- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
eline sağlık priju
senin resminide çekseydin ya cnm..
prıjuvacım harika görunuo cnmı çektirtin kısss=)=)
benimde bekar kuzenim hafta da 1 gece gelir bana.... kalır...ayy maş. bendede yatıya annem kaldı bı kerem babam kldı byrmda annem yuktu ya =)
sona eşimin kız kardeşi gelio 2hftada bi klaır bide eşimin arkadşıyla eşi kldı en son maş. allah gelmli gtimeli etisn msiafir berkketır =)
dımı gulsuncumm
kesinlikle öyle canım.... önemsemeeyceksin o tür insanalrıgunaydın sel ......
gülsün benbde sana katılıyorum herkes bırbırını kıskanıyo kımseyle arkadaslık kurlamaz olmus .
benim bildiğim son çare sabır taşı diye bir şey var.. o sürülünce memeyi bir daha istemiyor... bende onu denee.... öyle hemen bir yerlere bırakma yani...selam arkadaşlar bir süredir yoktum işlerim yogundu nasılsınız
ben berbatım bebeğim 2-3 gün babaannesinde kalacak bugün tam 23 aylık oldu ve memeden ayırmam için bunu yaptım üffffffffffffff şimdiden özledim
amin canım.. hepimize güzel dostluklar versin..balım gulsunum zaten böle çvredeki isananlardan uzak durmk lazım senın iyliğini istemeyn insandan hayır çıkmaz rabbim güzle dostluklar nasip etisn hepiimize çok şükür benım böle dostlarım var
ivett datlumm kolum ve boncuklu bilenziğim yiter =)bal pirjunun kendi çıkmamış ama kolu var kaydirigubbakcemile3 .. pirju bizde isterik
pujı elleerıne sağlık bebem
brck poların yastıkları çok ciciş kıss=)=)
kahvaltı fikrime ne diyosunuz :kedi:
saol brck
tatlım tart kalıbımda var ama
ben 26 cm.lik yuvarlak kelepçeli kalıpta yapıomm daha kolayıma gelioo
prijuva.. ellerine sağlık... çok güzel görünüyor.. ben böğürtlenli herşeye bayılırım....:))
bende almak istiyorum kalıp yaaa bakalım bana o tartın tarifini yazsana özelden cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?