- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
isolde yok cnm yumuşatıcı bölümüne olurmu hiç ,makine onu en son alıyo durulama suyuna..deterjan bölümüne koyucan cnm detrjanı koy üstüne çamaşır suyu koy,yoğun kıvamlı ç.suyu alırsan hemen akıp gitmez..
adamlara don alın kıssss:)))))benim işi abartmışım hala kullanmadığı çamaşırlar var :)))) çamaşıra önem veriyorum bol bol almışım ikimize de:)hi hiii o sorun bizdede var yaaa..
beyazlar hiç birikmio..
işin kötü tarafı bizim herif donsuz kalıo...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bir sürü çamaşır almıştım şöyle seksi olanlarından rengarenk ama hiçbirini giyemiyorum.naylon giymicekmişim doktorum tavsiye etmedi şimdi penye don giyiyom seksapalite kalmadı hiç:))))))))
ısolde senınde onlardan farkın olsun deıl mı
casper ıyı olur he
getır bende yıkayalım
nurdan para yk beklesın o
kızz tanesi 1 liralıklardan alın bari:))))) kampanya başlatçam adamlar donsuz kalmasın die:))ısolde senınde onlardan farkın olsun deıl mı
casper ıyı olur he
getır bende yıkayalım
nurdan para yk beklesın o
canm ben 60 derecede yıkıyorum
normal çamaşırları da 40 da
yıkıyorum
bi perdeleri 40da yıkamştm tadilat için perdeciye götürdm 30 da yıka dedi
ayy bizim beyaz çamaşırımız birikmiyo yaff
1,5 ayda bi anca yıkıyorum)))
bak dereceleri yazmayı unutmuşum :) beyazlar 40 derece kuvvetli yıkama,
renkliler 30 derece normal yıkama...
nevresimler günlük yıkama var bende kısa program 30 derece onda nevresim her hafta değiştiriyorum birde
nevresimlerinizi dolaba koyar gibi katlayp güzelce koyun makineye bana dua edin,hiç kırışmıyo üstünden geçiyom biras ütü ile bazıları gerek bile kalmıyo...[/COLOR]
korkuom kızzz bişi olcak die.çok titizleniom artık hasta olmak istemiom:)canm sende 5 dkcık giyiver sonra çıkar zati)))))
delikafadulden
benim ki herşeyi yiyo sağolsun takır takır pişmemiş yemekleri bile yiyo napsın adam aç gelio:)))))))varya bişi daa dicemmm..
iki kişiye yemek yapmakta zormuş..
önceden kalabalıktık oluodu..
ana şimdi en basitinden hazır çorba yapcam oda 4 kişilik ee ertesi güne kalıo çorba...
benim odunumda önceki günden kalan yemekleri yemio..
valla anası çok pis alıştırmış odunumu..
bend ehadi aşkım ye bak bunu bulmayanlar var falan die damar yapıom...
mırın kırın edee edeee yio...
adamlara don alın kıssss:)))))benim işi abartmışım hala kullanmadığı çamaşırlar var :)))) çamaşıra önem veriyorum bol bol almışım ikimize de:)
bi keresinde saten takımımı giymiştim aramızda bozuktu kıştı bide uzandım öyle kanepeye seresepe adam dönüp bakmadı bi 10 dk falan ama kıçım dondu :)) bi daha mı dedim :))))))))o saten nasıl üfür üfür estiriodu sorma:))canm sende 5 dkcık giyiver sonra çıkar zati)))))
delikafadulden
korkuom kızzz bişi olcak die.çok titizleniom artık hasta olmak istemiom:)
ya beyazlar için 60 derece az değilmi benim annem 90 yapardı..
ya bizdede ençok beyaz cnm
adam hergün değiştiriyo..
sağol cnm dualrımız seninle
benim makinede kırışık programı var
hiçbişyim kırışmıyo çok şükür
hafif bi ütü yetiyo yani
[
varya bişi daa dicemmm..
iki kişiye yemek yapmakta zormuş..
önceden kalabalıktık oluodu..
ana şimdi en basitinden hazır çorba yapcam oda 4 kişilik ee ertesi güne kalıo çorba...
benim odunumda önceki günden kalan yemekleri yemio..
valla anası çok pis alıştırmış odunumu..
bend ehadi aşkım ye bak bunu bulmayanlar var falan die damar yapıom...
mırın kırın edee edeee yio...
korkuom kızzz bişi olcak die.çok titizleniom artık hasta olmak istemiom:)
benim ki herşeyi yiyo sağolsun takır takır pişmemiş yemekleri bile yiyo napsın adam aç gelio:)))))))
benimki de öyle valla benim giymediğim markaları giyiyo adam sanki donunu görcekler hey allahım :))))o zaman alma kızzz donsuz gezsin:))cute yuhhhhhh nan nasıl yıkıyon öle herhafta
ben herhafta yalnızca nevresım yıkarım ama diğerlerının bırıkmesı lazm
kaç lıra gelıo fatura
ben doğalgaz 2 ayda bı kere geldı 8 tl:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?