Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aaa yıkamamı herşeyi yıkarım,kullanmam yıkamadan..çamaşır bakanı seçicem bende kendimi burada :)) fatura sormuşsunuz kızlar bu aya kesin rakamlar belli olcak çünkü bu ay hep evdeydik..diğerleri yarısı tatilde geçti herkesinkinden fazla..du bakalım bombalar gelicek bu ay :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amanııııııııın her konudan konuşulmuş yetişemiyorum hızınıza kızlar kaydirigubbakcemile3

ben beyazlar ve renkliler için toz deterjan omo matik kullanıyorum ama çamaşır suyu olarakta domestosun beyazlar için ve renkliler için olan ürününü kullanıyorum
yumuşatıcı olarakta bingonun kırmızı olanına karar verdim şimdi çok memnunum
vernel yumoş vs bi sürü markanınkini denedim sonra kkda bingoyla ilgili güzel yorumlar okuyunca aldım denedim çok memnun kaldım
şimdi markete gittiğimde küçük bidonları var 6 litrelik sanırım onu alıyorum rahat oluyor
benim kocişim her gün bir gömlek, bir atlet ve çamaşır atıyor sepete benim sepet 10 günde doluyor
evde ütü ve çamaşır yıkamayla ilgili çok sorun yaşıyoruz yetişemiyorum valla

o enfeksiyon olayı bende de var sürekli idrar yollarımda iltihap ve enfeksiyon oluyordu antibiyotikleri kullana kullana bi hal oldum ama tam atlatamadım
her kış mutlaka bi iki kez yaşıyordum en sonunda yara oldu
bir de rahimde yara çıktı şimdi başıma gidip dondurmam gerek ama gidemedim bi türlü

kızçelerim ben kaçıom..
çenebazımın açtıgı ses yarışması üçün stüdyoma girmem ilazımm..
hem yemek niim yerim..
görüşürük..

sanada geçmiş olsun cnm
hayatımda bikere idrar yolu enf.yaşadım
aman Allah kimseye vermesin çok kötü bi durum

kızçelerim ben kaçıom..
çenebazımın açtıgı ses yarışması üçün stüdyoma girmem ilazımm..
hem yemek niim yerim..
görüşürük..

görüşürükte bişi anlamadukk

Teşekkür ederim balcım evet onun sancısı ağrısı çok beter
ben ölüyorum sanıyordum bazen oturup ağlıyordum artık acımdan o kadar sancım oluyordu ki iki büklüm kalıyordum doğrulamıyordum
çok şükür yok artık inşallah olmaz yine :Saruboceq:

ben 6 gün evde hareketsiz yatmıştım gidip gidip serum yiyodum benim böbreklere de sıçramış ilhitap ölüom sandım düğüne 1 ay kala( çok kötü o iltihap ...

allah kabul etsin canım dua ederken beni de unutma kısss :)) şu borçlarımı bitiriiim:)) bende hepiniz için duıa etçem :)

unutmam canm benmm

Allahım bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin inşallah kızlar :Saruboceq:

amiinn amiinn

ben 6 gün evde hareketsiz yatmıştım gidip gidip serum yiyodum benim böbreklere de sıçramış ilhitap ölüom sandım düğüne 1 ay kala( çok kötü o iltihap ...

canm benmm dikkt ett kendinee

adacmm bilerek mi yastık vermediler kız
unuttular mı yoksa

yastık yok desem....evdeki kişi sayısı kadar mevcut,misafir için hiçbir şey düşünülmüyor,ne havlu,ne pijama tk.ne de yastık ve nevresim vs.
inanmayacaksınız belki ama öyle....nevresim tk. vs. bile doğru düzgün yok...olanların da kiri artık içine işlemiş.3 ayda bir yıkanırsa olacağı bu olur

adaaaaaaaaaaaa mck

hoşgeldin fıstık yeni gördüm opuyorumnanaktan

aynen ben de her hafta yıkıyorum mak. 8 kg.lık ama illa tıka basa dolsun diye de bekliyemem ki yani,gerçi doluyorda.Ben hergün iç çamaşırı değiştiririm eee kocişte değiştirir,yani buluyorum yıkayacak bir şeyler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…