Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yorgun ben disko kralını izlemedim daha önce hiç
o akşam bu kız komik gelince bakayım dedim
yani geçmiş bölümlerde görsem bukdr komik gelmez gülmezdim heralde :)
kız zati gidince bende gittim yattım :)

hangi kurs yorgun???

ıspanak çorbasını bırakın
pastasını yapıyo ablam
süper bi görüntü ve tat olıyy hemdee
bılıom bende yapıom kekıde var:hulya:

ağzını öpemm brck:ecrin_bebek:ben demıstım bu adam bı yamukluk eder dıe
üzülme hee pasaklım ıcımden gelenı dedım

bal sende cetveli daisypath.comdanmı yaptın gelin damat yok yaw... sadece evlenecekler için var o da damat la gelini ayırıyo

he işte sana daha da komik gelmiştir bal, biz biliyoduk ama diğer hani kıvırcık saçlı hatunla atıştılar bayaa o hatun bilmiyo diye güldük biz de bayaa, ama bilmesek tam olurdu kaydirigubbakcemile3

benım kocam mı ımkansız 6 ay nışanlı zor kaldı lenn
kışın ortasında totomuz dona dona evlendıksempatiksalakcinni

benden ıyı hedıye olmazda alsaydım mutlu olurdum
genede alcemm ama ayırcam bı haftalığımı kocacımaa

yoo gtmedık nolmuşş

mbluee kıss ne dıcem buraya bakk bı grupanya dıe bı sıteye gırdım bugunnn şirkete mail gelmısde abnt turu vardı 90 tl yeırne 45 e dusmusdu hemn deıdm kocişe gidek dieee oda tamm dedı nosu verdım aradı netden satın alınıbiliomus sadece o anada aklıma geldı dedm kendımızde gıdebilirz arkdas ortmımızla sz ayseler biz mangalımızı yakarz gezerız fotograflar cekınıp hatralarımza en guzelınden bı anı eklmiş olurz didim sence ?

bal sende cetveli daisypath.comdanmı yaptın gelin damat yok yaw... sadece evlenecekler için var o da damat la gelini ayırıyo

malesef hatırlamıyomki
çok oldu onu yapalı yaa

he işte sana daha da komik gelmiştir bal, biz biliyoduk ama diğer hani kıvırcık saçlı hatunla atıştılar bayaa o hatun bilmiyo diye güldük biz de bayaa, ama bilmesek tam olurdu kaydirigubbakcemile3

evt cnm aynen öyle
kıvırcık çekemedi ama onu kıskandı sankim :)) neyini kıskandıysa

off kızlar
bazen işim olmuoo ortakk rahat bırakmıo ıkı cene edek
nolcek bu halımm

bılıom bende yapıom kekıde var:hulya:

ağzını öpemm brck:ecrin_bebek:ben demıstım bu adam bı yamukluk eder dıe
üzülme hee pasaklım ıcımden gelenı dedım

biricike de sana da kırılmadım söylediklerinize de üzülmedim böcük ben biliyorum kötülüğüm için demiyosunuz hiç birini

aha aha annaşıldı çabuk evlenmenin nedeni böcük hanımm

ya illa çok pahalı olması şart mı yav,tabii alırsın hatırası olacak anısı kalacak bi şey.

bir şey olmamış, hani giden varsa danışacaktım ondan sordum yahu, ben yazılacağım sanırım da cumartesileri gitmek için.

ay bugun okadar cok ısım varkı . sabahtan berı amma konnustunuz bı yetısemedım . yarın tatılya hemen burnumuzdan gelıyo oncesı ve sonrasında . hele ki onunmuzde 2 haftada bayramoncesı delı gıbım calsımak lazım. guya tatıl yapcaz

bal anladım sen bu cetveli evlenmeden önce yapmışsın .. düğünden sonrada ellememişsin today is the day yazıyor yani düğün bugün diyor kalmış ölee

bal anladım sen bu cetveli evlenmeden önce yapmışsın .. düğünden sonrada ellememişsin today is the day yazıyor yani düğün bugün diyor kalmış ölee

aynen cnm evlenmeden önceydi
bide bilmiyodum ben yapmayı
ordan oraya ordan oraya yönlendirdi beni site
yani nerden ne ettim bilmiyom
bilsem değiştircem zati o yazıyıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…