- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bacılarr yemmekten çok konuştuk bee
akşam ezanında daha çok var))))
değiştirelim şu yemek muhabbetini
oruçlmusun cnm ?
ve kızlar kesinlikle iç çamaşırlarınızı sütyen falan..
aldıktan sonra yıkamadan giymeyin..
allah korusun ciddi hastalıklara yol açıo..
bu aslında alınan herşey için gecerli olmalı ben öle yapıorum..
ama iç çamaşırlarında daha bi özenli olun ..
inş canm..
aaa yıkamamı herşeyi yıkarım,kullanmam yıkamadan..çamaşır bakanı seçicem bende kendimi burada :)) fatura sormuşsunuz kızlar bu aya kesin rakamlar belli olcak çünkü bu ay hep evdeydik..diğerleri yarısı tatilde geçti herkesinkinden fazla..du bakalım bombalar gelicek bu ay :))
inş canm..
allah kabul etsin bitaneeeemm..
nolur bu gece beni dualrından eksik etmeeee..
benimde bebeğim ossuunnn
allah kabul etsin bitaneeeemm..
nolur bu gece beni dualrından eksik etmeeee..
benimde bebeğim ossuunnn
amanııııııııın her konudan konuşulmuş yetişemiyorum hızınıza kızlar kaydirigubbakcemile3
ben beyazlar ve renkliler için toz deterjan omo matik kullanıyorum ama çamaşır suyu olarakta domestosun beyazlar için ve renkliler için olan ürününü kullanıyorum
yumuşatıcı olarakta bingonun kırmızı olanına karar verdim şimdi çok memnunum
vernel yumoş vs bi sürü markanınkini denedim sonra kkda bingoyla ilgili güzel yorumlar okuyunca aldım denedim çok memnun kaldım
şimdi markete gittiğimde küçük bidonları var 6 litrelik sanırım onu alıyorum rahat oluyor
benim kocişim her gün bir gömlek, bir atlet ve çamaşır atıyor sepete benim sepet 10 günde doluyor
evde ütü ve çamaşır yıkamayla ilgili çok sorun yaşıyoruz yetişemiyorum valla
o enfeksiyon olayı bende de var sürekli idrar yollarımda iltihap ve enfeksiyon oluyordu antibiyotikleri kullana kullana bi hal oldum ama tam atlatamadım
her kış mutlaka bi iki kez yaşıyordum en sonunda yara oldu
bir de rahimde yara çıktı şimdi başıma gidip dondurmam gerek ama gidemedim bi türlü
kızçelerim ben kaçıom..
çenebazımın açtıgı ses yarışması üçün stüdyoma girmem ilazımm..
hem yemek niim yerim..
görüşürük..
allah kabul etsin canım dua ederken beni de unutma kısss :)) şu borçlarımı bitiriiim:)) bende hepiniz için duıa etçem :)inş canm..
ben 6 gün evde hareketsiz yatmıştım gidip gidip serum yiyodum benim böbreklere de sıçramış ilhitap ölüom sandım düğüne 1 ay kalaTeşekkür ederim balcım evet onun sancısı ağrısı çok beter
ben ölüyorum sanıyordum bazen oturup ağlıyordum artık acımdan o kadar sancım oluyordu ki iki büklüm kalıyordum doğrulamıyordum
çok şükür yok artık inşallah olmaz yine :Saruboceq:
allah kabul etsin canım dua ederken beni de unutma kısss :)) şu borçlarımı bitiriiim:)) bende hepiniz için duıa etçem :)
Allahım bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin inşallah kızlar :Saruboceq:
ben 6 gün evde hareketsiz yatmıştım gidip gidip serum yiyodum benim böbreklere de sıçramış ilhitap ölüom sandım düğüne 1 ay kala( çok kötü o iltihap ...
adacmm bilerek mi yastık vermediler kız
unuttular mı yoksa
adaaaaaaaaaaaa mck
ben her hafta yıkıyom beyaz ,nasıl 1,5 ay yaa..her hafta her renk türü yıkıyomm ..
beyazlar-az renkliler-çok renkliler-siyahlar....poff yok yok ben çok çamaşır yıkıyom kesin ,sonra su faturasıııı diom ,hakediyom ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?