blımya ben şirkte gelen faturaları şantiyeye mailliyorum şantiyede çlşıan personelci de bana dioki irsaliye noları lazım iyi firma bana irsaliyelerı yollamıoki irsaliyeleri görenler onlar nese böle bi durumla ilkkez karşı karşıya klınca muhsebdeki beyfndıye sordum oda böle maill att dedi o daha sert yazdıda ben azıcık yumşattım ama şimdi şantiyedeki adam kesın ters bi cvp atar o atmazsa aynı maili patornada gönderiom keısn o fırçalar benıpüffff
bal sende çalışıon mu kızz?
acılmadıkafamçokkarıştıhttp://www.evmanya.com/yatak-odasi?kategori=ev-tekstili/lisansli-urunler/besiktas
böcük bak belki eşine hediye bulursun
hee ama ben gelemıomboşver böcük hepsi gelir birazdan dayanamazlar
evden girerler :)
sabh sabh paşa zadem patates kızartması istediii
aman borc btmez zatenbiter hayırlısıylaa cnmm ahh ahh bizimde başımıza boşboş borçlar çıkıo kuzum ne edek hayt işte ödiycezz
merketttım sen ne dedin ay sneın kociş rejimde değilmiydi=)=)
zor bı renk yakışır mı acepkıslar saçımı boyamaya karar verdim kızıl tonları düşünüom yakışır mı sizcee
geçen foto eklemiştm bi canlandırın hele gözünüzde :))))
( ben yanımda getirdim :)))
nan kahvaltı etmeye anlaştık ya
2 gündür kahvaltı hazırlıyom dün sabah çay istedi yaptım :)
akşam hasta diye mutfağa sokmadım ve sipariş verdi tavuk sote ve mercimek çorbası
onlarıda yaptım
sabah dedim çorba içeriz hasta içi üşüyoo bol limonlu
benden önce kalkmış tv seyrediyo bu sabah
aşkım çorba ısıtıyorum dedim
abowwww demezmi 2 patates kızart yiyelim aşkım
sinirlendim
nan dedim unuttun benim çalıştığımı hastaysan biyere kadrr
kalk kızart dedim
ben giyincem yatak toplıcam yanımızxa meyve alcam süslencem makyaj etçem
kahvaltı hazırlıycam bide patates istiyo tv karşısında uzanmışş
çok çemkirmedim sadece dedim bende çalışıyorum farkındasın dimi dedim
kalktı kendi kızarttı ....
bidaha ekle tatlım kafamda kalmadıkiii resimm
olmaz canımayy nurdan bişi sorcamm sorum şuki cikletlerle lepistesler beraber yasrmıı şimdi akvaryıumda 5 tane cıklet 2 tene çopcu vaaa araya bı kac dane lepistes atsam nasıl olurrr kuyrukları cok hosuma gıdıyookocam dio yaşamazzz kocamn sözünü dinlemelimiyim :)
yoğunum nan balık satioz deniz balığı:))çalışıyom annem sen gene yoğunmusun
kuzumu satıyon genee
evet cnaım hint bülbülleri hem ucuz hem güzel ötüohera kıs maş. sana balık cinslerinide öğrenmişin ben hint bülbülü istiom eve çoktatlılar ya kocişle alcaz 2 tane düşününos kaplıştan vazcaydık kanımca=)=)
pet shop toptancısı canım...nurdan sen blıkçıdamı çalışıodun şekerımmmm yosam petshop muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?