle bee çok kötü :bbo:
hımm ayy hadi pasaklım inş. çok dahah iyi olur .doğru yoldasın gibime gelio=)

ahh brck nieüzüdn annenii çok özlemişsin ondan oluo cnm ama anneyide üzme oralarda dua etsin sana bolbol bide mirayın adını verseene annen isim isim edilen dualar daha makbul olurmuş cnm. inş. hayırlısıyla annenın görevi bittiğinde gelcek tatlım iyi ol mutlu ol annen o mübarek beldelerde olduğu için

pasaklım kesin yarın daha erken kalkarsın çok azimlisin cnm maş.. :nazar:a.s.

tiramisuyu yaptım eşim 12 de geldi yedi çok beğendi.içinde labne olduğunu bilse ağzına sürmez kaydirigubbakcemile3kahvesini 3 ü bi aradayla yaptım az koydum yani.çok hafifti güzeldi.içine bide muz koydum süper oldi ımmmmm gelin beraber olsun kızlarr

hmm ellerine sağlık canım... valla bende yemek yaptım bu akşamki misafirlere.... tatlı kaldı... akşama yapatım artık ve gidince...

Back
X