Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Son düzenleme:
yorgun olm o unu dıyen bendımm:mymeka:nankör oılan sensn asıl

evde olsamda çalışsam be çalışmada ne var
cok iş edıon sankı:mymeka:uyuz karu

he yemekte ne var ve burdan fırında unlayıp et diyen sendin de mi alsanaalsanasmile

sen ofiste telefondasın pc den iş düzüyon ben evden, ama sen ayakta ders annatmıyon de mi saatlerce, gıçın raat yerde, sesini çıkarma, yoksa çekim mekim edemezdin o saatte:umursamaz:

Dün gördüm kızlar ıspanaklı buğday çorbası hazır çorba.nasıldır acaba?varmı deneyen

inşallah böcük dediğin gibi arıza çıkarmaz umarım boshayallersmile

yorguncum evet ben internetten bi fırsat yakaladım da köy kahvaltısı %50 indirimli onu aldım kocişe süprüs olsun diye

bal temem o zaman daha mail falan atmiyim ben eve gidince derim ya kızlarla buluşacağız da eşlerde olacak pazar sabahı diye falan kıvırırım bi şekilde :jeyyar:

patik 34 kişi yakalamış fırsatı okdr demek kontenjan cnm üzülme gene olur...

yorgun sen hangi okuldasın??

:)) okadanndaa kıvır artık bide asenaya para vermiylimmyerimseniben

sadece sarılıp uyuyacaz diyen erkeğin sözüyle, mağazaya girip bakıp çıkacaz diyen kadının sözü aynı yere varır :)

Dün gördüm kızlar ıspanaklı buğday çorbası hazır çorba.nasıldır acaba?varmı deneyen

brck, görmüşün deneyip de yazaydın ya, çok sevap kazanırdın, aha böcük hanım bak varmış işte valla ıspanak çorbası.

cokacimcoook ben fırsat diye buna derim işte, kocan şanslıymış, afiyet olsun şimdiden yerimseniben

patik 34 kişi yakalamış fırsatı okdr demek kontenjan cnm üzülme gene olur...

yorgun sen hangi okuldasın??

okulda değil kursta çalışıyorum ben bal. sengözlerimebaksanab

hangi kurs yorgun???

ıspanak çorbasını bırakın
pastasını yapıyo ablam
süper bi görüntü ve tat olıyy hemdee

yorgun nan hangi kurs derken
yani öle işte dil mi kpss mi öss mi onu soruyok
incelazcamı???

kocemden mailime cevap geldi
zor ama imkansız değil :bbo:
ne demek şimdi bu :mymeka:

bal annemden yapıyor o ıspanaklı pastayı nasıl güzel bir şey yaaa uffff cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…