Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

blımya ben şirkte gelen faturaları şantiyeye mailliyorum şantiyede çlşıan personelci de bana dioki irsaliye noları lazım iyi firma bana irsaliyelerı yollamıoki irsaliyeleri görenler onlar nese böle bi durumla ilkkez karşı karşıya klınca muhsebdeki beyfndıye sordum oda böle maill att dedi o daha sert yazdıda ben azıcık yumşattım ama şimdi şantiyedeki adam kesın ters bi cvp atar o atmazsa aynı maili patornada gönderiom keısn o fırçalar benı püffff

üzülme ya x bey böle yazdırdı dersin olur biter
nan ölüm var sanki ucunda ooo korkma bukadrr küfür etmedin yaa

attım sana kespırım ama saçların çok gür ya saçlar çok iyi yerleşmedi:)sildim resimleri tatlım ben
gelmiştir umarım

Son düzenleme:
ayy nurdan bişi sorcamm sorum şuki cikletlerle lepistesler beraber yasrmıı şimdi akvaryıumda 5 tane cıklet 2 tene çopcu vaaa araya bı kac dane lepistes atsam nasıl olurrr kuyrukları cok hosuma gıdıyoo kocam dio yaşamazzz kocamn sözünü dinlemelimiyim :)

biter hayırlısıylaa cnmm ahh ahh bizimde başımıza boşboş borçlar çıkıo kuzum ne edek hayt işte ödiycezz

merketttım sen ne dedin ay sneın kociş rejimde değilmiydi=)=)
aman borc btmez zaten
kıslar saçımı boyamaya karar verdim kızıl tonları düşünüom yakışır mı sizcee
geçen foto eklemiştm bi canlandırın hele gözünüzde :))))
zor bı renk yakışır mı acep
bazı yerlere pc den senın resmıne eklıolar teknolojı öle bı yer bul dene bı yakısr mı

aferım balll:lepi:

olmaz canım
çöpçü ile lepistes birlikte yaşar ciklet içinde olmaz.

adam aradı bende cepten ustyla konuşuodu muhsebd arkdş cvpladı teli şantiyeden aramışlar maile kaşrılık nesem olay talıya bağlnmış=)=)

benım kocam hep sıcacık yatakta bazen onun işini sevyom bazende hıc sevmıom
mesela bayramlarda bıle full calısıo

ama normalde 4te gıdıo gece 12de gelıo
bazende 8de gıdıo 4te cıkıoo
gunduzcu olsam hepöle bı işim olsa 4te cıksam

hera kıs maş. sana balık cinslerinide öğrenmişin ben hint bülbülü istiom eve çoktatlılar ya kocişle alcaz 2 tane düşününos kaplıştan vazcaydık kanımca=)=)

caspersy cnaım bende kızıla boyatmak istiom da bakımı zor çabuk akıp gidio bi tuhaf oluo rengi tavsye etmem
kocamı ikna edebilirsem bayrama kadar röfle yaptırıcam ben:))
ama yanaşmııı hiç(

hera kıs maş. sana balık cinslerinide öğrenmişin ben hint bülbülü istiom eve çoktatlılar ya kocişle alcaz 2 tane düşününos kaplıştan vazcaydık kanımca=)=)
evet cnaım hint bülbülleri hem ucuz hem güzel ötüo
istersen hemen göndereyim 10 tl den:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…