Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

biricike de sana da kırılmadım söylediklerinize de üzülmedim böcük ben biliyorum kötülüğüm için demiyosunuz hiç birini
sonuc noldu cnm gtceksınız deıl mıŞeniz

bızım zamanımız yok cnm ama sen gt ınan ıyı eğıtım verıyolar
gıdenlerden bılıomm

nedenmış cabuk evlenmışımaklinialirimsmilesence

yanı bı öpücükte yeter

pasaklım seni çok seviyorum arkadaşım yüzün gibi içinde güzel inşallah rabbim herşeyin en güzelini makbul kılar sana yarabbim

kızlar inş. p.tesi size 2 can olarak yazarım ... :Saruboceq:
Allah isteyen kimseye aratmasın ...
inş. pasaklıda en kısa zamanda o güzel haberi verir .. burda birlikte
ilerleriz. duamda seni de söylüyorum
herkese iyi tatiller .....

Asilmavim Allah razı olsun
Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Ptesi günü senden güzel haberler bekliyoruz Allahın izniyle yerimseniben

fısıtklarım ben geldimm bee ayy bugunde içerde azcık erişte kestım ablaya=)=) azda mantı katlayıverıdm geldimmm

ptesi efsunun hamişş haberini almıştık:ecrin_bebek:
önümüzdeki ptesi de asilmavinin alırık işllhh:ecrin_bebek:
sonraki ptesi pasaklımın:ecrin_bebek:
daha sonrahi ptesi isoldenin olsun işllhhh:ecrin_bebek:
sırayla böle her ptesi bi hamişş :CüvCüvlsun işllh önce isteyenlkere versin rabbimmm:Saruboceq:

asilmavi, istediğin için dilerim sevinçli haberi alırsın en yakında.

bu arada bal ve asilmavi, isteyen herkes diye dilekte bulunduğunuz için sizi kutlarım. allah herkese versin diye genelleme yapmamak aslında çok büyük bir olgunluk örneği benim gözümde.

böcükk, sinirini bozmamak istemem ama büyük firmaların bazıları bugünü de hepten tatil ediyo millete:S

bayan patron ne güzel izin verdi ben sordum biz de mi gelicez die.kızlar gelmesin dedi
burdaki yalaka ******** dediki olmaz öyle şey herkes gelecek ozaman dedi.
adi ******** yani gelicez kızlar.patron izin veriyo kıskançlığına yaptı bu

Son düzenleme:
asilmavii inşallh bize o güzel haberi verıısın pazrtesı gunu :)
bcrkkk çokkk sinir bozucu bi durum patron dıo o manayaga ne laf düşüyoki yaaaaaaaaaa tam ağız burun kırmalık tenhada kıstrsaana canım

allah her isteyene evlat nasib etsin herkesn hayrılı evlatları olsun işaalllllaaahhh:Saruboceq:

dedim ve muhabbete bodozlama daldım yani..

asil mavii hayırlısı cnm rabbımm herzaman dediğimiz gibi isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etisnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…