hiç bi yere göndermem nannan nuro kocan gidince napıcan çok merak ediyom hee :)))
dizi dizi die ağlarsın artık
senin kocanın keyfine bir sana iki pasaklım:2:
tekrardan merhaba kızlarrr :)
pruvv cok güzel görünüyo ellerıne sağlık o kek kalıplarından bnde almısdım 5 liydi sanırım 29 tl cok güzel çıkdı bnde realden almısdmmmm :)
senin kocanın keyfine bir sana iki pasaklım:2:
:roflol::roflol::roflol:
kocanın antisi olduk hepimiz pasaklım adı neydi:roflol::tomato:
pasaklımm sankimm cvp içine su serpmiş gibime geldi bilmem böle sendne buraya poziitf bişiyler geldi içime kdr diyim inş. çok güzl bir pazr olsun senin ve eşn için çok mutlu ol arkadaşım
ay kızlar dun eve mıınıbuslegiidiyorum arkamda biri var telde konşuo yol boyu sohbetini dinleidm kıza dioo ben aileme hak veriorum yarın bı gun snele konuşmasa annem haklı dioo=)=) sen gidp orda klaıosun falan muhbtlerı bi görsen ay dio evlensemde rhtlasam kaydirigubbakcemile3 bi görsydınız muhbbtı bende önde kopuom hee dedim evlnınce rhtlarsın daha çok kfyı yeme diım içimdenkaydirigubbakcemile3
BENDE DÜN AYNI ŞEYİ YAŞADIMay kızlar dun eve mıınıbuslegiidiyorum arkamda biri var telde konşuo yol boyu sohbetini dinleidm kıza dioo ben aileme hak veriorum yarın bı gun snele konuşmasa annem haklı dioo=)=) sen gidp orda klaıosun falan muhbtlerı bi görsen ay dio evlensemde rhtlasam kaydirigubbakcemile3 bi görsydınız muhbbtı bende önde kopuom hee dedim evlnınce rhtlarsın daha çok kfyı yeme diım içimdenkaydirigubbakcemile3
vardır tatlım bak gidince,prıjuvaa hera halal varmı kızlar o klaıplardan bende bakemm =)=) bnm 2dene klıp var birinde heç kek etmedim ama diğerinde yaptım 2 kerem nefis ötesii olmuştuu he ayyy cnm kek çekti dun akşm komşum getirmiş susamlıı =)=) kakaolu flndı gidince kaşm yiyim çyln=)=)
o kelepçeyi takıp içine döküyosunuz dimi kızlar taşmıyo yani kenarlarından?
bende olmadığı için bilmiyorum
bende minik plastikler var onlara yapıyorum
bide teflon var eski model çiçekli.
onunda içine mıçtım kazıdım bi kere yapıştıydıda
gitmicek canımacıcık mario oynayayım
nurdan eşin ne zaman gidicek işe ist a
plastik kalıplar çok güzel yaaa.alıcam büyüklerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?