Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

manto deıl o kürk,
yazında bıkını olsa dıe başvurdumda kazen kabul etmedı düşünüyon herhall

annene nıe arıza dıonn edepsuz:mymeka:

nıe hanımın çiftliği yokkı bu hafta pooff
romantık komedıye bakıomm bakmaya calısıom daha doğrısu

manto deıl o kürk,
yazında bıkını olsa dıe başvurdumda kazen kabul etmedı düşünüyon herhall

annene nıe arıza dıonn edepsuz:mymeka:

bikini giyek denize girek yazgelsin senağlama

iş yaptırmıyo çocuk gibi normalde bile bi de tv olmayınca bana sardı iyice ne diyon sen niye sabhlıyom ben çalışmak içinalsanaalsanasmile evlencem çalışma odası etcem kendime nan kızıyom bazenalsanaalsanasmile

yaz gelsın borçlarımız bıtsın ıstıyom bende
ozmnn tatıl etcezz

ne iş ettrıyo annen lenn
calısma odan yok mu yazık

hop pohh diye uur mu gönderilir bee, he buna gülme komşuna gelir kafan derler bi kerem hııhh

bahsettiğin ikisi de izlenmez nan , canlı para var accık kültürün artsın hııh izle de deli saraylı vvar bu gece onu bekliyom ben de, off daha raporlar dolcak geceye kaldı yine offf

yok tabii, salonda olunca hanım tv açıkken bile araya giriyo zati ben tam soru çıkarcam ya tavuu şöel mi yapsak böle mi,
ya sus anacım sussss, acıkınca yaparım ben sen sakin ol, esenin işin var diye diyom e sen böle devam ettikçe ben zati işimi hiç bitiremiyom ki ühüüüü

benım uğurum ölee
beğenmesen ısteme

ben ızlıom ne edım sadece tv acık sor anlamam yalnız kalmayım dıom
kalk yap ,işini bende kalcem
uyku saatım gelıyy

gel kı
benım kullanmadığım üstüne hıc otrmamış köşe takımlı odamı sana verımm acıdım haa
aman anan yanında olsnda desın bee ahh ahh:gitme:

bulasık mak.boşaltılcek daha

yakışır tabi, aha biri oda mı dedi, gelim ben boşaltırım her gün boşaltıyom zati anam sağ olsun sürekli bulaşık çöıkardığı için, aman ya takılıyom sağlığı yerinde olsun da biz böle yuvarlanıp gidiyok zati.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…